keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kaksi... eikun neljä erilaista settiä

2 kertaa takki + 2 kertaa housut = 4 erilaista yhdistelmää
Harkittuja aleostoksia seuraavaan talveen siis (tai sitten onnistuneita vahinkoja ;)).
Kokoasiat ja kasvamiset vaan mietityttää, kukkatakkia kun ei suostunut tyttö sovittamaan sisällä niin sepäs ulkoilikin jo tänään. Näyttää, hmm, liiankin sopivalta? Toisaalta malli on hihoissakin tuollainen kuminauhalla pussitettu eli ne hihan suut jää pakollakin rukkasten oikeaan kohtaan ja ne ylimääräiset hihasentit piiloutuvat. Jos hihat vetää rukkasten yli niin ovatkin yllättävän pitkät.
 Pitkä selkähän tällä tyypillä on mutta ei kai se pelkkä selkä vuodessa kymmentä senttiä veny :D.
Kuosista tykkään hirmuisen paljon vaikka syksyllä suorastaan inhosin, nämä Tiksun kukat vaativat aina sellaisen puolen vuoden sulattelun kohdallani. Jos nyt käy niin että tämä takki ei sovi enää ensi talvena niin sitten alkaa armoton metsästäminen että mistä löytyy se isompien mallin takki seuraavassa koossa. Tuosta mallista vaan tykkään enemmän kuin siitä isojen mutta minkäs sille sitten tekee jos tyttö venyy liikaa, tämä 104 kun on isoin koko tuosta "vauva"mallista.


11 kommenttia:

 1. Ihanaa kun kaikki sopii ristiin! Luulisi takin ensi talvenakin sopivan. Hyvältä näyttää setit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin on vaan mielessä se järkyttävän suuri 1-2vee kasvu (15cm) mutta ei kai tuo nyt 2-3vee vuodessa enää ihan niin paljon veny, eihän? :D

   Ja on tuo takki kyllä paljon isompi kuin ne nyt käytössä olevat jotka eivät ole lähellekään pieniä. Ehkä tuo malli vaan hämää.

   Poista
  2. Meillä Johannes kasvoi 0-1vee 25cm, 1-2vee 8cm ja 2-3 vee 7cm ja nyt taas 3-3,5vee puolessa vuodessa 6cm... En mä usko, että teidän tyttö ihan 15cm taas kasvaa! Ennustaisin kasvun jäävän alle sen 10cm, mutta mun ennustajankyvyistä ei ole samanlaisia todisteita kuin sun. ;)

   Poista
  3. Mä taas luulen että kyllä tuo hyvinkin saattaisi sen lähemmäs kymmenen senttiä kasvaa... Jemmattujen vaatteiden perusteella tosin taidan toivoa sellaista seitsemää senttiä :D.

   Syksyllä sitten nähdään miten kävi. Varmuuden vuoksihan mulla on kaapissa sekä 104 että 110 Polaris :D.

   Poista
 2. Tuo pinkki-pinkki-yhdistelmä on mun makuun hieman... pinkki :D Muut versiot mainioita!! Eiköhän toi kukkatakki ole hyvä ensi talvena, ei typy voi jatkaa tuollaista kasvua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hjoo ja alapuolella näemmä vastasin sulle taas kommentilla enkä vastaalla tähän. Hupsista sentään :D.

   Poista
 3. Neiti Pinkki varmaan tykkäisi pinkistäkin? :D Juu, mietin pitkään että laitanko sitä ollenkaan mutta sitten ajattelin että pah, onpa ne haalaritkin yksivärisiä :D.

  Veikkaan kyllä että tuon yksivärisen takin kanssa kyllä useammin valikoituu nuo toiset housut ja hehe, takki on väriltään kirsikka ;) (ei siis livenä ihan noin pinkki vaan sellainen oikein kivan värinen).

  No juu, ei kai mun sentään vasta lokakuun lopulla 3-vee täyttävälle tarvitse kokoa 110 ostaa :O :D. Nyt sillä on ollut muuten joku venymisjumikin, vähään aikaan ei ole siis venynyt (ennenkuulumatonta!!!). Auttaisiko siis jos sille antaisi vähemmän ruokaa ;D. Nyt on meinaa aika huonosti maistunut kun on ollut nuhaa ja vähän aika sitten muutenkin sairastettiin.

  VastaaPoista
 4. Meillä on se tähti haalari koossa 98cm ja siinä on vielä tosi pitkät hihat vaikka sitä on joku kerta kunnon pakkasilla käytettykin. Meillä pojalla käsi ei vuodessa kauheesti veny. max pari senttiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosiaan jo 98 takit käytössä eikä niissä liian pitkät hihat ole, muttei kyllä vielä lähellekään lyhyetkään :D. Totta juu tuokin ettei ne kädet kymmentä senttiä vuodessa veny.

   Poista
 5. Meillä kasvettiin 1 - 2-vuotiaana 13 cm ja sen jälkeen 6 - 7 cm per vuosi nelivuotiaaksi. Nelivuotiaasta viisivuotiaaksi sitten 9 cm. Kai se kasvu aika tapauskohtaista on, mutta tuskin enää noin vauhdikasta teilläkään kuin 1 - 2-vuotiaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, tuo olikin mielenkiintoista :). Mahdollista siis on ettei meilläkään venytä vuodessa välttämättä edes kymmentä senttiä. Syksyllähän sen sitten tietää ihan varmaksi.

   Poista