perjantai 18. tammikuuta 2013

Kesäkengissä pakkasen keskellä

Pakkassäätä uhmaten (-28 astetta) haimme tytölle tilatut Crocsit postista. Tyttö ei ollut oikein halukas sovittamaan näitä Kippley-kenkiään kun oli jo nähnyt ne punaiset toiset kengät. No, nämähän on just sitä mitä niiden kuvittelinkin olevan, kevyet ja mustat... Ainoa vaan että ovat aika lailla sopivat just nyt eli pientä mitoitusta (äh, kun ei ikinä tilatessa tiedä mitkä on tehty Kiinassa ja mitkä muualla). Nämä ovat kokoa 27-28 ja sisäpohjan mitta 16,6cm (eli tasan sen verran kuin kenkien kohdalla olevassa muuntotaulokossa sanotaan jalkaterän pituudeksi niin onkin sisäpohjan mitta). Eipä hätää, saattaa olla että nämä ovat meille jo matkalla seuraavassa koossa että jospa niillä sitten pääsisi syksyyn asti. Pohjahan näissä ei paljoa taivu mutta ei mun mielestä kävelykengässä tarviikaan paljon taipua. Ulkonäkö on ainakin ennen käyttöä todella siisti. Mallissa on mukavasti tilaa heilutella varpaita, tyttö on tainnut periä samanlaiset varpaat kuin itselläni että täytyy kiinnittää tuohonkin huomiota. Tykkään! Saa nähdä mitä mieltä olen sitten kun näitä on ehditty kunnolla käyttää.
Nyt niitä muuten saa kahdellakympillä: täältä ja taas viikonlopun ajan on ilmainen toimitus yli kahdenkympin tilauksiin eli ei paljon tule kengille hintaa jos nyt haluaa näitä kokeilla.
Ja sitten  ne punaiset klassikot jotka nähdessään tyttö huokaisi ihastuksesta. En tiedä miksi ihmeessä E.T. tykkää niin älyttömästi kaikista Crocseista, muistan kun sain omani ja tyttö hoki vaan "äiti vauuu" ja silitteli niitä. Näyttää kuvassa kovin sopivilta mutta siellä on aika paksut sukat ja varpaissa kyllä tyhjää. Tässä katsellaan ikkunasta kun isimies viskoo takapihalla lunta seinän viereen eristeeksi... on vähän ollut vilpoisaa viime päivinä. 

Kesää odotellen: L-E

p.s. migreenipäivä numero kolme vaatii veronsa, lääkkeiden kanssa näköjään kuitenkin pystyy jotain tekemäänkin, edistystä sekin.

8 kommenttia:

 1. Ihania! Just vaikee tilata edes itelle Crocsit kun osa niistä oli tehty just öö Kiinassa? tai kuitenkin eri paikas ja niissä matsku on kovempaa.. HUOH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun omat Skylarit on näemmä tehty Kiinassa mutta ne on kyllä ihanan pehmeät, erityisesti se sisäpohja. Nuo tytön punaiset on tehty Italiassa mutta kävelykengät Kiinassa. Ja kun mistään sitä ei etukäteen tiedä, kuitenkin vaikuttaa näköjään paljon just noihin kokoihinkin.

   Poista
  2. Joo niin ne vaikuttaa. Veljillä just oli classiceja toisella kiinan ja toisella jossain muualla ja ne muualla tehdyt oli isommat (vastas kokoa) ja pehmeemmät. :)

   Poista
 2. Kivan näköiset noi mustat! Mä en ole vieläkään tarkastanuut mitä kenkiä meillä on keväälle, kai siellä jotain sopivaakin on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielähän tässä ehtii kevät kengät hyvinkin tarkistaa, tammikuussa ei ole vielä kiire ;D. Mua vähän harmittaa etten itse voi kokeilla miltä nuo mustat tuntuu jalassa ja tytöstä ei vielä saa irti oikein muuta kuin "joo" ja sitten juoksee karkuun että kaipa ne ihan hyvät on kun juoksemaan pystyy. Selviää varmaan sitten käytössä paremmin.

   Poista
  2. Hah ja eikös muuten kevätkengät ole yhdyssana :D. Vähän ruosteessa pää tän kolmen päivän migreenin jälkeen.

   Poista
 3. Kivannäköiset nuo mustat! Pitää laittaa korvan taa tuo malli. Voi toivottavasti migreeni nyt menis ohi jo!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon että osoittautuvat käytössäkin hyväksi :). Juu, mun mielestäkin saa mennä tai haen huomenna vahvemman lääkityksen, ei tätä neljättä päivää viitsisi enää katsella vaikka siedettävänä onkin pysynyt lääkityksellä :/.

   Poista