sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Crocsittuminen täydessä vauhdissa

Meidän perheeseen tuli kaikkien aikojen ensimmäiset Crocs-kengät vasta viime kesänä (täällä). Sen jälkeen on tullut hommatuksi tennarit itselle ja tytölle (täällä), no kun halvalla sai. Tyttö on muuten varauksettoman rakastunut omiinsa ja pitää niitä säännöllisesti sisällä koko päivän - ei nyt joka päivä mutta vähintään kerran viikossa. Ovat vielä vähän reilut mutta se ei menoa haittaa ja jos jalka kasvaa niin minullahan on myös seuraavaa kokoa kaapissa. Ja ei kahta ilman kolmatta Crocseja sisältävää tilausta, itselleni tuli talveksikin  Crocsit (täällä).

Kaikkiin kenkiin olen ollut tyytyväinen. Minullahan on ongelmavarpaat niin että on todella hankalaa löytää kenkiä joita voin käyttää, noita olen voinut mikä on oikeasti iso ihme sillä luulin että en voisi, itse asiassa olin siitä ihan varma. Ja lisää tekisi mieli vaikkei tarvetta taida olla - onneksi tytölle on.

Tuo edellinen oli tietysti vain pohjustusta siihen että meille on tulossa lisää Crocseja. Crocsillahan on ale käynnissä (täällä) ja vielä tänään ilmaiset postikulut yli 20 euron tilauksiin (normaalisti summa on muistaakseni 49).

Tilasin tytölle nämä Kippleyt jotka ainakin ruudulla näyttävät sopivilta siistimpään menoon. Koko tietysti vähän mietitytti mutta tilasin samaa kokoa kuin nyt nuo vähän reilut tennarit ja toivon että nämä olisivat saman kokoiset.

Ja ennen kuin tyttö ehtii isimiehen kanssa feikkicrocs-ostoksille tänäkin vuonna (edellisen vuoden feikit täälläniin pelastin tilanteen ostamalla aidot. Toivottavasti ovat sopivat kooltaan (pitäisi olla, kaupassa tehdyn pikasovituksen ja mittailun perusteella). Peruspunaiset, sillä voi olla että tulossa on viimeinen kesä kun sellaiset kelpaa - siis ilman mitään kissannaamoja. Hätätilassa näihin voi onneksi läntätä kissannaamallisia-jibbitzejä ja taas kelpaa ;).


Viime aikojen postauksien perusteella olen kyllästynyt talveen ja odotan kevättä ja kesää. On ollut "vähän" rankkaa, joten yritän suunnata katseeni tulevaisuuteen ja johonkin kivaan jota odottaa.

Välikauttakin kaivoin jo kaapista ja mua alkoi älyttömästi zirkittää  (sori zirk, lanseeraan termin tarkoittamaan sitä että tekisi mieli myydä kaikki ei-yhtään-meidännäköiset jemmat pois ja ostaa uutta tilalle :D). En tosin ole vielä nähnyt uusissakaan mallistoissa mitään sellaista mitä tekisi enemmän mieli että ehkä vaan hommaan mustat välikausihousut ja takeissa mennään noilla mitä on (?). Onneksi sentään se Molon softshell näyttää just meiltä.  Jotain värikkäitäkin housuja tekisi mieli mutta varsinaisesti ei ole tarve kolmille housuille. 

15 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä! Kävin tilaamassa tuolta het yhdet kevyet pinkit kumpparit neitokaiselle jonka mieletä kumpparit on aina liian raskaat jalassa ja hyppii siksi kuralätäkössä lenkkareilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdet? Entäs toiselle? Eikö iske kumpparikateus? Nuo on kyllä taatusti kevyet :D. Ahaa, se kuralätäköissä lenkkareilla pomppiminen ei lopukaan siihen kun lapsi täyttää kaksi, melkein olin jo toivonut ;).

   Poista
 2. Meillä Crocsit myös valtaa kenkähyllyä! Aiemmin syksyllä tilasin Sisulle hmm kolmet kengät, nyt tilasin itelleni "crocscrocsit" eli nuo puutarhakengät;D, kummallekkin lapselle saappaat ja Sisulle Cars kengät.. Joonakseltakin löytyy kahdet Corcsit. Huippu kenkiä! AINII, mun talvikengät on myös samaa merkkiä. Nii ja Sisunki:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun olis kanssa vähän tehnyt mieli tilata tytölle saappaat mutta kun meillä on vanhoja kunnon nokialaisia ihan rivissä odottamassa miehen työkaverin tyttöjen vanhoina. Katsotaan nyt vielä sorrunko jossain vaiheessa kuitenkin, nokialaiset kun on aika painavat :D.

   Olen ihastunut noiden keveyteen ja sisäpohjien pehmeyteen. Se keveys varmaan tytönkin mielestä on kivaa. Tunnustan että odotan kevään ja kesän uutuuksia mielenkiinnolla. Saattaa olla että sitten tulee vielä jotain lisää hankittua :D.

   Poista
 3. Mikä ihana termi tuo zirkitys! Mulla on ollut tänään samansuuntaisia ajatuksia, eli minuakin hieman zirkittää... :)

  Meillä ei (vielä) ole muita crocseja ollut kuin minun uudet talvikengät. Ne on aivan mahtavat, superkevyet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksin uuden termin ja heti te muutkin osaatte sitä käyttää, ihanaa, onnistunut lanseeraus :D.

   Veikkaan ette talvikenkien jälkeen osaa olla ilman kesämallejakaan :D.

   Poista
 4. Oh nou! zirkittää!? ahhhahah! Hei mielenkiintoiset noi mustat kengät. Postausta niiden saapuessa kiitos! Ja pitaya on edelleen U-P-E-A!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti et loukkaantunut termistä :D.

   Mielenkiinnolla minäkin niitä odotan. Mullahan oli mietinnässä jos mitä nahkakenkää (hopeisia ja tyttömäisiä, pah!) mutta sitten ajattelin että melkein satasta niistä en haluaisi maksaa tai edes viittäkymppiä jos jäävätkin vähälle käytölle ja tyyppi kulkee kuitenkin sandaaleissa ja Crocseissa koko tulevan hellekesän (toivoa sopii). Niin sitten välähti kun törmäsin noihin ja musta sopii ainakin kahteen meillä olevaan takkiinkin.

   Lupaan postata, toivottavasti koko vaan on sopiva muuten en noita epäile :D.

   Poista
 5. No meillähän on monenlaisia Crocseja, joista suurin osa jotain muuta kuin niitä peruslootia. Ja tykätty on :)

  Mun pitäis tosiaan penkoa ne kevät-jemmat ja kattoo miten muakin vielä zirkittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee nyt ekat ihan peruslootat ;). Tytöllähän oli viime kesänä ne feikit ja älyttömän sujuvasti se nekin halusi jalkaansa kotipihaan, aina.

   Zirkitystä on nyt liikkeellä, se on suorastaan epidemia että olen varma että sinäkin olet jo ehtinyt saada ainakin lievän tartunnan ;).

   Poista
  2. Nooh, onneksi meillä ei ole mitään uutta jemmoissa, vaan kaikkia on jo käytetty vähintään syksy jos ei enemmän, ja kyse on enemmänkin siitä, että vieläkö mahtuu. Ja sinisen softshellin kanssa mahtumisen lisäksi sitten housun-väri-ongelma... Pitäisi tosiaan ruveta inventaarioon, niin saisi niitä sitten eteenpäin ja huutikseen!

   Poista
  3. Ja vielähän nuo lapset ehtii venyäkin ennen käyttökelejä. Ja toki olet voinut jo kyllästyäkin yhdet (tai useamman) kauden vaatteita katsellessasi. Vaikka juu, tiettyihin juttuihin ei vaan kyllästy.

   Minkäs kokoinen se teidän sininen softshell olikaan? Mun pitäsi kanssa aloitella Huutisurakkaa, alkais piakkoin olla jo rahantarvekin ;).

   Poista
  4. Selityksiä selityksiä! Ja juu en loukkaantunut. :)

   Poista
  5. En itseasiassa muista minkä kokoinen se softshell on :D

   Poista
 6. Mä oon hurahtanut crocseihin viime kesänä ja sen jälkeen oon tilaillut alehinnoilla varmaan jo 10 crocsit... ne on mun leveään jalkaan tosi hyvät ja lapsetkin tykkää omistaan.

  VastaaPoista