maanantai 21. tammikuuta 2013

Vähän testattiin

Arvaatteko mitä?
 Samalla tehtiin lumitöitä kun kukaan ei tehnyt niitä viikonloppuna.
 Humps - lapio upposi hankeen.
 Saisko täällä vähän apuja? Sä vaan kuvaat!
 No jos mä tän auton sitten tästä.
Joko arvasitte?
Saas nähdä kuinka käy. Kasvaako lapsi? Kutistuuko haalari?
Liian iso se on vielä just nyt, meidän makuun ainakin.
Jos lapsi kasvaa ja haalari kutistuu niin toivomme oikein kylmää juhannusta 2013 :D.

22 kommenttia:

  1. Jos ei tietäis niin vois luulla sopivaksi, mut toi näyttää aika pitkälle siltä kuin meidän 98cm polaris näytti viime huhti/toukokuussa pojalla ja se alkais ehkä nyt just ja just olla käyttökelpoinen:) Kaunis väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se käyttökelpoinen on juu vaikka hihoissa ja lahkeissa on kyllä useampi sentti ylimääräistä runttua ja pussittaa vähän liikaa mun makuun. Jos tuo jostain pieneksi jää ennen ens talvea niin niska-haaramitasta ja senhän tietää tosiaan vasta sitten syksyllä. Kaunis väri juu mutta yllättävän vaikea saada toistumaan kuvissa oikein.

      Poista
    2. Jep! Mut mun näytöllä ainakin näyttää just sille kuin se näytti kaupassakin :) Eli aivan ihana! Mut tuo lila vois olla jo vähän liian tyttömäinen meille, vaikka se velvet haalari onkin meillä ja on ihana. Mut se ei ihan noin säihky :)

      PS: Käy kurkkaan Reimashop jos jollekin on tarvetta ;) -40% topat ja asusteet ainakin oli, fleecet ei ollu ja siellä on myös syksyn välikausihousuja -40%. Ja poimit vielä mun blogista -10% alennuskoodin ja ilmaiset postarit mukaan niin teillä olis ainakin vk-housu ongelma ratkottu :D

      Poista
    3. Mä tykkään kanssa. Jostain syystä mies ei ollut innoissaan väristä, olis mielummin kuulemma halunnut sen denimin (mitä itse pidin poikamaisena :D).

      No just kävin siellä Reimalla mutta en tiedä onko siellä just sitä mitä tarvittais. Helposti voisin kyllä ostaa nyt kaikkea mitä ei tarvita.

      Poista
    4. Aika jännä! Must se denim on kans enemmän pojan. Siis toki en tuomitse jos joku sen tytölle ostaa, mut itse en ostais :)

      Mihin tulokseen oot päätynyt niiden vk-housujen kans? Henkselit vai ilman? Vai molemmat :D

      -titti

      Poista
    5. Itse asiassa tilasin just mustat Reimatec henkselilliset välikausihousut. Ne syksyn vuorelliset, ihan ulkoiluun mun mielestä kivempi henkseleillä. Arvoin kokoa ja tilasin 98 kokoiset ja tajusin vasta äsken että olishan mulla ollu 104 senttiset talvihousut kaapissa että josko niistä olis vähän mittaillu :D. Nooh, meni jo :/. Syksyllä tuolle mahtu vielä 86 henkselilliset että eikö nyt luulis että mahtuu hyvinkin niihin 98 kokoisiin. Pitkä selkähän tuolla on mutta jalat ei mitenkään älyttömän pitkät... Argh ahdistaa tää kokosompailu. Se 104 vaan kuulosti ihan liian isolta kun nyt on käytössä ulkovaatetta 92-98.

      Ainahan ne voi tietty palauttaa jos on ihan väärän kokoiset... Lisäksi tilasin Reimatec-välikausikengät :O. Toivottavasti noissa pitäis koko paikkaansa niin olis sentin isommat kun ne mitkä meillä on ja saattaa jäädä pieneksi ennen kevättä. Onkohan niistä mihinkään?

      Ahdistaa. En maksanut edes vielä niin ei mennyt rahaa ;). Ja muistin jopa käyttää sen alekoodin. Huh!

      Poista
    6. Mä tilasin kans ne 98cm. Ja klarnalla ettei tarvii ootella rahoja takas. Ei se 4e nyt niin iso lisä oo siihen. Ja samaa just arvoin, mut toisaalta meillä on käytössä ne 98cm topat ja kyl ne menee tän kauden. Jos ei mee nii sit ei mee. Meille on tulossa ticketiä 104cm koossa. Ja aloin miettii sit et olisko pitänyt ticketin vkhousut joko 98 tai 104 ottaa, tai siis mieluummin se 98.. mut mut.. just tätä. tiedät kyllä :D Ja nyt ku alkoi himottaa jo Ticketin topatki, ja Reiman. Ja kaikki. Ja voittasko lotosta ensin vaikkei ees lottoa niin olis vähän realistisempaa :D

      En tiedä yhtään millaisia välikausikengät Reimatecillä on, mut ainakin ne meidän Reimatec goresaappaat pitää vettä kuten kumisaappaat :D Eli jos sillä tavalla ajattelee niin uskon et ainakin vedenpitävät on!

      Poista
    7. No juu, mäkään en viittinyt maksaa kun en tiedä jos jotain lähtee takaisin päinkin :D. Muutama euro lisää ei kulutettavissa summissa paljon näy :D. Luulen kyllä että ne housut on ihan hyvät, täytyyhän niiden olla. Eikös Reimalla yleensä ajatellen ulkovaatteiden pitäis mennä siihen asti kun lapsi on sen seuraavan koon mittainen? Eli 98 menis sinne 104 senttiseksi asti... Meillä ne 86 välikausihousut meni 93 senttiseksi että jospa nuo olis yhtä reilut niin menis vielä syksynkin.

      Ticketiä 104 välikauteen vai ens talveen? 98 siitä varmaan riittäisi välikauteen, ens talveen meillä on ostettuna 104. Mä ajattelin tässä ihan just mennä ostolakkoon... Paitsi että ne Reiman kevättakit kyllä himottaa ihan hirveesti joten saa nähdä miten siinä käy :D.

      Niin ja nyt en muuten tilannut mitään ylimääräistä kun housuille oli tarve ja kengätkin tarvittaisiin että toivottavasti nuo on käyttökelpoiset niin ei tarviis muita etsiskellä. Turha sen lapsen kanssa on kauppaankaan mennä sovittamaan kun sillä on sellainen "en sovita mitään"-kausi :D. Että sovitetaan sitten kaikki kun otetaan käyttöön - palauta niitä sitten enää ;).

      Helposti olisin voinut alehamsteroida vielä yhden haalarin ens talveen mutta jospa Reiman ens talven uutuudet on yhtä ihania kuin tuleva kevät niin jos säästetään jotain sinnekin :D.

      Poista
    8. Joo Reimalla mitoitus menee just noin ja ainakin mun sisko mitä on niitä isojen puolen vaatteita tossa jokunen vuosi sitten käyttänyt niin käytti juurikin esim 146cm takkia vielä 150cm pituisena vaikka ei oo mikään ihan siroin ihminen :)

      Välikauteen tilasin plain rainin mut sain mittoja niin se setti pitäs olla suht saman kokoinen kuin meidän talven reimat, saa nähdä kuin käy. otin kuitenkin sillä periaatteella et jos vielä syksyllä on iso niin meneepä seuraavana vuonna. katsotaan miten käy, huomenna tai ylihuomenna kun kusti polkee :D

      Me tarvitaan kans pipoja ja kenkiä. Ja samoin, odotan innolla et Reiman ens talvi olis jotain upeaa :)! Ja ne kevään angry birdsit!!!!

      Poista
    9. Kyllä ne housut varmaan sitten menee :). Plain rainit ei mun mielestä mitään hirmu isoja ole mitoitukseltaan ja kun se on sellaista ohutta niin varmaan voi käyttää jo vähän reilunakin. Toki lahkeet saattaa sitten kärsiä. Iso on aina parempi kuin pieni kun se on kuitenkin sitten jossain vaiheessa sopiva (toki voi olla sitten keskellä talvea ;)).

      Mä en niin kamalasti niitä angry birdsejä odota kun nyt on menossa joku hahmovaatevastainen kausi. Siis mulla, yritän vaan nieleskellä kun tyttö kumminkin tykkää - myös niistä angry birdeseistä :D. No, lipfishiä meille on tulossa panda, tiikeri ja lehmä mutta ne ei mun silmiin ole silleen hahmovaatteita kun ne on eläimiä vaan :D.

      Poista
    10. Jep! Just mietin sillee, et 98cm menisi kyllä ihan ok mut ne olis sit niin samankokoiset meidän tän hetkisten takkien/settien kans ja vähän niinku lyhyemmätki. Ja toi on fleecellä vielä toi malli. meillähän oli sillon muinoin se ruskea plain rain 74cm fleece malli myöskin, jemmaan toki jäi. Otettiin käyttöön jo vauvana :P ja käytettiin vielä joskus reilu vuosi sitten. Eli oli sitä vanhempaa reilua mallia. Just ne lahkeet antaa paljon anteeks ja tiukat hihansuut :) Ja tota aattelin sellaseks vähän ns paremmaks puvuksi, kun tykättiin tosi paljon äidin kans siitä ruskeesta setistä. Oli kevättalvella ja alkutalvestakin tosi kätsy autoillessa jne :) Ja vaunussa päikkäreillä/istuessa :) Ei ne plain rain housut taida hirveesti kulutusta kestää? tai jotenki tuntuu siltä.

      Heh :D Joo ei oo hahmoja ;) hih. Mä haluan yhden muumi paidan ja muuten en mitään hahmoja. Niitä on liikaa niitä kuosillisia paitoja meillä. Kaipaisin just jotain Po.pin neutraalia linjaa väliin. Mut ne vihreet/oranssit ei ollu vielä se meidän juttu ku hihat ei ollu kivat :D
      Voi elämä mitä tilitystä :D:D

      Ja btw. Jos tulee sellanen punainen reimatec takki missä on edessä tai takana iso linnun kuva niin ostan vaikka maksas 500e :D

      Poista
    11. Yllättävän paljon ne Plain rainin housut kyllä kesti, meillä oli viime vuonna ja monesti ajattelin että ihan varmaan ihan täynnä reikiä tuolla kaatuilulla mutta ihan ehjinä ne on meiltä eteenpäin lähdössä.

      Ai, ei Po.pilta kelpaa vihreet ja oranssit. Osta vaaleanpunainen ;D. No joo, sitä ei kyllä tule meillekään (tai ainakin nyt luulen niin).

      500 euroa yhdestä takista :O. Et sunkaan ole ihan seonnut ;D.

      Poista
    12. Mä taas tykkäsin siitä vaaleanpunaisesta just :D Mut ei ehkä ihan pojalle juu. Joku vaaleansininen olis kyl menny jo!

      Ai, kiva kuulla ettei ne hajoa (välttämättä) heti jos kaatuu. Nimimerkillä legginsit ei kestä ilmalentoja soralle :DD

      Hih, vähän voin olla seonnut. Se on tää masentava pimeys ja kevättalvi. Tulis nyt se kunnon kevät!

      Poista
  2. No olikos tää nyt 104? Oliko se punainen 110? Montakos haalaria teillä olikaan ja minkä kokoisia?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tää purple magic on 104, fire red on 110 ja käytössä on thunder 98. Kerää koko sarja :D. Saa nähdä mitä kokoa ens talvena sitten tarvitaan. Valmiina ollaan ;).

      Poista
  3. Jos mä lusikkani sotkisin vielä tuohon Reiman vk-housujen kokoon: meillähän jäi Vihreällä 104 kokoiset Reimatec housut syksyllä lyhyiksi ennen kuin hän oli tuon pituinen! Tosin hällä kai pitkät jalat??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämäpä juuri. Kun tähän asti ainakin olen pitänyt tuota meidän tyyppiä lyhytjalkaisena ja pitkäselkäisenä :D. Eli syksyllä vielä meni 86 koko henkselillisistä Reimateceistä että ei kai se talvessa kolmea kokoa kuitenkaan hyppää? Toivottavasti ainakaan sillä meillä on nyt ne 98 kokoiset tulossa.

      Poista
    2. Eiköhän ne teille ole hyvät ne 98. Mä varmaan otan ne 104 kokoiset Keltaisen käyttöön jo nyt keväällä, koska Popin 98 kokoiset vaikutti jo hyvinkin täsmälleen sopivilta.

      Poista
    3. Ja jos viitsit mitata Vihreän ja Keltaisen haara-lahje (tai siis oikeastaan jalkapohjaan asti) mitat niin olis kiva verrata :D. Meidän neidin just mittasin mutten muista mittaustulosta... Ööh, täytyy varmaan toistaa mittaus täälläkin :D.

      Poista
    4. Minkäs väriset Popit teillä olis joutilaana? Menisköhän meille, heh.

      Poista
    5. Minusta on mahdotonta mitata lapsen koko jalan pituutta, kun se tuntuu olevan ihan eri eri asennoissa jne :D Voinhan tuota yrittää joskus, Keltainen nyt unilla...

      Meillä on molemmilla kirkkaanpunaiset Popin vk-housut. Kyllä mä varmaan ainakin yritän niitä vielä alkukevään Keltaisella pitää, kun ne on niin kivat sen denim softshellin kanssa, ei haluis luopua ;D

      Poista
    6. :D Kunpa meidänkin villikko vielä päiväuinailisi mutta ehei ole toivoa sellaisesta :D.

      Aijjaa. Syksyllä ne ei varmaan sovi meillekään enää :D. Ja me kyllä pärjätään kevät ainakin niillä Reimoilla, oletan edelleen että ovat hyvän kokoiset :D.

      Poista