torstai 10. tammikuuta 2013

Reima Pehmyt ja vähän muutakin vinkki

Anton&Ninassa on ale, toppavaatteita puoleen hintaan ja kenkiä vähintään -40%. Postikulut ilmaiset olikohan 13. päivään asti. Saattaa olla että tilasin nämä jemmaan kun olen niitä koko talven miettinyt. Ensi talveksi arvotussa koossa joka on joko sopiva tai liian iso (muttakunsitäkokoapienempääeiollutmuutakuinpinkissä).

Kai näitä mustia tähdellisiä voi tyttökin käyttää? Se tyttöversio kun on liian pinkki ja sydämellinen ;).

31 kommenttia:

  1. Kyllä voi! Ja jos ei olekaan sopivat, tarjoa meille. ;) taidan katsastaa näitä sit livekaupasta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä todellakin aina tarjoan sulle jos mun jemmoista löytyy huteja. Ainakin kenkäasioissa on niin että Johannes on toistaiseksi isompikenkäinen ja Veikko pienempikenkäinen kuin E.T että luulisi jollekin kolmesta sopivan kun käyttökausi on käsillä :D.

      Noin yleensä kenkiä ei varmaan paljon kannattaisi jemmailla kun jalan kasvusta ei niin tiedä mutta kyllä nuo alet vaan silti houkuttaa ja viime kevään talvikenkäjemmat ovat kyllä olleet tänä talvena käytössä että voi se näköjään joskus osuakin.

      Poista
    2. Niitä Livie&Lucan tyttösandaaleja en taida kuitenkaan tarjota eli toivottavasti ne menee meillä :D.

      Poista
  2. Heh, ehdit eka ;D Samasta asiasta piti minunkin kuuluttaa :D Ja ihan samaa asiaa tuli tilattua juu, ja vähän muutakii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kerrankin ehdin eka. Olis kyllä ollut niiiiin kiva vinkata joskus sullekin jotain ja taitaa sun vinkkejä lukea useammat kuin mun. Mitä kokoa tilasit teille? Ja nyt käyttöön vai jemmaan? Mua vähän mietityttää tuo Reiman kenkien kokotaulukko että pitääkö se paikkaansa noiden kohdalla vai ei, yleisesti ottaenkin mitat vaikuttavat aika reiluilta.

      Poista
    2. Hihii :D En kerennyt heti postaan kun piti yrittää nukuttaa tuota apinaa... ja sitten se ei ees nukkunut, mur!!!!!!
      Tilasin 27 ja 28. Olen aika vakuuttunut että 28 on turhaa, mutta onpa nyt varuilta :D Reiman kengät todellakin on reiluja!! Enimmäkseen mitat on pitäneet paikkansa, mitä meillä on ollut, jotkut vk-kengät oli jonkun millin pienemmät kuin ilmoitettu.

      Poista
    3. Niin ja siis ensi talveksi, ei tänä talvena tarvita enää yksiäkään kenkiä!

      Poista
    4. :D Mä sun blogista jo luinkin että ensi talveksi. Saapas nyt sitten nähdä kuinka meillä käy tuon koon kanssa kun tilasin vain yhdet ;). Hullulta tuntui kyllä ostaa melkein samaa kokoa mikä on nyt käytössä :D. Meillä ei kyllä Reiman kenkiä ennen ole ollutkaan (yhdet joissa lukee Tutta on miehen työkavereilta saatuna kaapissa, olivat muka viime kesän kokoa mutta ei puhettakaan että silloin olisi voinut käyttää, saa nähdä josko nyt keväällä sitten :D).

      Poista
    5. Meillähän on nämä kengät tänä talvena. :) Minusta koot ei ole ihan jättejä, kun sisäpuolella on se karvavuori. Kuopuksella on 23 Vikingin goret, mutta näistä otin 24, että villasukkakin mahtuu. Hyvät on olleet! Esikoisen goret on 27, ja hänelle taas otin näistäkin 27, kun ei tuo jalka kasva enää samaa vauhtia kuin pienemmällä.

      Mutta enpä osaa kyllä yhtään arvioida, mitä kokoa tarvittaisiin ensi talveksi...! Todennäköisesti esikoisen 27 on kuopukselle vielä liian isot, ja esikoisen jalan kasvusta ei ole mitään hajua...

      Poista
    6. Mielenkiintoista! Tuo koko minkä meille ostin saattaa muutenkin olla ensi talven koko että ei kai se kovasti pieleen mene... Tai no, katsellaan kun pääsen mittailemaan. Juu, ensi talven koko on aina arvoitus vaikka hieman sitä voikin arvella.

      Poista
    7. Oletko Laura muuten tykännyt kengistä? Ja ovatko lämpimät?

      Poista
    8. Lämpimät ovat. Kurkkaa täältä: http://sunnuntailapset.blogspot.fi/2012/12/mission-impossible.html

      Ei ole minusta erityisen kovat. :)

      Poista
    9. Ja apua, pitäisikö munkin nyt tilata ensi talveksi... Nuo koot vaan mietityttää! Ehkä kuopukselle 26, esikoiselle 29...?????

      Poista
    10. :D Arpapeliähän se aina on seuraavaksi vuodeksi ostaa. Itse yleensä tarkkaan harkitsen minkälaisella alella kannattaa ostaa eli sitten jos ei ole sopivat niin hinnan pitää olla sellainen että saa myytyä ne pois niin ettei tule tappiota.

      Tytöllä oli viime talvena Tepsut kokoa 21 (vai 22? nyt en olekaan ihan varma :D. Eikun tais ollakin molemmat.) ja tänä talvena 26. Mutta oletan ettei jalka tosiaan enää ihan tuohon tahtiin kasva kun muuten saisin kohta ihan oikeasti ostaa sille ne nelikakkoset ;).

      Poista
    11. Jaa niin ja kiitos linkistä! Mun täytyy musitaa laittaa sut lukulistalle niin ei mene noi mainiot postaukset ohi :D.

      Poista
    12. No niin, nyt te ootte käyneet shoppailemassa sieltä koot loppuun! :D Ei ollut enää kokoa 26, esikoiselle otin 29. Toivottavasti kuopuksen jalka kasvaisi nyt toooooosi paljon ja veljen vanha 27 olisi hyvä ensi talvena. :)

      Poista
    13. No höh :D. Eikös sillä kuopuksella nyt ollut jo 24? Hyvinkin voi käyttää jo 27 ensi talvena (meillähän tytöllä on tänä talvena 4-5 numeroa isommat kengät kuin viime vuonna :D).

      Poista
    14. Hih :D Meillähänä oli viime talvena just 22 :D ja nyt 26 ja 27!

      Poista
    15. Toivottavasti osuisi nappiin tosiaan! Olisi kiva kierrättää nämä parhaat jutut veljeltä toiselle. :)

      Poista
  3. Ootko muuten nähnyt noi kengät livenä? Ihan törkeen kovat! Mulla tuli mieleen barbin kengät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Btw. Meillä on nyt Reimatecin yhdet kengät 27 koko ja niissä pitää ihan hyvin koot paikkansa :)

      Poista
    2. En ole nähnyt livenä, vielä, mutta siis nehän on huopaa :D. Eli siis osaan kyllä kuvitella just millaiset tai ainakin luulen niin ;).

      Jännää jos Reiman kengissäkin mitoitus kovin vaihtelee. Kiva nähdä sitten mikä noiden sisämitta on.

      Poista
    3. Ja mähän haluaisin itelleni nää http://www.toysankenkatehdas.fi/fi/taxonomy/term/8

      :D Veikkaan että tuntuma on aika samanlainen.

      Poista
    4. Lähinnä tarkoitin siis et ne pohjat on törkeen kovat eikä taipunut mihinkään :/ Ei siis ainakaan sen tyyliset kuin lahtiset.
      Noissa 27 kokoisissa on sisämitta joku 17,4 ilmoitettu ja pitää paikkansa (ei välttämättä just tuo mut muistelen et noin)

      -titti (ei jaksa kirjautua)

      Poista
    5. mut ne on sen malliset et se periaattees ainakin toi 4mm menee niin ettei sille alueelle jalka tule lainkaan. vaikee selittää :D

      Poista
    6. Ahaa tarkoitit sitä niin. Nooh, muodostan käsitykseni niistä kun saan käsiini ja kaipa nuo jollekin kelpaa jos ei meille ;). Kaikissa kengissä ei mun mielestä ole edes hyvä että pohja taipuu että katsotaan nyt, näkemättä en sano mitään :D.

      Poista
    7. Nii ja toinen tykkää toisesta :) Kaikilla ei oo samanlaiset jalat :)

      Poista
  4. L-E minkä kokoset tilasit? Meillä pojalla nyt 25-26 jalka, mietin tilaanko 28 vai 29? ens talveks siis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä käytetään nyt pääosin 26 kokoisia kenkiä, ihan muutamasta menee vielä 25. Vähään aikaan ei jalka ole kasvanut oikeastaan ollenkaan eli odotan kasvupyrähdystä taas kevääksi. Otin kokoa 28, kun jos ne Reiman mitat pitävät paikkaansa yhtään niin reilut saattavat olla nuokin.

      Poista