keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Meidän ekat Lipfishit

Kirjoitimme niistä jo täälläkin. Neljäkymmentä prosenttia alea riitti siihen että kotiutin muutaman lempieläimen. 
Lehmä: 
 Tiikeri (tytön mielestä kissssa):
Ja tämän hetken ehdoton lempparieläin "tamta" eli panda:
Muistinkin että ovat väriltään pirteitä ja silti vähän hämmästyin. Tuo oranssi on kyllä kiva nyt kun siihen on muutaman tunnin tutustunut. Annoin tytön valita että mitä paitaa sovittaa ja kyllä se tietysti tuo tamta oli. 

Kaikki paidat kokoa 104, tyttö luultavasti jotain välillä 94-96cm. Ja näyttäisivät nuo kokoaan vastaavan eli oletan sopivan myös syksyllä. Kankaan paksuus vähän yllätti mutta ilahdutti myös ja toinen asia mikä tuli yllätyksenä niin nepparit olkapäällä! Yleensähän niitä ei näin isossa koossa ole mutta kyllä nekin ovat kiva yksityiskohta vaikka joku saattaisi pitää vauvamaisena. Eipähän tarvitse niin kovasti taistella tuon kaula-aukon kanssa. 

Arvaattekos mikä näistä on äidin suosikki?

t: L-E

P.S. Kuka ihme on mahtanut piirtää lyijykynällä oveen? 

9 kommenttia:

  1. Mä en ole vieläkään raskinut, kun ei ole niitä apinoita tai sammakoita näkynyt noilla isomilla prosenteilla ;D Kiinnostaisi kyllä... samoin ne pussihousut, missä raidalliset resorit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuli nyt kerralla kunnon sortuma kun oli samassa paikassa oikeankokoisena kaikki lempieläimet :D. Lammas tosin vielä puuttuu, tuliskohan kesäksi :D.

      Poista
  2. Ööö olisko ilves sun lemppari! Kivoja ovat ja suloinen tyttö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö, tiikeri? Mutta joo :D. Kiitos, tyttö on suloinen, ainakin toisinaan.

      Poista
  3. Noi on nättejä. Mä oon joskus katsellut, mut en sit koskaan ostanut :)
    Btw. Miten sä liityt tohon Kidideaan?

    Ja sulle olis tunnustus: http://tittin-elamaa.blogspot.fi/2013/01/liebster-blog-tunnustus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen näitä paitoja kyllä! Lapsellekin oli mieleisempiä kuin mitkään koskaan aiemmin, eilen illallakin tuli itku kun piti tiikeri (tai siis kissa) ottaa pois päältä ja vaihtaa yöpaitaan. Itku tyyntyi vasta kun lupasin että saa aamulla taas sen paidan päälle (kun ei kerta ollut edes likainen vielä).

      Niin ja Kidideaan en nyt sen kummemmin liity kuin asiakkaana ja blogikirjoittajana, joskus kauan sitten kirjoitin esittelyrunoja kauppaankin mutta nyt en vähään aikaan ole saanut aikaiseksi.

      Kiitos tunnustuksesta mulla olis miljoona niitä jonossa muutenkin, katsotaan josko saan jossain välissä aikaiseksi. Migreeni vaan on pistänyt elämän nyt etanavaihteelle :/.

      Poista
  4. Meillä on vähän aika ilmeisesti ajanut ohi ihanista Lipfisheistä, vaikka kyllä tyttö hyttysteeppariaan aina välillä pyytää päälle. Materiaali on paksuhkoa ja hyvää ja meillä hyttyspaita on kestänyt pesujakin olematta moksiskaan. Vaatteessa on onnistunut idea silloin, kun lapsi itse on siitä innoissan ja haluaa sen päälleen (ja tulee itku, kun se pitää riisua).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta materiaalista kyllä hämmästyin kun olin ilmeisesti onnistunut näkemään näitä hiplaamatta :D. Mutta siis yllätyin iloisesti. Tuo tiikeripaita oli eka joka sai meillä tuollaisen ei saa riisua reaktion aikaiseksi että olin ihmeissäni että nytkö se alkaa :D. Onneksi sama toimii myös käänteisesti eli saatiin aamulla puettua pikavauhtia kun näytin paitaa :D.

      Poista
  5. Meillä on yksi lipfishin paita Tipusella, ostin sen kirppikseltä ja se on kyllä ihana :) ilves siinä on.

    VastaaPoista