keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sovitet... eiku...

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa?
Suunnilleen näin se meni:
Tällä sovituksella saatiin selville kuitenkin että Reimatec-kengät on hyvät, Molon Waits housut koossa 98/104 juuri sopivat (paitsi vyötäröltä...) ja Molon softshell käytettävän kokoinen vaikkakin kokoa 110 ja hihoista reiluhko. Hieman yllärinä tuli tuo että housujen vyötärö on meidän hoikistuneelle pienelle hieman isohko. Täytyy katsoa josko siihen jonkun kiristysjutun itse virittelen kun sellaista ei valmiina ole. 

Toistaiseksi mennään siis tällaisilla kuvilla sillä henkareilla ei ole uhmaikää.

Nyt siellä tietysti joku virnuilee että olen rikkonut ostolakkoni, mutta ehei, nämä ovat isimiehen ostamat housut. Oma pankkitilini ei varmaan koskaan ole ollut näin täynnä tähän aikaan kuusta. Enpä olisi uskonut että ostolakolla todellakin on vaikutusta! Luulen että alan harkitsevammaksi kuluttajaksi ja yritän kierrättää vaatteita hieman nopsemmin eteenpäinkin. 

Jaa, no, tilasin minä ison kasan lankaa, nyt vaan odottelen ehtisivätkö tällä viikolla jo kotiinkin. Sormia syyhyttää päästä pipotehtailemaan lisää.  Muutama on tullut jo neulottua mutta viimeistelyt puuttuvat niin ei vielä viitsi esitellä. Tytön päähän niistä ei tosin ole kaikki jäämässä, osa on ystävän tytölle. 

16 kommenttia:

 1. Sopii kyllä hyvin tohon Molon softshelliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noita voi käyttää melkein minkä kanssa vaan :D. Ja just sellaiset kevyet mitä voi helposti kuljettaa aina varalla mukana. Eli luultavasti tulee käytettyäkin vähän minkä kanssa vaan aina kun on tarve :D.

   Poista
 2. Mä en juuri vyötäröhousuja uskalla edes harkita, kun ei ne kuitenkaan pysyis noilla päällä... mut noi on kyllä ihanat nuo sateenkaari-pöksyt - henkseliversiona ostaisin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli vähän yllärinä tuo vyötäröongelma... Ei sitä ennen noin vähän ole ollut :D. Mutta juuh, kyllä mä noihin jotain keksin, jos en muuta niin ylimääräisen kuminauhan.

   Poista
  2. Tai sitten tehdään niin kuin mies on ehdottanut jo jonkin aikaa että hankitaan henkselit :D.

   Poista
 3. Hih... Alkoi hymyilyttää, sillä meillä oli sama homma tänään. :D Zirkin sopuisten sovittelukuvien innoittamana ajattelin, että ehkä mekin onnistutaan mutta metsään meni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä ajattelin että helpostikos ne yhden pienen vaatesovittelut sujuu kun Zirkillä sujui kahden kanssa... No, ehkä oli paremmat lahjonnat ja ehkä tää tyyppi olis tarvinnut sitä ryhmän painostusta ja esimerkkiä :D.

   Poista
  2. Ihanat setit edelleen ja pitäiskö lähettää Johannes kiertäväksi kannustajaksi? :)

   Poista
  3. :D Luulen että Johanneksen läsnäolo olisi auttanut kovasti. Sä et siis ollutkaan taitava, sulla oli vaan Johannes auttamassa ;).

   Poista
  4. Kylläkyllä, Johanneksesta se johtui. Ja nyt sain Toivosta rääkymissovituskuvia. :D hah!

   Poista
  5. :D Mitämitä? Etkö sä saanut Johannesta naurattamaan pikkuveikkaa :D. Niitä kuvia sitten odotellaan seuraavaksi blogin puolelle :).

   Poista
  6. Hah ja nehän onkin jo siellä :D.

   Poista
 4. Hihi, joskus eli yleensä ei onnistu sovituskuvat kerrasta täälläkään :D Hyvältä näyttää, vaikka isimies on ostokset tehnytkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluatko kuitin isimiehen ostoksista todisteeksi :D. Mun ostolakko ei kosahtanut vielä tähän mutta jestas sentään kyllä vieläkin on lähellä sortuminen joka päivä. Nyt vasta huomaa kuinka niitä tarjouksia sun muita tulee jatkuvasti joka tuutista! Nyt on tietysti pinnalla ystävänpäivätarjoukset kun laskiaistarjouksista on selvitty :D.

   Poista
  2. No niinpä! Houkutusta pukkaa joka tuutista! :D Mitä, jos tarjoukset loppuu heti, kun maaliskuu pukkaa päälle? Ihan hirvittää jo. Kovana on pysytty nyt täälläkin.

   Poista
 5. Tykkään tosta yhdistelmästä missä softshell :)
  Heh, meillä toimii vielä toi pieni malli suht hyvin :D Osaa jopa kääntyä pyytämättä ;) Saa nähdä kuinka kauan on yhteistyöhaluinen.

  VastaaPoista