maanantai 11. helmikuuta 2013

Linnunkakkapullia ja leipomiskiharat

Meidän maanataihin kuului pullantuoksua. Tehtiin tytön kanssa ihan ite! Jos kaardemummapussin kyljessä komeilee päiväys vuodelta 2009 on ilmeisesti aika aktivoitua pullarintamalla? Tyttö sai hoitaa linnunkakkahommat eli strösselien viskelyn pullien päälle. Eikö näytäkin vähän siltä että lintu on käynyt karkkipussilla ja rynnännyt sitten kakkimaan pullien päälle? Eihän meillä nyt mitään raesokeria tai muuta ole, hah.
Maku oli kohdillaan ja mies meinasi pudota pyrstölleen kun kotiintullessa tervehti pullantuoksu. Vissiin meinasi kääntyä jo ovelta kun luuli että on tullut väärään asuntoon. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan odota tällaista useammin, en ehkä kykene. Tyttö ei tietenkään uskaltanut maistaa, vaikka kyttäsi tarkasti koko uuniepisodin ja puhalteli pullaansa jatko-osan verran. Luonnollisesti on kuitenkin ottanut siihen tuntumaa ja kanniskellut sitä mukanaan muutaman tunnin. Ehkä se puraisu sitten ensi kerralla? Noin viiden vuoden päästä?
Saatiin me jotain muutakin aikaiseksi: leipomiskiharat molemmille, nää pienemmän on vaan söpömmät ja korkkiruuvisemmat kuin mun.

On toki vielä jotain mitä me ei olla saatu ihan aikaiseksi, meinaa tää Miimalta tullut Sackboy, lähinnä olen tyytynyt hekottelemaan ohjeille perjantaista asti (no, on mulla vartalo jo valmiina ja pää puikoilla). Ei muuten enää yhtään ihmetytä ettei Miima itse saanut tätä tehtyä. Kiitoksia piristämisestä! Ilahdutti enemmän kuin uskoinkaan :D.
Jaa niin ja mulle selvisi tänään ettei mies erota talvirukkasta välikausirukkasesta. Että kai se kevät on sitten jo alkanut ainakin meidän suunnalla.

Kuinkas teillä muilla sujui maanantai?
Kyselee L-E

10 kommenttia:

 1. Pullat näyttää herkullisilta :)

  Ohjeet on amatööreille ;D Mä harvoin ymmärrän lukemaani, kun kyse on neuleohjeista. Onneksi toimeen tullaan ilmankin :)Tosin kyllä mulla yksi mekon tekele on nyt menossa ohjeen mukaan... ehkä..

  Maanantai meni töissä ja sukat ovat edistyneet vain muutamalla kerroksella tänään, pöh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olikin, etenkin kun niin harvoin saa pullaa :D. Useammin saisi jos muistaisi tehdä.

   Tuo ohje ei kyllä ole edes amatööreille, en tiedä kenelle mutta siinä ei ole päätä ei häntää... Juu, en minäkään muista milloin viimeksi olisin ohjeesta neulonut mitään.

   On se kun työ haittaa harrastuksia, pöh.

   Poista
 2. :D Noi pullathan näyttää just hyville! Ai teillä hiukset kihartuu, miten suloista. Kerro sitten, puraistaanko teillä pullaa E-T:n toimesta. Mua alkoi jännittää, tapahtuuko se. :D
  Meidän maanantaihin kuului vakuutustyypin käynti-perheemme vakuutukset on saatettu ajantasalle, johanneksen päiväkerho, veikko kertoi tänään luontaistuotemyymälän tädille olevansa robotti: hobotti miä oonki, hobotti makoili kaupan eteisessä huikkien, että äitEEE täällä miä oonki (robotti onkin ehkä hobitti tai virolainen puhetyylin perusteella) kävimme siis siellä, kaupassa, lounaalla kahvilassa, pankissa, kotona ja lopulta yksi tuttu harjoitteli mun kulmilla värjäystä ja nyppimistä ja sai mut harkitsemaan lisä-kesto-ripsien hankkimista: kerran olen ripsiväreille allerginen. anyway, ihan kreisi ajatus, mutta houkutteleva. riittääks tää tälle päivää? opiskellakin pitäis. ehkä sitä seuraavaksi tai Toivon vk-postauksen tekoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. huomenna ollaan kyllä kotona, eikä liikahdeta minnekään.

   Poista
  2. Jaa-ah, saapa nähdä koska rohkeus riittää tytöllä pullan puraisemiseen. Olin ihan varma että se saattaisi tapahtua tänään mutta eiiii vaan :D. Vähäsen nyppi strösseleitä päältä mutta muuten ei pulla edes lähestynyt suuta.

   Olipas teillä reipas päivä :). Ihana Veikko :). Ooh, joku toinenkin ripsiväriallergikko, luulin suunnilleen olevani maailman ainoa (no ei vaan, en tunne montaakaan). Mähän en voi oikein meikata millään, olen siis lakannut jo yrittämästä.

   Huilikaahan huomenna kotiympyröissä, laajetakaa vaikka lumilinnaa (onks sen vakuutukset kunnossa ;)).

   Jaa niin, sukuvika nuo kihartuvat hiukset. Mun suvun. Miehellä on suoraan ylöspäin kasvava. Enpä ollut ennen nähnyt miestä jolla on a) niin älytön määrä hiuksia b) sojottavat suoraan ylöspäin vaikka mittaa olisi 5 senttiä.

   Poista
 3. Hauskan näköisiä pullia :D Mä leivoin eilen kans ;) Rainbow valmiita pakastepullia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me harrastettiin entisessä elämässä (silloin kun vielä asuttiin kaupungissa) vierasvarana noita pakasteleipomuksia. Nykyisinhän ollaan niin syrjässä ettei meille eksy kukaan kyläilemään ;).

   Poista
 4. Hauskoja pullia! :) Meidän pitäis tänään leipoa laskiaispullia, toivottavasti oli aineita... Iiihanat kikkarat :)
  Kiva että Sackboysta on iloa (varsinkin niistä ohjeista) ;D Jaa mitähän me tehtiin eilen??? Ei mitään hajua enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli yllättävää että vielä osasin ;). Meidän pullista riittää vielä tällekin päivää - etenkin E.T:n tyylillä :D. Pikkutyypillä on äkisti vielä hiukset venyneetkin mutta isimies ei anna leikata :D. Juu, vielä mää sen Sackboyn selätän ;).

   Hauskoja leipomisia teille!

   Poista