lauantai 23. helmikuuta 2013

Nörttilapsen teemaviikot

Salakavalasti ne ovat hiipineet kotiimme - muumit! 2-vee nukkuu yönsä äitini ostamassa  muumipyjamassa ja muumilakanoissa. Muumilakanat löytyvät myös äidin ja isän sängystä, kiitosta vaan anoppi joululahjasta. Muumisukkia meiltä ei (vielä) löydy mutta luulen että nekin ovat tulossa.

Eilisen vaatepaketin ehdoton hitti 2-veen mielestä oli se ylimääräinen lisä: muumiläppäri... Ymmärrän hyvin että tämän on joku halunnut laittaa kiertoon (meille sitä ei olisi ostettu kaupasta i-ki-nä). Lohduttaudun sillä että a) patterit eivät kestä ikuisesti b) uutuudenviehätys häviää tästäkin masiinasta c) onhan se sentään opettavainen (onhan?).

Lapsi on tällä viikolla oppinut sanomaan "muumi" sen aiemman "mumman" sijaan, mummasta oli tosin hauskaa että lapsi söi "mummaluikalla". Toki meiltä löytyy myös muumilautasia ja -mukeja, lähipiiri on ilmeisesti päättänyt että muumi-invaasio on taaperotaludessa pakollinen?

Kyllähän minäkin muumeista tykkään mutta nauttisin ne mieluusti alkuperäisinä versioina ja pieninä kerta-annoksina, kiitos!

t: L-E

12 kommenttia:

 1. Kuule, se ON opettavainen! Hello Kitty läppärin avulla on opittu paitsi numerot (tunnistaen, heti 2-vuotiaana), niin myöskin rakasta ruotsinkieltä :D Utmääkt ja hettebaa (=utmärkt, jättebra) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jaa-ah, onkohan tuossa ruotsinkielivaihtoehtoa? Sehän olisikin hyvä sillä alkukuusta Ruotsinserkulleni syntyi poika :D.

   Poista
 2. HEI, HALUATKO LEIKKIÄ KANSSANI? Diidii-diididi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep! Hyvin alkaa täälläkin olla nuo hallussa :D. Mulle ei ihan vielä ole selvinnyt että voiko sillä hiirellä tehdä muuta kuin antaa vauvan syödä sitä johtoa ;). Ja sitten siitä kuuluu se hassu bojojoing :D.

   Poista
 3. Vill du leka med mig? Välj ett spel! :D (joo-o, täältäkin löytyy muumiläppäri)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhuukse teidän vaan ruotsia? Ööh, kun meidän puhuu ihan suomea vaan enkä mää ainakaan keksinyt että josko hän oliskin svenskatalande myös :D.

   Poista
  2. Kyl se puhuu molempia kotimaisia, mut jostain syystä poika tykkää pelata ruotsiksi...!!! :D Meidän on hieman erinäköinen kyllä, olisko eri malli tms, mut muumi kumminkin.

   Poista
  3. :D Tuosta en kyllä tosiaan löytänyt sitä kielenvaihtoa mutta haittaakos tuo kun meillä oli jo ennestään sellainen padi missä saa helposti vaihdettua kielen. Se ei kyllä ole lapsen mielestä yhtään niin kiva kun ei ole läppärimallinen eikä muumi :D. (ja äidin ja isin toiveesta se on majaillut enimmäkseen kaapissa ;))

   Poista
 4. Mä meinasin kerran ostaa tollasen meille ku oli tarjouksessa jotain yli 10e. Onneks en ostanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei! Nyt te jäätte ihan jälkeen kehityksessä! Täähän kuuluu olla kaikilla! On opettavainen ja silleen ;D.

   Poista
 5. Meillä on tuo sama ja minä vihaan tuota kapistusta yli kaiken. :D Tällä hetkelläkin se on ihan vain unohtunut tuonne kaappiin jemmaan varmaan jo pariksi kuukaudeksi. Pinja haluaa aina sen vaikeimman tehtävän tuolta ja sitten kun ei osaa niin kärsivällisyys menee heti ja tuolla touhuaminen on yhtä huutoa, sen takia taisi viimeksikin lähteä jäähylle koko kone. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ymmärrän hyvin että tuo saattaa "unohtua" kaappiin. Onneksi meillä ei ihan vielä ymmärretä että milloin menee väärin tai oikein, niin ei mene lapsella hermot kun ei osaa :D.

   Poista