perjantai 22. helmikuuta 2013

Mahtava paketti!

On mielettömän hienoa että miehellä on työkavereita... ja etenkin se että niillä on lapsia... juuri sopivasti vanhempia lapsia. Tänään saimme kaksi isoa kassillista heille pieneksi jääneitä vaatteita ja  kenkiä ja kyllähän se näin ostolakossa joululta tuntuu vähintään. Ensi talven rymyhaalari(t) - check.
Tuon alla olevan lisäksi on toinenkin 104 violetti Ticketin baggie-mallinen haalari mutta sovitukseen ja ulos pääsi tämä.
 Potentiaalinen 3-vuotisjuhlamekko - check!
Tuollaista mekkoa en ikinä menisi itse ikinä ostamaan mutta kylläpä vain se ihan kivalta näyttää ja juhlavalta että ehkä siedän sitä pari kertaa katsella :D. Kuva on kyllä luokattoman huono mutta minkäs teet kun pimeäkin puskee jo päälle.

Hauskaa on se että tulen saaneeksi meidän vaatekaappiin välillä jotain ihan erilaista kuin itse ostamalla ja toiset pääsevät tarpeettomista eroon. Meiltäkin nämä kiertävät sitten taas eteenpäin seuraavalle pienelle. 

Sopivia uimapukujakin on nyt sitten kaksin kappalein ja kaikkihan tietää millainen viime kesä oli eli ne on aivan uusia. Monta muutakin hankintalistalla ollutta vaatekappaletta tuli ihan kotiovelle että syystäkin hymyilyttää.

18 kommenttia:

 1. Vautsi! Mukava tuollaisia on vastaanottaa! Ja tuo mekko on kyllä suloinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän kertainen paketti kyllä ylitti odotukset ainakin tuhannesti :D. Siellä on kyllä sellaisia helmiä että hymyilyttää monta päivää.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Joo ja mä esittelin vain kermat päältä ;D. Kohta meillä on joka päivälle omat vaatteet (no ehkä ei ihan :D).

   Poista
 3. Minkä kokoinen toi haalari on? Kun oon ihan äimistynyt, että se reilunakin istuu teillä niin hyvin, kun Vihreällähän se 104 istuu vasta nyt kun poju on jo sitä mittaa pitempi (aikaisemmin roikkui ihan hölmösti se vyötärö) :O
  Hienoa että saa kierrätyksestä jotain kivaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 104/4years tuossakin mun mielestä luki kokolapussa. Just nyt ei jaksa mennä enää eteiseen asti tarkistamaan :D. Lahkeitahan tuossa on vaikka kuinka mutta niska-haaramitassa ei mahdottomia - meillähän on pitkäselkäinen lapsi että tekiskö se sitten tuon vyötärön istuvamman näköiseksi kun on varmaan se vyötärö jo siinä mihin ajateltukin :D. Ymmärsitkö?

   Juu, tällä kertaa oli kyllä eriytisen kivoja juttuja :). Kivasti on miehen työpaikalla peräkkäisiä lapsia :D. Kätevästi vaatteiden lisäksi kiertää luistimet ja suksetkin :).

   Poista
  2. Juu, ymmärsin, ja niin aattelinkin, että E-Tllähän oli se pitkä selkä, mutta silti minusta ihan uskomatonta että voi istua ihan yhtä hyvin 10 cm lyhyemmälle lapselle :D Jos mä laittaisin sen Keltaiselle, niin se vyötärö olis varmaan jossain pepun alla ;D

   Poista
  3. :D Ja nyt me odotamme innolla Keltaisen sovituskuvia :D.

   Poista
  4. Pitäisköhän kuule ihan oikeasti kokeilla! Kun minusta aika hauska miten voi olla niin erilainen saman pituisten lasten päällä (tai tämä on mun oletus Vihreän käytön perusteella) :D

   Poista
  5. Kyllä se nyt ihan oikeasti taitaa olla pakko! Mutta älä vaan heti mee sitä herättään, ehtii sen aamullakin ;).

   Poista
  6. Saat odottaa ens viikkoon, kun ne on isällään ;)

   Poista
  7. Tämäkin mahdollisuus kävi kyllä jo mielessä kun sää täällä näin myöhään hillut ;).

   Poista
  8. Mä kuule hilluin koko illan Kuopiossa kuvaamassa jokaisen lastenvaateliikkeen tarjonnan ;D Vasta tässä pari tuntia kotona ollut, voisi kai tuota sänkyynkin vähitellen kömpiä (täyttämästä sun kommenttiboksia) ;D

   Poista
  9. Oooooh, se on päässyt lastenvaatteita katselemaan :). Näytä meille kans :D. Ja kyllä täällä on tilaa että no hätä ;). Vuoroin vieraissa vai miten se oli?

   Poista
  10. Juu, mietin just, että pitänee jakaa useampaan postaukseen - siinäpä viikonlopulle hommaa ;) Selkiytyi taas mielipiteet muutamasta jutusta :)

   Poista
  11. Se kolme postausta/päivä on sitten ihan hyvä tahti ;). Jännää nähdä mistä sun mielipiteet on selkiytyneet ja onko niistä mulle hyötyä :D. Hyvää yötä, taidan nukahtaa jo istualleen :D.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Tänään olen taas sitä mieltä että mun miehellä on maailman paras työpaikka ja työkaverit :D. Katsotaan sitten seuraavan ylityöputken aikaan miltä sitten tuntuu ;).

   Poista