torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukalenterin ensimmäinen luukku

Ajattelin pitää "joulukalenteria" täällä blogin puolella, jos jaksaisi päivittää kerran päivässä jouluun asti (?). Jouluvalmistelut on aloitettu täällä hyvissä ajoin mutta kuten tavallista silti varmastikin liian myöhään, varsinkin jos meinaa itse tehdä lahjoja niin kuin minulla on ollut tapana. Yksi lahja on sentään jo valmis ja odottaa joulua ja lapsen leikkeihin mukaan pääsemistä:
Se on nalle, jos ette tunnistaneet :D. Sain joskus ihan liian kauan sitten lahjaksi tarvikepaketin josta oli määrä tulla nalle. Ensiksi piti neuloa nallen osat pörrölangasta ja se sujuikin suit sait sukkelaan. Sitten tapahtui niin kuin tällaisilla projekteilla on usein tapana - osat (kaikki 23) ajautuivat vaatehuoneen syövereihin odottamaan kasaamista, siellä niillä on ollut mukava loikoilla muutaman vuoden (?). 

Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kasata nallen joululahjaksi pikkuisellemme. Muutama ilta siinä meni mutta valmista tuli! Yllätyin nallen koosta, osina ollessaan luulin sitä pienemmäksi. Istualtaan tämän korkeus on n.30cm. Tulitikkuaski on mittatikkuna - nallesta ei aiota kasvattaa pyromaania ;). Ja kyllä, se on violetti! Ja juuri niin vanhan ja viisaan näköinen kuin nallen kuuluukin. Jos ei kelpaa lapselle niin pidän itte :D. Olen kyllä kuullut että toiset ostavat nallensa kaupasta valmiina - meidän perheessä ostetaan äidille tee se itse- paketti.

Seuraavakin projekti olisi samaisessa vaatehuoneessa odottamassa... Nimittäin sain joskus taannoin lahjaksi Nalle Puh (classic) ryijyntekopaketin, seuraksi Ihaalle, jonka olin tehnyt jo aiemmin. No, tuolle Puhille kävi samalla tavalla kuin nallen osille - ehkä sillekin käy lopulta hyvin?

Hyvää joulukuuta ja ihanaa joulun odotusta ihan jokaiselle!1 kommentti: