keskiviikko 21. joulukuuta 2011

21.päivä - ystäviä kaupungissa

Kävin tänään yksikseni kaupungissa syömässä hyvän ystävän kanssa ja kyllä olikin mukavaa nähdä! Bonuksena näin vielä sattumalta toisen ystävän poikineen juuri kun tapaamani ystävä oli lähtenyt, ihana sattuma! Migreenikin on tänään pysytellyt poissa (kop kop).
 Benettonilla oli alkaneet jo alet ja pari kivaa paitaa tarttui mukaani. Ensimmäinen näytti kaupassa makuuni liian äitelän vaaleanpunaiselta mutta kotona näyttääkin kivan vanhalta roosalta, onneksi ;).
 Nämä ovat molemmat kokoa 90, sillä se edellinen koko on meillä juuri nyt sopiva. Luulen kyllä että näitäkin voi jo käyttää sillä tuo kokojen ero ei ainakaan kaupassa nopeasti mitattuna näyttänyt valtavalta.

Loppuun vielä kuva-arvoitus - Mikä tämä on:
Kolme yötä jouluun on tai oikeastaan neljä, sillä joulupäivähän se varsinainen juhla on (paitsi suomalaisilla mutta aatto juhlista jaloin). Ja nyt vielä keskeneräisen joululahjan kimppuun :D.

2 kommenttia:

  1. Kuva-arvoitukseen vastaan, että tiskirätti? :D

    Aika ihanat nuo paidat, me likes!

    VastaaPoista
  2. Ihan ei tainnut olla tiskirätti :D. Kyse on hieman isommasta palasesta ;).

    Mun piti vaan nopeasti pyörähtää siellä Benettonilla ja olla ostamatta mitään (siis täh, kuka menee kauppaan ja ajatuksena olla ostamatta mitään?) mutta kun tarpeeksi kauan pyörittelin noita paitoja kädessä niin mukaanhan ne lähti. Ei onneksi harmita ;).

    VastaaPoista