perjantai 16. joulukuuta 2011

16.päivä - kauan odotettu joululoma

Jipii! Syksy oli synkkä ja sateinen ja kaiken kukkuraksi vielä piiiiiiitkä kuin nälkävuosi. Mutta me selvisimme kuin selvisimmekin joululomaan asti. Ja eilen tupsahti vielä postilaatikkoon yllätysjoululahja nettiystävä-mummolta (Joko teillä on sellainen? Jos ei niin suosittelen korjaamaan asian pikkimmiten! Neulepiireissä liikkuvat parhaat ja leppoisimmat mummot :D). Meidän pakettimme sisälsi tietenkin roimasti karkkia (sitähän ne mummot aina) ja sitten hänen itsensä neuloman ihanan joulumekon:
 Ihan tuli kyyneleet silmiin kun olin niin liikuttunut paketista. Hieman tietysti siinä tuli muisteltua myös omaa mammaani, joka oli syntynyt jouluaattona ja saanut vieläpä nimekseen Eeva (lapsi parka vain yhdet juhlat vuodessa, tämä se jaksoi minua lapsena surettaa!). Niin siis mammani oli eläessään intohimoinen neuloja joten tosiaan oli elämässä sija neulovalle mummolle.
 Valkoinen body olisi tämän kanssa sopinut paremmin kuin tuo Meandi:n winter-paita, mutta koskapa tänään oli vielä arkipäivä ja vähän säästellään sitä valkoiseen pukeutumista jouluaattoon (lue: emme halunneet spagettikastiketta tomaatteineen sellaisen hihoihin) niin näillä mentiin - toimii!
Viikon päästä onkin jo jouluaatonaatto! Hyvää joulunodotusta ja joulumieltä kaikille! Jos on joulumieli kadoksissa niin kokeillkaa jouluista pukeutumista ja piparkakkuja - auttoi ainakin meillä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis mekko! Mikäs tämä nettimummo-systeemi oikein on?
    Lämmintä ja rauhallista joulua teille! :)

    VastaaPoista
  2. No, meillä on vaan käynyt hyvä tuuri ja olemme yhdessä keskusteluyhteisössä tutustuneet tähän mummoon, joka nyt näin ilahdutti joulupaketilla.

    Ei niitä mummoja missään jonossa odottamassa siis ole :D. Nettimummo siksi kun ei ole siis mitään sukua emmekä ole nähneet livenä (vielä).

    VastaaPoista