lauantai 17. joulukuuta 2011

17.päivä - vielä vähän joulushoppailua

Olen varma että automarkettien ja niihin liitettyjen kauppakeskusten suunnittelijat ovat ajatelleet juuri meikäläistä. Siis sitä ihmistä, joka keskitetysti käy noin kerran viikossa ruokakaupassa tai siis tässä tapauksessa tietysti automarketissa ja kuinka hitsin kätevää onkaan kun ihan kaiken saa saman katon alta... Myös ne heräteostokset... Ihan pari kivaa juttua vaan tällä kertaa. Kuten esim. tämä Fredriksonin Ransu hattu:
 Juu-u, tiedetään, meillä on paljon hattuja... On, mutta juuri siinä nyt käytettävässä koossa, tulee se ensi talvikin ja naperon pää kasvaa koko ajan joten tämä oli pakko napata matkaan odottamaan sitä päivää kun meidän tällä hetkellä käytössä oleva, kirppikseltä löytynyt Viiru-hattumme jää pieneksi.  Mitäs sitten laitettaisiin päähän kun hattu on pieni? Ja juu, älkää nyt muistuttako niistä kymmenestä muusta hatusta joista ainakin joku olisi sitten vielä sopiva. Toiset tykkäävät kengistä, minä tykkään hatuista :D. Tuon väri on muka vaaleanpunainen (?), itse sanoisin kyllä että marjapuuroon taittava luumunpunainen, mutta ei kai se niin nuukaa ole ;).
Niin ja KappAhlista joulupukin säkkiin eksyi sitten tällainen yöpuku. Paljon käytetty avaruusyöppäri on kaivannut seuraa päästäkseen pesuun edes joskus. Ja tämä sitten kelpuutettiin, vaikka sen pohjaväri onkin vaaleanpunainen eikä musta ;). Kiva idea muuten että mukana tulee mätsäävä yöpaita myös nukelle (tai nallelle, mille sen sitten haluuaakin pukea, molempia löytyy).

Nyt toivon että mun joulushoppailut olisivat tässä, ihan pari juttua vaan on vielä matkalla meille. Eilikselle yksi paita ja itselleni vähän ompelujuttuja.

1 kommentti:

  1. Juu, meillekin on kertynyt hattuja. Ne on kivoja ja niillä saa samaan haalariin ihan uutta ilmettä. Viime talvena meillä oli valkoinne ransuhattu.

    VastaaPoista