keskiviikko 14. joulukuuta 2011

14.päivä - toisinaan nettishoppailu sujuu kuin tanssi

Nyt haluan kirjoittaa julkisen kiitoksen Lelukauppa Tenavapirtille . Tämän helpompaa ei veljentytön lahjan shoppailu olisi voinut olla! Laitoin tilauksen maanantaina ja muutamassa tunnissa paketti oli jo matkalla meille ja minulla seurantakoodi sähköpostissa. Paketti oli perillä vähän reilussa vuorokaudessa (mikä on näin syrjäiselle kylälle todella nopeasti!) ja siitä tuli saapumisilmoitus tekstiviestinä ja tänään vielä postilaatikkoonkin kun en vielä ehtinyt eilen pakettia hakea. Supernopeasta toimituksesta etenkin näin lähellä joulua siis erityiskiitokset! Aina kun hieman jännittää kun itselleen uudesta paikasta tilaa että minkälaista palvelua tulee saamaan. Nyt kaikki sujui loistavasti.

Ja mitäkö veljentyttö saa joululahjaksi? No, tällaisen: 


Veljentyttö (ja veljeni) luultavasti laittavat tämän kovaan testiin, saa nähdä josko meillekin sitten tulee näitä. Kummitytölläni on näitä jo ollut ja kovasti on tykännyt. Huvittavaa oli muuten kun tuon lelun laatikossa oli että ages 2-102, niin mieheni kysyi että täh, eikö 103-vuotiaat enää saa leikkiä sillä? Ikärasismia kuulemma. Vanhaksikohan mieheni aikoo elää?

Jaa niin, samalla hain postista saapuneen Ticketin haalarin ja onhan se iso, nähtäväksi jää että onko tarpeeksi iso. Ei kai tuo lapsi 20 senttiä sentään vuodessa kasva ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti