maanantai 9. toukokuuta 2011

Villervallaa ja ampiaisia

Eilillä olisi paljon kerrottavaa siitä kuinka sen äiti käsittää käsitteen ostolakko... Juu, kyllä, ihan kohta pidetään taukoa shoppailusta... tai sitten ei... No, on mulla sentään tarkoitus rajoittaa ja tarpeen tullen kurkistan kaappiin että mitäs ihanaa meillä jo olikaan, että lisää ei välttämättä tarvita... Tai sitten vaan siirryn ostelemaan isompia kokoja :D.
Äsken juuri löytyi postilaatikosta nuo ihanat Villervallat, olivat niin pirteitä ja meidän näköisiä (olenko jo kertonut että rakastan värejä?). Vaihtelua siihen meidänkin kaappeihin hieman yllättäen hiipineeseen vaaleanpunaiseen (kuka sitä sinne syytää, en myönnä). Muuten onko kellään vinkkiä mistä löytäisi mustat tai valkoiset (etenkin mustat) legginsit koossa 68 tai 74cm? Meidän vaatekaapista puuttuu vielä sellaiset ja meillä on pari lyhyttä mekkoa, jotka suorastaan huutavat sellaisia seurakseen. Jaa niin nuo Villervallat tuli meille Lasten Metsolasta, palvelu taas esimerkillisen nopeaa, meinaa asiakastilini mukaan nuo ei ole vielä edes lähteneet postissa meille päin ja ovat jo perillä ;D.
Sitten on vielä pakko esitellä tämä Dunsin iiiihana kesäpuku (joka on meillä ollut jo käytössä tovin ja osoittautunut ihanaksi). Tämä tuli meille taannoin Kidideasta ja etukäteen pelkäsin että a) koko ei ole sopiva b) on liian keltainen c) ällöän ampiaisia. Onneksi kaikki kolme kohtaa olivat turhia huolia, koko 74cm on meille erittäin sopiva kesään. Pelkäsin etukäteen että olisi liian pieni, mutta kun kyselin Kidideasta onko pientä kokoa niin vakuutteli ettei. Meillä kun on ollut pitkähihaisista Dunsin bodeista jo piiitkään käytössä koko 74cm (eikä varmaan siis mene enää kun meillä oikeasti käytetään kokoa 74cm). Huoli osoittautui turhaksi sillä tämän ja sellaisen pitkähihaisen niska-haaramitassa on eroa reilut 5cm, oho!

Mutta yhteenvetona todettakoon että minulla täällä maalla yksikseni vauvan kanssa päivät pitkät pyöriessä on aivan liian paljon aikaa tutustua nettikauppojen ihanuuksiin. Me kaivattaisiin enemmän netin ulkopuolista seuraa ja harrastuksia!

1 kommentti:

  1. Ihania nuo Villervallat! Just eilen kattelin Villervallansivuja, vk-takkia etsiskelin. Kivoja vaatteita ois ollu vaikka kuinka... Mutta en vielä tilannut!! ;)

    Voin liittyä yhteenvetoosi. Petollista tämä maalla asuvan kotiäitiys. :)

    VastaaPoista