keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ähä-ähä-ähä...

Meidän mini-ihmisellä on ollut tänään jostain syystä maha sekaisin :(. Koko päivä yhtä vaipanvaihtoa ja ähä-ähä-ähä-kitinää. Heti olen miettinyt pääni puhki mitä sopimatonta meillä on syöty, mutta tuloksetta, en ole keksinyt mitään mikä tämän olisi aiheuttanut. Mutta äiti on nyt vähän väsynyt, toivottavasti pahin olisi nyt takana päin ja saataisiin nukkua rauhassa yö. Postilaatikosta löytyi sentään jotain piristystä päivään, meinaa tämä:

Ticketin plain rain värinä raspberry rose ja on muuten aika ihana hieman vaaleahko pinkki, sopii hyvin tuon tuolla aiemmassa postauksessa olevan Cupcaken anorakin kanssa, siis nuo housut tietysti. Vuoden päähän siis, jemmaan, alesta (parempi olla ajoissa kuin myöhään vai miten se oli, näin mä vielä kuvittelen säästäväni...). Otin koossa 86cm ja takki on muuten täsmälleen saman kokoinen 92cm Cuppiksen kanssa eli luulisin että passelia kokoa. On muuten aika mielenkiintoisia nuo koot kun meillä on nyt käytössä se 80 senttinen anorakki ja sitten odottamassa kaapissa 86 senttinen Cupcaken sadeasu, jonka takki on täsmälleen samankokoinen tuon anorakin kanssa. Sama merkki ja silti eri mitoitus, hmm, noinkohan tuo menee meille enää ensi vuonna ollenkaan, no, tarkoitus on kyllä sitä jo tänäkin kesänä käyttää.

Sitten harkitsin alesta Uffon ostamista, mutta kun ne kuuluvat olevan reilua kokoa niin sen koon arvonta on todella vaikeaa. Menisköhän 1,5-vuotiaalle vielä 80 senttinen tai hukkuisiko 86 senttiseen? Apua!!! Ehkä täytyy jättää jotain hankintoja ensi vuoteen (tai mahdolliseen juhannuksen jälkeiseen hyvään aleen, jos sinne nyt kellään mitään myytävää jää :D).

Nää ulkoiluvaatteet taitaa olla mun heikkous, siis hattujen ja kenkien jälkeen. Lukeekohan näitä mun sepustuksia kukaan? Hihkaiskaa jos olette siellä :D ja kertokaa mulle ideoita mikä meidän mini-ihmisen mahan sai sekaisin.

2 kommenttia:

 1. Hep, täällä ollaan! Mie oon monesti käyny naputtelemassa tilausta tuolla Ticketin Outletissä mutta nuo koot... Voi tuska. Ja sekin, että minkälaista vaatetta tämän ikäinen milloinkin tarvitsee.
  Itsekin nääs koen säästäväni aivan mielettömät määrät euroja kun ostan alesta näin etukäteen. :D
  (taidankin tästä taas lähteä sinne Outletiin pähkäilemään...)

  Meillä oli eilen ihan kamala itkuilta. Mila saattoi ihan ykskaks käydä itkemään ihan suoraa huutoa eikä rauhoittunut ihan heti. Nukkumaan kävi ihan hyvin kuitenkin, mutta heräsi jonkun ajan päästä (mitä ei tee ikinä...)...itkemään! Sama mietintä siis täällä, että mikähän vikana. Liekkö hampaat, masuvaivat...En tiedä. Joskus niin repii sydäntä, kun ei tiedä mikä pikkuisella on tuollaisten itkujen yllättäessä. :(

  VastaaPoista
 2. Hih, meille tulee myös tuolta Kuperkeikasta Uffo, otin 80 cm ja värinä rasperry rose. Kiitti vinkistä! Ite kattelin Sisukkaasta, siellä ois haalarit olleet kympin kalliimmat, tosin eri väreissä oli tarjontaa.

  Itekin mietin, josko ei nyt vielä ostais, mutta sit ois harmittanu, jos ois jääny joku kiva haalari saamatta jahkailun takia. :D

  VastaaPoista