perjantai 6. toukokuuta 2011

Välikausiongelmia(ko)?

Luulin että meillä on välikausi täydellisesti hanskassa sekä kevääksi että syksyksi... Luulin... mutta nyt en olekaan enää niin varma.
Tämän yläkuvassa näkyvän (iki)vanhan Remun haalarin piti pelastaa meidän syksy. Se on kokoa 74cm... Mutta katsokaa noita lahkeita jo tuossa kuukauden vanhassa kuvassa, ei riitä mitta syksyyn sitten millään, ne ei muutu tuon pidemmiksi vaikka kuinka kiskois. Eilen sen huomasin että tuo haalari on just nyt sopiva, ei hihoistakaan mitenkään reilu. Onhan meillä tietty kaksiosaisia asuja, uusiakin. mm. tämä Reiman Cicada-takki koossa 74cm (reilu).

Sen kanssa on tarkoitus käyttää Reimatecin harmaita välikausihousuja kokoa 74cm ja ovat jo käyttökelpoiset, toivon että niissä sentään riittäisi mitta myös syksyyn. Niin ja sitten meillä on tietysti se Cupcaken anorakki (koossa 80cm) että se ainakin menee, mutta vaatisi kai sitten ainakin toiset ulkoiluhousut seurakseen? Mutta miten musta tuntuu että me tarvittais haalarikin syksyllä? Oon vähän kattellu sillä silmällä nettikauppoja ja livekauppoja ja huutista mutta sitä oikeaa (ja tarpeeksi edullista, toki hyvästä maksaisin hyvinkin) ei vaan ole tullut vastaan. No, onhan tässä toki syksyyn aikaa että sitä odotellessa taidan pakata tuon neitokaisen sopiviin kevättamineisiinsa ja me painutaan nyt arskat päässä ulos :D.

Niin ja jos nyt sattuis tulemaan vastaan joku sopiva haalari vaikka ihan vahingossa niin mistä mä tiedän minkä kokoinen sen pitäis olla kun eri merkeillä on niin erilaiset mitoitukset, argh. Jostain merkistä kun menis varmaan vielä se 68cm ja toisesta sitten pitäiskin olla jo 80cm.


1 kommentti:

  1. Mie en oo vielä varustautunut ens syksyyn sen kummemmin kuin, että toivon tuon nykyisen Reiman haalarin menevän vielä syksynkin. Se on Milalle vielä aika reilu, joten ehkä toivoa on.

    Tokihan sitä pitää joku toinen puku hankkia varapuvuksi, haalari vaiko kaksiosainen, en tiedä vielä.

    Vinkkaapa hyviä nettikauppoja, joista vois katella vk-vaatteita! ;) Ne mitä oon ite löytänyt, tuntuu myyvän vaan liian isoja vaatteita. :/

    VastaaPoista