keskiviikko 4. toukokuuta 2011

shoppailua, migreeniä ja väsymystä

Mun piti jaksaa kertoa teille että ajattelin alkaa ostoslakkoon, tää jatkuva shoppailu tulee liian kalliiksi. Kunpa fiksusti ostaisikin vain käytettyä mutta kun eiiiii, joitakin uusia ihanuuksia ei vaan voi ohittaa! Kuten esim. tämä Tuttan omenabody, joka suorastaan huusi mukaamme kauppareissulla. Se nyt vaan oli niin meidän näköinen... Kunpa se edes olisi tullut yksin mutta eiiii, se halusi seurakseen keltaisen saman sarjan bodyn. Ja samalla reissulla myös yhdet legginssit (ne sentään oli ainoat tarvelistalla!).
Sitten nää Metsolan keltaiset kaaritaskuhousuthan oli jo olemassa niin eiks nyt aika pakosti nekin jo huutaneet tuota omenabodya ja sen kaveria? Nämä tuli meille syksyä odottamaan Kidideasta. Suosittelen lämpimästi, olen tilannut sieltä jo useamman kerran, toimitus jokaisella kerralla todella nopeaa ja vaatteita on jopa mittailtu ja vertailtu kun olen kysellyt tietoja. Jaa niin muuten, ei nämä housutkaan tulleet yksin, heh.

Sitten vielä uusi tuttavuus Kaksi kuningasta, josta tuollainen punainen pikkuinen puukupla suorastaan huusi päästä meille. Mutta kun ei sekään halunnut yksin tulla vaan se tuli puisen limenvihreän lentokoneen kanssa (siitä ei nyt kuvaa kun en itse jaksanut kuvata ja ostin kaupasta ainakin toistaiseksi viimeisen). Ihania! Lentokone ei tosin vielä pääse Eilin leikkeihin vaan hyllyn päälle odottelemaan tulevaisuutta.
Mutta eihän nämä puulelut tietenkään yksin halunneet tulla niin niiden seuraksi bodypaketti kesäksi. Otin koossa 6-12kk, joten arvatenkin sopivampia loppukesästä vaikka meillä pitkäselkäisiä ollaankin. Käyttöönottopesun jälkeen muuten huomasin että bodyt ovat erikokoisia keskenään, siis koon pitäisi olla sama mutta tuo valkoinen on selvästi kapeampi ja lyhyempi. No eipä tuo meitä haittaa kun lapsikin on alkukesästä erikokoinen kuin loppukesästä.
Mutta syytä ostoslakolle siis olisi. Tänään on tosin mietinnässä että tarvitaanko me vielä yhdet välikausihousut vai ei :/. No, oikeasti ja rehellisesti ei tarvita, paitsi miellyttämään äidin värisilmää... Mutta onkohan se tarpeeksi pätevä syy hankkia vielä yhdet housut? Nyt sais kyllä jo alennuksella :D.
Tässä olis nyt tää postaus jota en jaksa tehdä ;). Mulla kun on ollut ongelmia verensokereiden kanssa (olen siis tyypin 1. diabeetikko), siis matalia (aina keväällä mulla näin) ja ennen tuota lastakin sain niistä päänsäryn, mutta sellaisen ihan pienen ja siedettävän, joka talttui buranalla, mutta kesti pahimmillaan kolme päivää. No, nytpä ei ole sellaista onnea vaan nämä pienet päänsäryt ovat muuttuneet migreenikohtauksiksi mm. näen kaiken ainakin kolmena ja oksennan, enkä siedä valoa ollenkaan. Hoida siinä sitten vauvaa :/. Viimeksi maanantaina odotin miestä kotiin töistä vauva toisessa kainalossa ja oksennusämpäri toisessa (how romantic is that!). Jep. Ja nyt on sitten vielä väsymyskin kun tuo meidän jumppakärpänen on alkanut jumpata ihan vääriin aikoihin (lue: yöllä), kuinka helposti lapsen päivärytmi kääntyykään päälaelleen, kyllähän se nyt nukkuu. No, aika aikaa kutakin, kai?

3 kommenttia:

 1. Apua, siis nuo päänsäryt! Toivottavasti saat Eilin hoitoon apua migreenin yllättäessä.

  Miule tulee Buranalle immuuni päänsärky pitkäkestoisesta matalasta, yöllä tämmösiä saattoi joskus olla, kun en heti tajunnut/jaksanut lähteä etsimään syömistä. Nyt ei kyllä onneks enää ollu, hyvin vähän onneks mataliakaan. Lasta hoitaessa hypot ei kyllä yhtään innosta, varsinkaan jos lapsi on kiukkuinen kuin mikä.

  Tsemppiä migreenien selätykseen!

  VastaaPoista
 2. Hei, kiva että tykkäsit leluista ja bodeista! :) Bodyistä sen verran, että ne ovat luomua, eikä niissä ole käytetty mitään myrkkyjä, joten kutistumista saattaa tapahtua 5%, mutta venyvät kyllä takaisin käytössä. :) Niille ei ole pakollista tehdä käyttöönottopesua (koska ovat tosiaan myrkyttömästi tehty), mutta saa toki sellaisen tehdä.

  Tsemppiä migreeneihin, ne ovat kamalia!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia tsempeistä! Tänään on vaihteeksi parempi päivä (kop kop). Paitsi vauvalla, joka on a) joko väsynyt yöllisestä jumppaamisesta tai b) tekee hampaita (tuntuu kyllä vähän lämpöiseltä koko neiti).

  Vauvanhoitoapua ei ole kovin lähellä hätätilanteissa (niin paitsi mies, mutta kun ne työtkin pitäisi hoitaa). Joten toivottavasti jatkossa olisi vähän migreenittömämpää.

  Tiina, nuo lelut on ehdottomasti äitin lemppareita, pitäkää ne valikoimissa niin ostan vähitellen koko kaupan niistä tyhjäksi :D. Ajattelinkin että bodyille ei olisi tarpeen tehdä käyttöönottopesua mutta mun herkkään nenääni ne tuoksuivat liian uusilta niin tein sen silti :D. Harmi kun nyt on vielä vähän liian kylmää lyhythihaiselle (jopa meillä täällä sisällä).

  VastaaPoista