perjantai 29. kesäkuuta 2012

20 kuukautta ja uusinta housumuotia!

Viime aikoina kun on ollut aika vilpoisaa kesästä huolimatta niin pääsi ihan kuulkaa velourhousupula yllättämään! Tai kyllä housuja olisi ollut vino pino mutta niille oli tapahtunut jotain kummallista - järjestäen olivat joka ikinen lahkeista aivan liian lyhkäiset :O.
 Nooh, kankaana onneksi löytyi! Ikasyrin ihania sydämiä mangona ja punaisena (olen täydellisen, totaalisen, kokonaisvaltaisen rakastunut tuohon laadukkaaseen kankaaseen - edelleen! Toivottavasti tekevät siihen taas uusia kivoja värejä).
 Kaava housuihin tupsahti sopivasti postilaatikkoon kun Mappe-ystäväni (sori en jaksa linkittää ;)) sen sinne lähetti :). Kiitoksia vaan, täydellisesti lahkeeseen levenevät (niissä on kuminauhaa) ja pussittavat housut! (olen siis rakastunut kaavaankin :D)
 Voi kestää hetken ennen kuin menen valmiita olohousuja kaupasta ostamaan, tekisi mieli jopa ommella moiset itsellenikin. E.T. on tuossa yläkuvassa juuri aloittelemassa lentoharjoituksia :D.
 Meidän 20 kuukautta vanha tuttisuumme (projekti tutista luopuminen on tarkoitus käynnistää piakkoin, sen verran usein moinen tulppa on alkanut suuhun ilmestymään ihman omatoimisesti). Punaiset housutkin on kyllä kivat mutta nyt meillä on sitten uudenlainen ongelma - ei punaiseen sopivia paitoja eli jos joku törmää sopivaan kankaaseen mistä sellaisia voi ommella niin vinkkiä ja linkkiä, kiitos!
Ikkunasta näkyy tätä nykyä paljon, siis valtavasti lupiineja (harmi kun kukkivat niin vähän aikaa). Lapsi käyttää niistä jatkuvalla syötöllä nimitystä "kakka". Nooh, kukka tai kakka, onko se nyt niin nuukaa! Toki välillä täytyy tarkistaa kummasta oli kyse :D.
Söpöliinimme on tänään siis jo 20 kuukautta vanha (joku varastaa multa aikaa! Viimeisimmäksi on nyysitty melkein koko kesäkuu! Törkeää!!!). Tänään alkoi isimiehen kesälomanen ja nyt toivomme ajan ma-te-le-van että ehdimme nauttia joka sekunnista! 

P.S. Huomatkaa E.T:n E.T.-paita, tyylikkäästi ostettu keväällä Name it:n alesta, kröhöm, poikien puolelta - ei kerrota tytölle ;). Mutta kun fanitan edelleen E.T.-elokuvaa, se ON elämää suurempi, niin eihän tuollaista paitaa voi jättää kauppaan vaikkei sopivankokoista poikaa olisikaan. Erityisesti kun lapsen nimikirjaimissakin tuo E.T. esiintyy. Se muuten on puolittainen tahallinen vahinko :D.

24 kommenttia:

  1. Siis aivan iiiihanat kankaat ja housut! Aika tosiaan menee turhan nopeasti (nyt kun ei ole enää paksuna ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista pitäis muuten saada vielä hypistelytuntuma, näin blogin kautta vaan on vähän vaikea järjestää :D. Pehmeää ja sileää ja vahvantuntuista velouria on se, siis parasta ikinä!

      Poista
    2. small avenuessa paras tarjous pitaya-takista so far! ottaisin sinuna varmaan koon 110cm...

      Poista
    3. Ihan pakko laittaa lusikka tähänkin :D Minusta on tosi hankala jos on hirmu pitkät hihat, kun ne on kuitenkin hyvin kapeat ne hihat. Nytkin 90-senttisellä lapsella kun 98 kokoinen, niin aika hankalaa on ujuttaa hanskoja sinne alle (sillä ne ei päällä pysy mitenkään). 110 kokoisessa pitäisi kääntää hihoja aika rankasti, ja ite en ylipäänsä tykkää hihojen kääntämisestä. Eli varmaan nää on nyt niitä makukysymyksiä...

      Poista
    4. Ai niin ja mä oon vähän yrittänyt unohtaa koko takin ;). Kun tulin mittailleeksi meidän pinkkiä Didriksonin softshelliä (90) ja totesin että Molosta pitäis ottaa hurjan iso jos haluais isomman kuin se :O. Ja siis tuossa Didriksonissahan on hihoissa resorit niin se vähän niin kuin toimii ja kasvaa mukana eli voi olla että menis vielä ens keväänä ainakin (no, sittenhän sen näkee.) Mutta ei varmaan ole järkevää ostaa melkein samankokoista samantapaista takkia vaikka kuinka tekis mieli. Ehkä mun täytyy malttaa ens kevääseen ja uutuuksiin :D. Tai sitten kiva olis päästä noita Molon softshellejä näkemään ja sovittelemaan edes.

      Poista
    5. Siis pitkät hiat?! Meillä on Miima oikeesti tosi eri malliset lapset! Pitkän selän lisäksi noilla on kai sit pitkät kädet?! Koska johanneksellekin, 94cm, 110cm takista olen kääntänyt hioja sentin tai välillä en yhtään. Ja veikon 83 cm, takki 98cm, en oo kääntänyt yhtään eli enpä neuvolaan enää vaan kehotan sovittamaan! :)
      Ei tule ajatelleeksikaan, miten eri mittasuhteilla varustettuja lapset voi olla!!!

      Poista
    6. Ja oon laittanut kintaat hain alle ja päälle molempia, no problem!

      Poista
    7. En käsitä :D Kun ei tuollakaan mitkään lyhyet kädet kyllä tietääkseni ole :O Onkohan noissa takeissa oikeesti eri vuosien malleissa eroja koossa?!?! Ihan käsittämätöntä!

      Poista
    8. Tuolla meidän lapsella tuntuu olevan pitkä selkä ja pitkät kädet (no, mikäpä siinä ei olis pitkää ;)).

      Minä muuten vertasin mittoihin täällä: http://www.karpaloshop.fi/molo-kids-cloudy-solid-pitaya-takki-p-627.html Kuinkahan paikkaansapitäviä ne mahtaa olla?

      Poista
    9. Tuota taulukkoa kun katsoo, niin aika pienet erot on hihanpituudessa, eli sen kannalta voisinkin ajatella isompaa kokoa kyllä! Luulin että erot olisivat isommat, ja siksi tuntui hullulta 110 - mutta eihän se tuo hihaan kuin 3 cm lisää 98 verrattuna :O Helmaan sitten tuleekin jo 5 cm, ja meillä kun sitä lyhyttä selkää, niin siltä kannalta se ei sopisi ollenkaan.

      Poista
    10. No niinpä. Sitähän minäkin olen katsonut ja mittaillut ja tosiaan verrannut siihen meidän Didriksoniin että aika ison koon saisi ostaa jos ajattelisi että hihoissa olisi enemmän pituutta :O.

      Poista
    11. Jepjep! Varmaan on kyllä eri vuosienkin malleissa eroja. Johannes kun sovitti tän keväistä jemmaan tullutta 104cm takkia, tais hiat olla muuten aika reilut. hmm.
      Ja koska muksuillani on pitkät selät, tykkään reilusta koosta siksikin,että takin etuosa on lyhyempi kuin takaosa ja lisäksi tykkään, että takilla on pituutta, ettei oo ihan napatakki sitte.
      ja siitä tietää, että oon kommentoinut puhelimella, kun joka kommentissa on automaattisen tekstinsyötön ja hätäisen kommentoijan takia kirjoitusvirheitä. ;D

      Poista
    12. Mitä kirjoitusvirheitä, missä? Mä ainakin sujuvasti oikoluen :D. Zirkillä kun on noita useampia kotona niin sun täytyy tehdä vertailumittauksia (sulla kun ei kerta kaikkiaan ole muuta tekemistä ;)).

      Poista
  2. Kivat pöksyt =) Heti tuli mieleen housujen kaveriksi se Kameleontin taannoinen valkoinen paita, missä oli iso punainen velour-sydän edessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älyttömän reilua vinkata jostain mitä ei enää saa :/. Kiitosta vaan uudesta pakkomielteestä ;). Mutta juu, siis googletin sen paidan tietysti heti ja ajatuksia on kuinka sellainen korvataan ;).

      Poista
    2. Tänään oli muuten jossain facen kirppiksellä just toi paita myynnissä =)

      Poista
    3. Siinä sitten toinen hyväkäs kääntää veistä haavassa ;) :D. Ihania ootte!

      Poista
    4. No kun se vaan tuli heti mieleen :D Mutta kai sä osaat itse tehdä sellaisen?!?!?

      Poista
    5. Juu, kunhan harkitsen. Jotain tuon suuntaista kyllä oli jo eilen ystävän kyläillessä ideoitu (vaikkei meillä ollut kyllä tietoa että Kameleontilla on ollut jo sellainen :D).

      Poista
    6. Metsolan kirppiksellä näyttää olevan mutta onneksi kokoa 86cm niin ei tartte ostaa pois :D.

      Poista
  3. Millonhan meillä jäis vaatteet pojalle pieneks :D ei varmaa ikinä :D
    no ostin silti name it vaatteita sikana alesta... onneks lasku tulee vasta 1kk päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule jäädä nopeammin pieneksi kuin huomaatkaan :D. Kiva olis nähdä mitä ostit :).

      Poista
  4. Aivan ihanat noi housut <3 pitäisköhän mun kanssa ostella vähän kankaita ja alkaa surrauttelemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti pitää! Housujen ompelu on oikeasti yllättävän helppoa! Mä hämmästyn joka kerta kun teen sitä että jokos nää oikessti tuli valmiiksi :D. Ja eipä tuu ihan heti samanlaisia vastaan (paitsi tietty kaikki alkaa tehdä samanlaisia kun käy täällä mun blogissa ideavarkaissa ;D).

      Poista