keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Me&I(nasin etten sano mitään)

Mutta koska juuri nyt on sopivan pinnallinen olo (lue: monta päivää sisätiloissa herkkäposkisen, seinille kiipeilevän 1-vuotiaan kanssa kun on liian kylmä ulkoiluun) niin sanonpa sitten sanasen Me&I:n keväästä minäkin.

Minä en oikein tykännyt mistään niin paljon että olisi tullut pakkosaadatoimeillehetinyt-olo. Jep ja ihan täsmälleen samaa mieltä olin viime kevään mallistosta silloin kun se ilmestyi ja kuitenkin meidän ensi kesässä tullaan näkemään puutarhatunika, perhosmekko, medaljonkimekko (vai mikähän se oli), geishamekko... niin ja löytyy puutarhabody ja tipumekkokin (olikohan muita)... Joo, olen tunnettu sanojeni syömisestä mutta ihan oikeasti en tykännyt niistä keväällä 2011 ollenkaan mutta alesta tuli sitten hankittua kuitenkin ja nyt tykkään.

Ehkä tykästyminen voi tapahtua myöhemmin myös tähän mallistoon? Ehkä? Jos näkisi livenä? Pojillehan siellä olisi ollut vaikka mitä kivaa kuten esim. tuo ylläoleva leijonapaita... Älkääkä nyt vaan sanoko että se on unisex, sillä niinhän se onkin, mutta en silti vaan osaisi käyttää sitä meidän tytöllä (joka muuten sujuvasti käyttää viime kesän Kupla-teepparia, sellainenkin meillä on), jolle muuten sopii loistavasti mm. turkoosi ja ruskea.
Tuo pilvitunika on sellainen melkein muttei ihan, joten päätin ommella itse pilveni (jahka kangas kotiutuu...). Pilvibody, se oranssi, olisi ollut kanssa kiva mutta a) meillä teoriassa pottaillaan (eli ei bodeja, kiitos) ja b) lapsi kasvaa isoimmasta koosta ihan kohta ulos. Se siitäkin siis.
Sitten oli tietysti tämä Daisyflowers-tunika, joka on mielestäni ihana - jonkun toisen päällä kuin meidän tytön. Ei näytä sitten tippaakaan meidän tytöltä, ainakaan vielä... Ehkä ensi kesänä jos sittenkään, tarkoitan siis sanoa että jos näitä jäisi aleen tai sopivassa koossa tulisi vastaan käytettynä niin saattaisin sortua tämän ostamaan, tiedä sitten jäisikö kuitenkin käyttämättä.

Joogahousut olisin halunnut tytölle ja ehkä myös itselleni mutta värit oli vääriä, en ymmärrä miksi "se vihreä", josta en tykkää oikein ollenkaan roikkuu mukana mallistosta toiseen. Onko se jotain Meandi-vihreää, jota minä vaan en ymmärrä?

Juuh. Sirkusteema oli sinänsä ihan kiva, mutta toteutus ei nyt oikein onnistunut (vaikka yllättävän moni tästä on tykännyt). Ehkä vika on minussa? Ehkä olen hitaasti (jos ollenkaan) lämpenevä? No, ainakin säästin paljon rahaa - kumma vaan kun ne ei missään näy ;).

Sainpas sanottua! Katsotaan kuinka nopeasti näitä sanoja syön ;). (Ystäväni kun edelleen toimii esittelijänä :D)

4 kommenttia:

 1. Minustakin uusi mallisto oli niiin pettymys... lapsille en löytänyt mitään, mitä olisin ostanut, itselle tilasin polvihousut. Ikinä ennen ei ole malliston kanssa käynyt näin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Minussa ei siis olekaan mitään vikaa kun en tykännyt :D. Ihmettelin kyllä kuinka moni tykkäsi, tiedä sitten kuinka paljon oli sitä että koska kyseessä on Me&I on pakko tykätä?

   Poista
 2. mulle käy aina meandin kanssa niin että lämpenen vaatteille pikkuhiljaa ja kauden lopussa on sitten jo montakin suosikkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin varmaan vaikuttaa kun näkee näitä tämän kauden vaatteita toisten lasten päällä niin saattaa tykästyäkin! Viime vuonna mulle ainakin kävi niin, mutta katsotaan nyt mikä näiden tämän vuoden vaatteiden kohtalo on :D.

   Poista