perjantai 17. helmikuuta 2012

Ensimmäinen kuva

 Ensimmäinen valokuva ikinä, siis lapsen omatoimisesti ottama:
 Näppärä kun mikä on kaikkien vempaimien kanssa - odottelemme sitä ensimmäistä puhelinsoittoa ja tekstiviestiä ihan näinä päivinä ;). Kuva on hyvin elinympäristössä vallitsevaa kaaosta kuvaava. Kyllä, meillä on vielä jouluverhot ikkunassa ja puhtaat pyykit kaappiin viemättä (ja vauva-aikojen rottinkisänky keskellä olohuonetta :D).


Terveisiä ja kiitoksia myös Niilo Iloon, eilen saapui ManyMonths villakypärämyssy, joka pääsi käyttöön heti, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja ensi talvea ajatellen hankinta ainakin on ajoissa :D. Tykkäämme, vaikka lapsi osaakin jo kätevästi riisua myssyn.


Kirpparilta meille kotiutuivat nämä käyttämättömät Superfitit (lapsi ei halunnut kenkiä kuvattavan vaan halusi kävellä niillä kovaa, siksi huono kuva :D). Meinasin vieläpä jättää nämä ostamatta koska ovat meille väärän väriset, muka (voi pyhä turhamaisuus). Mutta koska olivat noin 90 prosenttisesti ilmaiset ja täsmälleen oikeaa kokoa olisi ollut suuri tyhmyys jättää ne sinne... No, itse asiassa jätinkin mutta tulin katumapäälle :D. Nyt pitää sitten vielä pohtia että tarvitaanko me näiden kenkien takia vielä yksi takki - siinä tapauksessa oli kyllä kalliit kengät ;).

2 kommenttia:

 1. Mä en oo uskaltanut kameraa edes antaa käsiin :D
  Tekstareita lähetti mummun puhelimesta jo alle vuoden iässä. Viime viikolla iskän puhelimesta :D Ja sellasena sarjatulena et siinä jää itekin kakkoseks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameraa ei täälläkän annettu, vaan se oli aivan itse kiipeilty käsiin ja laitettu päälle :D.

   Poista