lauantai 13. lokakuuta 2012

Vielä kerran (mun) kengistä

Hain perjantaina postista omat hartaasti odotetut nauhalliset Merrellini. Näyttävät muuten livenä paaaaljon kivemmilta kuin kuvittelin ja paljon paremmilta kuin näissä itse (kröhöm) räpsimissäni kuvissa. Istuvat jalkaan hyvin ja varpailla on tarpeeksi tilaa ja paljon paremmathan nämä mustat ovat kuin ne jotka eivät ikinä saapuneet. Loppu hyvin siis tälläkin tarinalla. Tässäpä kengät joilla voi mennä täällä maalla ihan mihin tahansa ja tarpeen tullen lähteä vaikka kaupunkiin, eikös?


Mun puolesta siis talvi saa tulla! Tyttökin pärjää (noin miljoonalla uudella ja käytetyllä kengäparillaan) vaikka sen Tepsut ovatkin vielä tulematta, eiköhän nuokin muutaman viikon sisään saavu. 

Minä taidan mennä nyt huilimaan sillä flunssani näyttäisi lähteneen uudelle kierrokselle ja kurkku on hurrrrjan kipeä ja pää kanssa (vaikka se onkin luultavasti migreeninpoikanen). Päätin juuri että näiden tautien jälkeen on sairastettukin ainakin puolen vuoden tarpeiksi että ollaan sitten koko talvi terveenä ;).

9 kommenttia:

  1. Vau! Noilla kelpaa varmasti tarpoa sitten loskassakin, kunhan sellaiset kelit tulevat.

    Mä kaadun nyt kans petin pohjalle. Eikös riitä, että on sinnitellyt pystyssä (ja makuulla sohvalla) sentään tähän puoli ysiin saakka? Hitsiläinen, mikä olo. Ei kyllä kuumetta vieläkään, vaikka siltä tuntuukin. Tsempit ja paranemiset sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Mä luulen kanssa että nämä todellakin on loskakeliyhteensopivat! Ja ihan varmaan sellaiset kelit on tulossa vielä monta kertaa ennen ensi kesää.

    Puoli yhdeksänhän on loistava saavutus kipeänä! Joku täällä vetäisi 3,5 tunnin päiväunet niin jaksaa taas vähän aikaa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tää ei tullutkaan Katille vastaalla mutta juu Katille vastasin :D.

      Poista
  3. Iso JEE-kengille! Minusta nuo ovat oikein siistit ja ennenkaikkea tulivat perille! Hyvähyvä. Kunpa nyt flunssat ja migreenit vain ymmärtäisivät jättää teidät rauhaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tosiaan tulivat perille, mitä en kyllä edes epäillyt. Ja siinä paha missä mainitaan, juuri kun luulin ettei elämä migreenin kanssa voi enää pahemmaksi mennä niin löysin itseni oksentamasta pussiin autossa Prisman parkkipaikalla. Pää oli räjähtämäisillään ja hetken siinä arvottiin suuntaa että ensiapuun vai kotiin, ensimmäinen olisi ehkä ollut se oikea osoite sillä kohtalaisen monta tuntia kohtaus kesti :/. Nyt alkaa sitten hidas toipuminen taas ja toki olen tytön kanssa yksin kotona. Jaksaa jaksaa?

      Poista
    2. Iiih, jaksaa jaksaa, ja rouva hyvä soittaa ambulanssin jos tarvii. Kovasti jaksuja ja halauksia. Toivottavasti pian helpottaa!
      Asuisitpa lähempänä niin voisin ottaa E-T:n sekoittamaan poikien päät . :)

      Poista
    3. Kyllä tää tän kertainen nyt jo voiton puolella on kun ruokakin pysyy taas sisällä. Toki pää tuntuu pari päivää taas omituiselta mutta onneksi ei satu enää, pari kertaa jo luulin että kuolen siihen kipuun :/. Lainaisin mielelläni tuota tyttöä ja olen varma että se pärjäisi hyvin teidän poikien vauhdissa :D. Eilen muuten tuli ensimmäisen kerran jo neljä sanaa peräkkäin, tärkeä asia oli: "äiti isi kato auto" :).

      Poista
  4. Sulla on kyllä kenkäasiat hoidossa! Mä tilasin itelleni lastenosastolta Sorelit, ja niissä ei kyllä ole mun kaviolla tilaa heilua. Mut ehkä ne menee työkenkinä, jollaiseksi ne suunnittelin.

    Hei nyt mä vasta muistin että oli puhetta siitä punaisesta helistinhaalarista! Vieläkö haluisit sen ostaa? Montaa kertaa se ei ehtinyt päällä käydä ennenkun jäi pieneksi, joten on varmasti hyvässä kunnossa =)

    p.s. paranehan pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen ylittänyt kenkäbudjettini reilusti mutta näin siinä kai käy kun ei vuosiin osta uusia kenkiä itselleen. Kolme vuotta (joko siitä on niin kauan) sitten muutossa annoin edelliset kengät pois enkä ostanut uusia tilalle eli ehkä jo oli aikakin.

      Juu, hei haluaisin sen haalarin mutta ensi kuun budjetista :D. Laitan postia (jos sun emaili on jossain näkyvillä?) kunhan voin vähän paremmin.

      Poista