keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Lisää kenkäasiaa, vieläkö jaksatte?

Aika ihanat, eikös?
Näitä saa Brandokselta nyt aika kivaan hintaan: täältä. Harmi vaan ettei oman tytön jalkaan vielä noin isot koot mene mutta kasvaiskohan se ensi talveksi - ihan vähän himottaisi kun nämähän on Merrellit ja tyttö sovittaa päivittäin mun vastaavia (nekin on tytön 25-26 kokoiseen jalkaan aika jätit kun ovat kokoa 42)

Onkohan lukijoissa ketään jolla olisi yhtä iso jalka kuin mulla? Niitä mun kenkiä saisi valkoisena aika kivaan hintaan kanssa: täältä, jos sattuisi olemaan isojalkainen, jäljellä nyt vaan kokoja 41 ja 42, harmi kun en itse tarvitse toisia. 

Unohtakaa muuten ne mun tilaamat Merrellit, niitä ei tule. Kolme viikkoa odotin ja väittivät lähettäneensä kunnes keksivät että "ai niin, hetkinen, ei meillä niitä kenkiä olekaan" ja kysyivät haluaisinko kastoa (just just että oikein kastoa) jotain muuta tilalle... Juu, kiitos, en halua. Tilasin kengät, halusin kengät, miksi katsoisin samalla rahalla jotain muuta tilalle? No, ne samat kengät ovat nyt sitten tulossa mustina luottokenkäkaupasta eli Brandokselta (tämä ei ole maksettu mainos tai juu, sikäli on, minä maksoin kyllä Brandokselle niistä kengistä), onneksi olivat sielläkin alennuksessa. Niiden alkuperäisten, olemattomien kenkien, kauppaan en edelleenkään linkkaa, koska toivon tämän olleen yksittäistapaus, sattuuhan sitä mutta kolme viikkoa on kyllä liian pitkä aika asian ilmoittamiseen! Rahat kyllä tulivat takaisin pikavauhtia kun ilmoitin tilinumeroni. Ja nyt mä ehkä sittenkin saan ne mustat kengät mitkä piti jo alunperinkin ostaa. 

On vähän hiljaista pidellyt blogin puolella sillä sairastimme mahataudin jälkeen syksyn flunssan numero kaksi että josko taudit olisivat sitten vähäksi aikaa tässä niin päästäisiin uloskin taas. Ensi viikolla onkin sitten jo 2-v. neuvola (synttärithän on sitten vasta loppukuusta) ja saadaan tuoreita mittoja - siis jos tyttö suostuu mitattavaksi. 

7 kommenttia:

 1. Iih, toivottavasti saatte nyt pysyä terveinä! Minulle meinaa tulla taas korvatulehdus-siis ittelleni. Buu. Vaan ehkä sen jotenkin vältän!
  Mä oon talvikenkien suhteen ihan done -ellei Veikon Rap:in kengät nyt ole sittenkin pienet. Ei kai.
  Suuntaan katseeni kesään. :D Tai edes kevääseen. Tartteehan ne MaT:in takit jotkut kivat kengät, täh? Ja koska ensi keväänä -viimeistään kesällä- kengitettäviä on KOLME, on äiteen paree terästää alehaukan katsettaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ei meillekään enää tämän jälkeen tähän talveen tule kenkiä (paitsi mua vielä itelle himottaisi yhdet mutta ehkä jätän ensi talveenkin jotain :D) etenkin kun E.T. sai kasan miehen työkaverin tyttöjen vanhojakin että nyt on sitten tuplaten myös Kuomia ja yhdet Viikkarit lisää - ei jää ulosmeneminen ainakaan kengistä kiinni.

   Poista
 2. Pari kertaa olen itsekin Brandokselta tilannut ja todella hyvin on siellä homma toiminut! Hyvä, että sait toisesta firmasta rahasi takaisin. Pitäisi kyllä saldovirheestä pikkuisen nopeammin tietoa tulla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mun mielestä törkeää tuossa jutussa oli vain se että asiassa kului kolme viikkoa. Olin varma että rahojen palauttamiseen menee sitten vielä sama aika mutta ne ihme kyllä tulivat saman tien.

   Poista
 3. Ihan törkee toi merrell hässäkkä!!! Hyvä että saat kuitenkin paremmat kengät paremmasta paikasta ;)

  Ja nyt ei enää tauteja teille vähään aikaan!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, nythän tässä voi sitten vielä käydä niin että ne tulevat kengät ei jostaan syystä sovikaan mulle ja saan palauttaa ne :D. Luulisin kyllä että mahdollisuuksia sopia on kun kerran mulle saman kokoiset saman firman kengät on hyvin sopivat. Jännityksellä odotan kyllä ja toivon että ehtivät perille vielä tällä viikolla.

   Tautikiintiö on kyllä nyt 120 prosenttisesti täynnä ainakin.

   Poista
  2. Niin ja siis toki ymmärrän että varastosaldossa voi olla virhe mutta missään tapauksessa asiasta ilmoittamiseen ei saisi mennä kolmea viikkoa... Ja saattoihan tässä käydä niinkin että mun ostamat kengät myytiin liikkeeseen marssineelle asiakkaalle koska se oli helpompaa tai sitten joku myyjistä huomasi että heiii noihan olis kivat mullekin... Mistäs sitä tietää. Varmaa on että minä en heillä enää asioi vaikka kysymys saattaakin olla yksittäistapauksesta. Aika huonot oli pahoittelutkin.

   Poista