lauantai 29. syyskuuta 2012

Äidin talvikengistä (taas)

No kappas, mitkäs ne siinä?
Ja juu, nyt en tarkoita noita lilahtavia, lököttäviä, kulahtaneita kotihousuja vaan noita kamelinruskeita siinä alapuolella (ihan ei ollut aikaa vaihtaa housuja kun mies sanoi että se kuva otetaan nyt niin oli mentävä :D). Nehän on Merrellit (Taiga)! Mutta ei siis ne mitkä ovat kadonneet jonnekin ja toivottavasti vielä joskus saapuvat perille (niistähän on kirjoitettu täällä) vaan ihan toiset kengät. 

Tänään kävimme kaupungissa ja ajattelin ihan huvikseni sovittaa parit Merrellit että tietäisin odotanko innolla ollenkaan niiden tilattujen kenkien saapumista vai en, siis että voiko ne edes sopia mun jalkaan ja olisiko koko lähellekään oikea. Noh, siinä kohdassa tietysti meni jo vikaan (älä sovita kenkiä joita et aio ostaa), törmäsin nimittäin pariin joka istui jalkaani paremmin kuin mitkään kengät pitkiin aikoihin ja kun mies vielä yllytti vieressä (plus sanoi että tietysti nämä maksetaan hätävararahastosta, sitä vartenhan se on - rouvan kengät ovat hätäasia ;)) niin mukaanhan ne lähti. Päätöstä auttoi myös se että nämä muistuttivat niin kovasti monen vuoden takaisia lempparikenkiäni (ne olivat kyllä Columbiat) jotka jäivät mystisesti pieniksi. Saas nähdä onko mulla kohta yhdet vai kahdet hyvät Merrellit, ainakin yhdet siis on.

Niin ja sitten ehkäpä noloin tunnustus ikinä... Mulle on nimittäin Brandoksen puolihinnoista tulossa nämä: 
Kokoa sellainen että saattaa olla sopiva tai sitten ihan vähän liian pieni -  toivon edellistä, yleensä Crocseista tuo koko sopii. Olen aina halunnut kuukävelylle. Nyt kyllä vähän nolottaa :D.

Aika hyvältä alkaa pitkästä aikaa näyttää omat talvikenkäasiat, etenkin jos ne maailmaa kiertävät Merrellit haluavat löytää perille ja ovat sopivat. Ainoa vaan että mun piti ostaa mustat talvikengät että hupsista vaan. Sopivuus on kuitenkin tärkeämpi kuin väri.

P.S. Voisin tässä postauksessa myös kertoa että ostin tänään itselleni Etirelin lilan softshell-takin mutta sitä en taida kehdata kertoa kun olen ostanut nyt niin paljon muutakin vain itselleni. Niin ja ostettiin me koko perheen käyttöön uusi leivänpaahdinkin tänään. Ja ei, ei olla voitettu lotossa - vielä, harmi.

13 kommenttia:

  1. Hihi, kohta sulla on ihan kunnon talvikenkävarasto :D Mä niin haluisin pakkaskengiksi Emut - jos ne vaikka oikeestikin olis niin lämpimät kuin sanotaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä talvena aion olla paremmin varustautunut - viime talvena mun talvikenkien lukumäärä oli nolla :O.

      Poista
  2. Oi noi Merrelit on kivat! Onko niissä tommonen lämmin karva kauttaaltaan? Eli luuletko että toimis ihan kunnon pakkasillakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niissä ole karvaa kuin tuossa reunassa ja sisäpohjallisessa mutta uskoakseni toimii ihan kunnon pakkasillakin, se vuori on aika paksu ja vaikuttaa lämpimältä - sellainen topattu fleece (miten ihmeessä sitä kuvailisi :D).

      Poista
  3. Näyttävätpä nuo mukavilta kengiltä! Minullekin saapui elloksesta (boikotti vesittyi jälleen tarjoukseen) hush puppiesin kengät ja pitää ny harkita pitäiskö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on oikeasti iiiihanat, kieriskelen täällä ihastuksesta (oikeasti hereillä pitää äkillisesti iskenyt mahatauti :/). Miehenikin mielestä nuo oli pakko ostos, mikä on aika yllättävää kun minähän niitä käytän (ilmeisesti ollaan oltu yhdessä niin pitkään että on huomannut ettei mulle meinaa hyviä kenkiä löytää ja jos sellaiset tulee vastaan niin ne pitää heti ostaa pois hinnalla millä hyvänsä. Nuo tuntuivat heti omilta :)).

      Kuvia sun kengistä! Mikäs niissä oli vikana? Ei niin ihanat kuin kuvittelit vai jotain muuta?

      Poista
    2. Ihana, pisteet sun miehellesi. Kuulostaa hyvältä tyypiltä! :)
      Oij, toivottavasti mahatauti on lyhyt.
      Mun kengät on tosi hyvät jalkaan, mutta eivät kauniit. Ja ajatukset on tulevaisuuden haaveiden (no se opiskelu) ja realiteettien ympärillä. Huoh. Hion strategiaa. Ja mietin miten välttää vanhan alan työt. :)
      Mutta ehkä kengätkin pääsevät esittelyyn.

      Poista
    3. Mies varmaan halusi erityisen paljon miellyttää koska minulla on ollut vaikea viikko (mikä heti tietysti heijastuu parisuhteeseen kun koko maailma on paska ;)).
      Kengät kyllä saisivat olla myös kauniit mutta jalkaan sopivuus on kyllä silti tärkeämpää. Niin ja jos ne muuten on käyttökelpoiset.
      Mä mietin kanssa mitä haluan tehdä isona :D. Jaa-ah, johonkin suuntaan täytyisi kohta päättäväisesti marssia.

      Poista
    4. Toivottavasti hyvät kengät nyt piristävät. Tuntuu aika monella olleen vaikea viikko?! No, eteenpäin, vaikka väkisin.
      Nuo moonbootsit ovat todella hämmentävät, millaista niillä on kävellä?

      Poista
    5. Tänään on jo parempi päivä, siis päänsisäisesti (mä käyn samat surut joka vuosi syyskuussa läpi että mies on vissiin tottunut jo vaikka minä ehkä en :D).

      Olen ihan oikeasti niin yksinkertainen että nuo kengät varmaan piristävät seuraavat kaksi viikkoa :D. Mies lähti aamulla tytön kanssa (ööh, jonnekin) että saan levätä, maha alkaa olla rauhoittumaan päin mutta kuume nousi :/. Mutta jospa tämä olis sellainen vuorokauden tauti eikä tarttuisi muihin?

      Raportoin moonbootseista sitten kun saapuvat (ovat siis vasta matkalla). Ajattelin että josko noilla olis kiva tarpoa takapihan metrisessä hangessa sitten kun sellainen sinne tulee ja nyt sai tosiaan niin edullisesti että raaski tilata ainakin sovitettavaksi :D.

      Poista
    6. Ihana! Ilo irti pienistä jutuista! Minunkin mieheni lähti isojen kanssa kylille. Mä löysin opiskelumahdollisuuksia kun oli aikaa keskittyä, kaikki tuntuu taas mahdolliselta. Ihanaa!

      Poista
  4. hei vaan. Kyllä ne parhaat löydöt monesti sillo tulee kun ei varsinaisesti etsi ;0)

    VastaaPoista
  5. Onpas sulla kivoja talvikenkiä! Pojilla on tollaset samanlaiset kosmobootsit, tosin mustana =) Ne ei muistaakseni ole mitään hirmu isoa kokoa. Mä tilasin Elloksen alekoodilla itelleni lasten Sorelit. Enkä mitään niitä hienoja ja kalliita malleja, vaan aika tavalliset loskasaappaat. Kun siis tarviin kouluun työkengiksi pihalle jotkut. Ja jos ne sattuu olemaan mulle pienet, niin annan ne tolle isojalkaiselle lapselle, hih =)

    VastaaPoista