maanantai 24. syyskuuta 2012

Ylimmäinen Duploautontarkastaja luurankopyjamassa

Minä saan yleensä allergisen reaktion tytöille myynnissä olevista pyjamista, tarjolla kun on 99 prosenttisesti sitä hello kittyä ja prinsessaa hempeissä sävyissä (myönnän että muutama sellainen on meillä ollut mutta jäänyt vähälle käytölle). Tietoisesti siis kartamme niitä niin pitkään kun tyttö ei osaa itse niitä vaatia. Vaikeaa vaan on sitten löytää vaihtoehtoja. Useasti meidän vaihtoehdot tarjoaa KappAhl ja ihan sieltä tyttöosastolta tälläkin kertaa:
Vasempi on kylläkin se "poikaversio", minkä olisin kelpuuttanyt myös mutta en onnistunut meidän KappAhlista löytämään. Luurankopyjamaa on edeltänyt mm. tämä (86/92 alkaa olla aikas nafti etenkin selkämitasta).
Uusi pyjama on kokoa 98/104 ja varsin passelilta näyttää kasvunvaroineen, etenkin lahkeissa on kovasti mittaa:
Ylimmäinen Duploautontarkastaja työssään.
(tytöllä on tapana kääntää ihan kaikki ylösalaisin että näkee mitä pohjassa on)

Jos nyt olisi naamiaisia tiedossa niin tyttö voisi hyvinkin mennä pyjamassa, naamiaisasu-uskottavuutta lisää tietysti se että luuranko hohtaa pimeässä. Arvelin että se olisi mahdollista mutten ehtinyt tarkistaa asiaa ennen kun kuulin huutoa vessasta, armas aviomieheni ja E.T.:n arvostettu isämies siellä oli jo suorittanut testin ja oli lopputuloksesta melkein enemmän innoissaan kuin lähes 2-vuotias. 

6 kommenttia:

 1. Oi, pimeässä loistava pyjama! Mä kun olin jo aikoinaan ihan fiiliksissä pelkistä pimeässä loistavista tuteista =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvä että joku muukin lapsellisesti iloitsee tuollaisista asioista! Mä kaipaan vieläkin väriä vaihtavia hammasharjoja... Niitä jotka muuttuivat lämmön vaikutuksesta vaikkapa punaisesta keltaiseksi :D.

   Poista
  2. Oujee, kelpais meillekin! Ja voi olla, että minä olisin eniten innoissani. :)

   Poista
  3. :D Harmi kun näitä ei saa myös äitikoossa :D.

   Poista