torstai 16. elokuuta 2012

moonkids-mukula kuolavanassaan

Keltaisen ketun kuuhulluudesta tuli meille vähän 98 senttistä moonkidsiä tarpeeseen (vihdoinkin ne jalatkin vähän venyy eikä vain selkä), paita ja kahdet housut. Se onkin passeli koko juuri nyt muuten paitsi että housujen vyötäröä täytyy vähän kiristää. Lapsi on venähtänyt ja ilmeisesti vyötärön seutu ei ihan ole pysynyt vauhdissa mukana.
 Pipokin on moonkidsin ja jostain syystä tytön tämän hetkinen lemppari. Jos laittaa valittavaksi rivin pipoja niin tuo on aina se joka päätyy päähän oli se sitten missä kohtaa riviä tahansa. Ehkä tuollainen köykäinen lörppämalli on miellyttävä päässä kun voittaa jopa kissapipon.
 Tyttö istui keskelle tietä odottamaan postia mutta ihan turhaan, se oli jo laatikossa ja kummallisesti sisälsi tänään melkein pelkästään mainoksia (yleensä niitä ei jaeta meille ollenkaan). No, emme valita kun laskut jäivät tulematta.
 Tästä tyypistä on muuten vaikea saada sellaista normaalia kävelykuvaa, hän kun ei kävele vaan pomppii, pyörii, hyppii, juoksee ja melkein leijailee ihan silkasta liikkumisen ilosta. Niin ja tuo kuolavana tuossa leuan alla on ilmeisen selvä merkki kahdesta uudesta ylähampaasta - ovat tällä erää viimeiset tulevat hampaat ja hyvä niin, kyllä niitä on tiuhaan tahtiin ja pitkän kaavan mukaan tehtykin.
Jalassa on muuten kesän parhaat kengät! Ne Bundgaardin hopeiset sandaalit joiden kasvunvara on kummasti kesän mittaan melkein kadonnut vaikka sitä oli reilusti. Harmi ettei noissakaan taida koot ensi kesään enää riittää. Näille kun tulee olemaan hirmuisen vaikeaa löytää yhtä hyvää seuraajaa. Kovan käytön jälkeen noissa on hämmästyttävän vähän käytönjälkeä ja silmääkin ovat ilahduttaneet koko kesän.
Toiset moonkidsin housut ovat muuten vaaleanpunaisemmat liloilla taskunreunuksilla mutta hups, niissä oli jo tomaattikastiketta noin puoli litraa, suunnilleen litra fairya tuoreeseen tahraan ja pesukoneeseen eikä jälkeäkään tomaattikastikkeesta, huh. Jatkamme hammaskitinöitä ja illalla haemme kotiin tytön uuden sängyn, sehän menee ihan samoilla kitinöillä ;).

10 kommenttia:

  1. Hih, Herra Keltainenkaan ei kauheesti kävele normaalisti, vaan ottaa juoksuspurtteja ja pysähtelee heittämään kiviä ja käpyjä ojaan, pyörii (NinjaGo), menee sivuttain tai takaperin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen edelleen sitä mieltä että nää on kaksoset ;D.

      Poista
  2. Ei kävele riiviökään, se vaan juoksee täysillä ja kaataa kaiken mennessään toisella kädellä. Niin ja sillä toisella heittelee kiviä =)
    Noi Moonkidsin housut on kyllä aika löysiä vyötäröltä, ei purista ees tota pallomahaa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiirettä pitää riiviölläkin :D. Tuollakin oli vähän aikaa sitten pallomaha ja luulin että nuo housut pysyis ihan hyvin ylhäällä mutta ei vaan pysyneetkään kun se maha olikin hävinnyt :O. Virittelin toisenkin kuminauhan vyötärölle, nyt pysyy :D.

      Poista
  3. Ei ne kävele ainakaan ensimmäiseen kahdeksaan vuoteen, ainakaan etuperin... Juoksevat, hyppivät, loikkivat, pyörivät, tanssahtelevat, no, ehkä ottavat väliin kukonaskelia tai karhunaskelia, ja, jos väliin sattuu muutama normaali ihmisen askel, on katse ainakin ylöspäin, alaspäin tai taaksepäin... Luulen, että kävely katse kulkusuunnassa kehittyy tälle lajille vasta joskus 10 ikävuoden tienoilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä teoria. Katsotaan parin vuoden päästä olitko oikeassa ;). Terkkuja! Vähän olis kummasti jo taas ikäväkin :O.

      Poista
  4. Munkin pallerot ovat hoikistuneet kesän aikana! -paitsi tuo rääppöö, joka kirii... Ihanat housut ja tykkään sun tyylistä kertoa juttuja, tunnelma välittyy mainiosti. :) tuo pipo on kyl söpö, hauskaa miten noi aina leimautuu asioihin.

    VastaaPoista
  5. Ookkos sää muistanu ruokita niitä vanhempia ;). Tuo E.T. muuten syö nykyisin taas hyvin, se karppausvaihe oli joku tilapäinen häiriö :D. Voi jee, niiisk, mä ihan liikutuin kun tuolleen kehut :).

    VastaaPoista
  6. Meillä on ollut kans yhdet moonkidsin housut ja siihen huppari, mutta jotenkin ne ei tuntunut niin meidän näkäisiltä joten on jäänyt lähes käyttämättä. Teidän neidille ne taas sopii kun nenä päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten jännä että ne tosiaan jää käyttämättä jos ne ei ulkonäöllisesti sovi vaikka muuten sopisivatkin. Sen takia meille ei kovin kannata hankkia esim. Pomp de luxia kun ne värit vaan ei istu ja sitten ne jää käyttämättä. Tuo tarvii tuollaisia vähän reippaampia värejä :).

      Poista