maanantai 6. elokuuta 2012

Po.Pin talvesta asustepoimintoja

Polarn o Pyretin Ruotsalaisilla sivuilla on jo myynnissä tämän talven toppahanskoja. Näiden värinimenä on lila:
Onkohan siis sellainen sinertävä vai sellainen fuksiaan taittava? (Ihan kun tarvittaisin enää yksiäkään rukkasia)  Ja onko näistä Po.Pin talvirukkasista haastajaksi muille, erityisesti niille joita meillä jo on?  Vastaavatkohan kokoaan (välikausirukkaset meillä on kokoa 2 ja aika reilut ovat). Varsinaisestihan mulla on kyttäyksessä vain tämä:

Mutta juu. jos se sittenkin on ihan väärän värinen (joskus nämä livenä yllättää). Ja ainakin jos sen joutuu tilaamaan niin entäs jos onkin ihan väärän kokoinen (Pitäisi ilmeisesti pähkäillä kokojen 48/50 ja 52/54 välillä). Onneksi nämä eivät ole vielä suomalaisilla sivuilla myynnissäkään vielä niin voi ihan rauhassa jatkaa jahkailua.

11 kommenttia:

 1. Noi näyttää ihmeellisen tunkkaisen marjapuuron värisille! Sääli, kunnon pinkit on oikeesti kivoja, mutta nää?! Ei ota selvää. Olikohan se sininenkin sellainen kummallinen...en muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ton mallisista pipoista se isompi koko on aina turvallisempi valinta, jos pipo on pieni, se nousee koko aika.

   Poista
  2. Venttaillaan ja ootellaan että miltä nää näyttää livenä :D. Noitten(kin) kuvat joskus vääristää. Esim. ne kevään "pinkit" välikausihanskat on livenä mun mielestä kaikkea muuta kuin pinkit :D.

   Jep ja varsinkin jos nettikaupasta tilaa niin isompi ainakin sopii joskus, jos ei tänä talvena niin sitten seuraavana :D. Tuossa isommassa koossa vaan ei ole nauhoja, pienemmässä ainakin ennen on ollut. Mutta äkkiäkös mä sellaiset lisään :D.

   Poista
  3. Totta, ovat popitkin aivan eri värisiä luonnossa olleet! Värien vääristyminen onkin AINOITA nettishoppailun huonoja puolia! Aaa, nauhat olis kyllä E-T:n ja Veikon ikäisillä kivat.

   Poista
  4. Niin ja pettymyksiä tulee juurikin sen takia kun ehtii vielä kuvittelemaan päässään sen vaatteen tietyn väriseksi ja sitten livenä se onkin ihan erivärinen :D.

   No sepä se, ilman nauhoja en oikein usko tuon oikein toimivan. Ne aikaisemmat on kai ainakin olleet reiluja mutta noista tämänvuotisistahan ei voi tietää :D.

   Poista
 2. Mä kattelin just näitä asusteita Po.pin nettisivuilta viime viikolla, pitäiskin käydä Po.pilla kysymässä millon niille on tulossa näitä. Mun mielestä tämä sävy on tosi kaunis, ainankin kuvissa, just nuo rukkaset ja hatun haluaisin. Rukkasista ei oo kokemusta muuta kuin välikaudesta ja ainankin nuo välikausirukkaset on olleet ihan toimivat.
  Nämä asusteet vaan sopisivat niin täydellisesti siihen Pinjan viime talven Po.pin haalariin sekä tuohon Ticketin kukkatakkiin ja niihin potent purple värisiin housuihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten mullekin koska on tulossa :D. Jos vaikka ehtis ihan Po.pille sovittamaan ja katsomaan väriä että onko se joo vai ei :D.

   Poista
  2. Joo pitää kertoa, meinasin josko huomenna ehtis Po.pilla poikkeamaan töiden jälkeen kun on varmaan asiaa postiinkin, niin Po.pin liike olisi sopivasti siinä ihan vieressä. :)

   Poista
 3. Minusta noi värit on kanssa kivoja. Meillä on popilta välikausirukkaset ja ne on olleet ainakin todella hyvät! Jopa lapseton päiväkodin lastenhoitaja sanoi että popin rukkaset on olleet parhaimmat. :) En tiedä talvirukkasista sitten...tänä vuonna me kokeillaan moloa.
  Meillä on ollut popin hattuja, ja ainakin se isoin koko menee ihan aikuisellekin. Kannattaa kyllä käydä vaikka sovittamassa päähän niitä hattuja ennen ostoa, ovat nimittäin musta aika tosi isoja.
  Hyvää viikkoa!

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molon talvirukkaset meillä olikin viime talvena ja tykkäsin! Jotkut väittäneet etteivät olisi lämpimät mutta meillä ne oli ainoat joita riisuttaessa ei ikinä ollut lapsella kylmät sormet vaan jopa hikiset eli minä kyllä väittäisin lämpimiksi :D. Eikä siis käytetty niissä mitään aluslapastakaan ikinä.

   Täytyy siis pakata lapsi autoon ja kurvailla sovittamaan kunhan niitä pipoja on siellä. Uskoisin kyllä että pienempi menee tuolle tytölle vallan hyvin tai sitten ei sovi malliltaan ollenkaan (ovat isänsä kanssa sellaisia pallopäitä kuin koko sen puolen suku ;)).

   Hyvää viikkoa myös sinne suunnalle!

   Poista
 4. Mun mielestä oikein kiva sävy! Me ollaan fanitettu niin ahkerasti Reimatec+ ja Mini a Turen talvihanskoja, etten ole oikein vaivautunutkaan koettamaan muita, kun aina ollaan noihin palattu. Mutta jos väri on vaan oikea, ehkäpä myö kokeillaan :).

  VastaaPoista