sunnuntai 19. elokuuta 2012

TunnustusEilistä aamuani piristi paljon kun huomasin saaneeni tunnustuksen Dust in The Wind-blogin Jarnalta ♥. Jarnahan tuolla höpisee että nämä saattavat joistain tuntua hupsuilta turhakkeilta mutta että bloggaajan mieltä ne lämmittävät. Minä ajattelin että höpöjä puhuu, eihän nuo nyt missään tunnu... Jep, kunnes huomasin Jarnan jakaneen tunnustuksen minulle ja olin ihan että niiiiiisk ja voi jee :D. Niin että todellakin kiitos Jarna! Lämmitti mieltä vaikka luulin ettei. 

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tämän sinulle myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Minä haluan puolestani jakaa tämän pienen tunnustuksen viiteen blogiin joissa juuri nyt vierailen päivittäin (tai no, myönnän että useamman kerran päivässä siinä toivossa että niissä olisi uutta luettavaa :D).


Oman pääni kanssa on nyt hieman vaikeaa istua koneella mutta sen verran sanon yllä olevista tunnustetuista blogeista että niihin tulee palattua siksi että kaikissa seikkailee joku suunnilleen 2-vuotias (tai ainakin kohta). Meillähän tuo maaginen ikä saavutetaan lokakuun lopussa ja sen tähden luonnollisesti kiinnostaa mitä toiset saman ikäiset touhuavat ja vähän (tai vähän enemmänkin) se mitä heillä on päällään ja jalassaan.


3 kommenttia:

  1. Voi kiitos tästä, piristi kovin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon <3 Voi kurja tota sun migreeniä! Itsekin olen kärsinyt migreenistä 5 vuotiaasta asti. Onneksi niska-hartia hieronta ja panacod & burana yhdistelmä yleensä auttaa!

    VastaaPoista