perjantai 10. elokuuta 2012

Kiiltokuvavaatteita

Joku aika sitten tilasin Booztilta vähän Moonkidsin enkeleitä, lentelivätkin meille varsin sutjakkaasti mutta kuinkas sitten kävikään:
 Jos katsotte tarkkaan näette ylläolevassa kuvassa kaksi paitaa. Kaksi samanlaista mutta eri kokoista, päällimmäinen on kokoa 98cm ja alempi 110cm. En nimittäin malttanut odottaa että tuon paidan saa käyttöön joten varmuuden vuoksi kotiutin sen myös hieman pienemmässä koossa pienen tuumailun jälkeen (ja käyttämättömän alekupongin innoittamana ;)).

Vaikuttaisivat olevan reiluja kooltaan, ainakin ennen pesua. Vertailun vuoksi yllä olevassa kuvassa Metsolan 98cm bambipaita. Alla siis 98cm Moonkids, joka on joka suuntaan reilumpi. Kerrankin paita jossa riittää selkämitta hetkeksi meidän pitkäselkäiselle, tuo Metsolan Bambikaan kun ei ole mitenkään lyhyehkö.

Yllä pikaisesti kuvatussa ja täten erittäin huonossa otoksessa (kiitos armas kuvausassistenttini myös sormenjäljistä jokaisessa kuvassa) alimmaisena Meandi:n 110/116 kokoinen medaljonkimekko ja päällä 110 moonkids, kovin samankokoisia ovat. Loppuun vielä zirkin pyynnöstä niitä sovituskuvia (kröhöm, no tänään oli tällainen päivä).
 Lapsi liian lähellä:

 No vähän joo itkettää ja kuvakin epätarkka:

Vähän liikaa meno päällä:

Vähän liian pupujussikat?:

Vähän liian "nyt ei huvita":

Että riittikö jo?
Sellaisia sovituskuvia tänään. Tuo 98cm on vielä reilu, käänsin hihat ihan suosiolla näiden kuvien jälkeen. Katsotaan kuinka se kutistuu pesussa vai kutistuuko. Pipo on yllättävästi jo käytettävä, jee.

Muoks. Unohdin mainita että Keltaisessa ketussa on moonkidsit loppuviikon -50%. Näitä enkeleitähän siellä ei ole mutta käykää vilkaisemassa jos jotain muuta teille sopivaa olisi jäljellä. Voi olla että minä kävin jo ;).

6 kommenttia:

  1. Miten sä jaksat jemmailla tuollaisia 110 kokoisia jo tässä vaiheessa? :O Mulla kun meinaa maku muuttua jo vaatteen käyttöikänä (n. vuoden jänteellä) ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä isoja jemmavaatteita on tasan nuo kaksi (halvalla ostettuja molemmat) :D. Meandin mekon luulin menevän kummitytölle mutta hän olikin sitten jo isompi eli jäi meille. Tuohan on pienemmässä koossa ollut meillä juuri käytössä mutta nyt kun tulee tauko niin luulen tykkääväni siitä sitten taas. Ja tuohon enkelipaitaankaan en taatusti kyllästy, onhan noissakin yhden koon väli ;). Ja ainahan niistä sitten pääsee eroon jos ei enää tykkääkään :D.

      Ja mä olen jo niin vanha että mun makuni muuttuu hyvin hitaasti, jos ollenkaan (virn).

      Poista
  2. Ihana paita! Kävin jo tuolla Keltaisessa ketussa klikkaamassa pari paitaa ostoskoriin kunnes takaraivossa rupesi kolkuttelemaan se järjen ääni, me ei oikeesti tarvita yhtäkään paitaa lisää kun kaappi muutenkin tursuilee yli äyräiden ja vielä on tulossa me&i ja Pomp de Lux kutsutkin josta nyt aika varmasti jotain tulee tilattua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tyttö on onneksi just sopivasti kasvanut niin tarvitaan isompia vaatteita :D. Vähän kyllä jännittää että tarvitaanko talvella vielä isompaa haalariakin. Just kävin kyllä Jesper juniorissa ihailemassa Ticketin uutuudet. Cinder ja cerise olivat aivan ihania värejä livenä, huokaus!

      Poista
  3. Söötti paita ja suloinen pipo! pääsevät sovituskuvissa oikeuksiinsa, paljon söpömmät yllä kuin tuotekuvissa. Sovituskuviin olet tallentanut just eikä melekeen sen tunnelman, joka aina niitä ottaessa on. Ihana <3
    Yllättävän reiluja paidat ovat! siis kun vertaa siihen, että viime postauksen raitamies-kuvissa 83cm Veikolla oli 104cm leggarit ja paita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on oikeasti lapsen päällä todella ihanat! Ja varmasti mukavan pehmoisetkin päällä :). Yllättävän onnistuneita sovituskuvia näin jälkeen päin ajatellen :D. Ja nuo on kyllä tosi reiluja, ainakin ennen pesua tuo on melkein isompi kuin normaalit 98cm paidat :O.

      Poista