perjantai 30. syyskuuta 2011

Ihanuus, jota meille ei pitänyt tulla...

Tänään kolahti postilaatikkoon tällainen:
 Ja nimen omaan kolahti postilaatikkoon, siellä se odotteli kiltisti kun käpyttelin äsken postia hakemaan. Näin maalla (ja vielä sotilasalueella) kun asutaan niin riski siihen että joku varastaisi postimme on varmaan aika pieni ja säästyinpähän postiin ajamiselta ja yllätyin iloisesti sillä en odottanut haalarin ehtivän enää tälle viikolle.
Sehän on Molo kidsin Pyxis ihanassa Iriksen värissä. Minun ei ollut tarkoitus ostaa tätä, ei oikeastaan haalaria ollenkaan kun meillähän on jo se Reimatec mutta a) varahaalari on hyvä olla olemassa b) tämä oli liian ihana c) halusin nähdä tämän värin livenä ja sehän onnistui vain tilaamalla haalari kotiin. No joo ainakin selitykset ovat kohdillaan :D. Niin ja toki etsiskelin aluksi käytettyä mutta kun halusin nimenomaan tämän kaksivetoketjullisen mallin ja niissä ennen tätä vuotta tehdyissähän ei sitten ole lahkeissa lumilukkoja ja jalkarenksuja niin tuo uusi tuntui sitten houkuttelevammalta.
 Aion yhdistää tähän haalariin ehkä vaaleanpunaista, fuksiaa tai sitten punertavampaa violettia (tai ehkä kaikkia :D). Näytti muuten ihan hyvältä Tintun kettuhatunkin kanssa.
 Väri on muuten haastava kuvattava, tuollainen siniseen vivahtava lilahan se on, luonnossa ehkä hieman tummempi kuin kuvissani. Nettikaupasta ystävällisesti vastasivat sähköpostiini, jossa tiedustelin tuota väriä että millainen se on ja mitä siihen voi yhdistää. Ja nyt kyllä täytyy sanoa että en pettynyt, haalari on juuri sen värinen kuin kuvittelinkin.
 Jaa niin tilasin täältä. Paketista kolahti esiin myös heijastin ja kovasti lämmitti mieltäni lähetyslistaan käsin kirjoitetut terveisetkin. Kaupan nimi on muuten muuttumassa Karpaloshopiksi ja näin ollen nettiosoitekin muuttuu (olikohan se uusi www.karpaloshop.fi).
Tässä haalari vielä eriparikenkien kanssa eli meidän molempia Tepsuja aiotaan tämän kanssa käyttää. Sovituskuvia ette nyt saa sillä meidän pikkuneiti on tänään älyttömän kärttyinen niin en viitsi änkeä pientä ärrinpurria haalariin :D.

Muoks! Ärrinpurri heräsi päiväunilta paremmalla tuulella joten sovitimme sitten kuitenkin jo tänään. Miltäs näyttää?


Istuu päällä huomattavasti paremmin kuin Reimatec vaikka tuo ns. babymalli onkin. Ja kuinka helppo oli pukea! Kuvissa koekävelyssä myös siniset Tepsut, hyvin sujuu! Nyt niitä pakkasia melkein jo odottaa innolla. Jättäkää huomiotta kaikki sotkut jotka allekirjoittanut yritti rajata pois kuvista :D.

3 kommenttia:

  1. Ärrinmurri näyttää vallan ihanalta uudessaan puvussaan! :) Hyvä ostos, kannatti. ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava puku! Hyvä ostos siis=)

    VastaaPoista