perjantai 27. syyskuuta 2013

Talvihaalarit - check

Onhan se mietityttänyt täälläkin että kuinka jemmatut talvihaalarit sopivat päälle mutta koska melkein 3-veen mielestä sovituskuvat ovat EIEIEIEI-listalla niin täytyi odotella hyytävän kylmiä säitä ja naamioida sovitus pieneksi kivaksi ulkoiluksi - JEEEE!
Ja sopivathan ne. Sekä Molo Polaris 104cm värinä purple magic että Molo Polaris 110cm värinä fire red. Luulisin että saa tyttö kasvaa rauhassa koko talven. Ja ainahan voi ostaa alesta 116 kokoisenkin jos vaan pääsee itsensä kanssa yksimielisyyteen siitä onko mikään tämän talven väreistä tarpeeksi kiva.
Molemmat ovat hämmästyttävän oikean kokoisia juuri nyt mutta uskoakseni 104 senttisestä loppuu niska-haara-mitta kesken talven. Sehän nyt ei ole kovin iso harmi kun tätä kuitenkin ehdittiin käyttää jo viime talvena joka vain jatkui ja jatkui ja jatkui... aina kesään asti.
Kivoja värejä, molemmat siis viime talvisia! Onneksi tulin ostaneeksi etenkin tuon punaisen, sitä kun ei ole nyt tarjolla tämän talven Polariksissa ollenkaan ja minulla sattuu oleman hirmuinen punaisen kaipuu juuri nyt.

Miltäs näyttää kokojen puolesta ja kumpi väri on kivempi?

t: L-E joka odottelee vielä kylmempiä päiviä kun olis parit toppatakit ja -housutkin sovittamatta



24 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä :) Punainen on kaunis päällä, mut tykkään toisestakin väristä. Onpa tosiaan melko nippanappa sopivan näkiöinen toi 104cm. Meillä se näyttää paljon reilummalle. Sit taas niissä Ticketin puvuissa tuntuu se 98cm meillä jotenki oudon malliselta. Tänä talvena ei kyllä Mololla mitään must have väriä ole tullut vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa meidän tyttö olla jo muuten pidempikin kun on luultavasti ainakin metrinen, ehkä jopa vähän yli. Ja toki pitkä selkä vaikuttaa aina. Punainen on kyllä tosi ihana että onneksi tajusin hankkia sen :D.

      Poista
    2. Mä vieläki harmittelen etten ostanut sitä ladybirdia aikoinaan, se oli mulle se eniten must have väri :D Ja kyllähän toki lapsen malli vaikuttaa. :) Hyvin sopii toi punainen ainakin varmaan koko talven jos ei hurjaa spurttia tule!

      Poista
    3. :D No mäkin vähän ihmettelin ettet sää sitä ladybirdiä ostanut vaan... hetkonen mitäs sää sillon ostitkaan... velvetin? Mun mielestä tää fire red on livenä jotenkin sitä ladybirdiä pirteämpi eli tykkään melkein enemmän. Tähän asti tyttö on kyllä venynyt kesäkuukausina enemmän kuin talvella että toivotaan että menee koko talven.

      Poista
    4. No mä ostin sinä vuonna eka normihinnalla saddlen ja alella ei enää ollu sitä ladybirdiä :/ nii ostin sit sen ainoan mitä oli nii sen velvet. Mä taas tykkäsin livenä just (pojalle) siitä tummemmasta :)

      Poista
  2. Joo 104 ei mene koko talvea vaan onpas hyvä just nyt. Mä rrrrakastan tuota punaista ja haikailen sen perään. Toivottavasti vuoden kuluttua sellaisia taas on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tai sitten menee :D. Mistäs tietää venyykö yhtään talven aikana (HAH, kerronko lisää vitsejä?). Olen hirmuisen tyytyväinen että meillä on nuo värit noin päin että punainen on isompi :D. Toivotaan vuoden päähän herkkuvärejä! Meilläkin on vissiin sitten taas tarve :D.

      Poista
  3. Minusta toi 110 näyttää teillä samalta kuin 104 meillä samanpituisella! Tää on todettu niiiin moneen otteeseen, mut silti se jaksaa ihmetyttää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Samanpituisuus on toki häilyvä käsite kun kotimittauksilla mittaa on vaihtelevasti hieman yli metrin, jopa 102cm :D. Nooh, jospa neuvolamittaukset kuukauden päästä toisivat selvyyttä venymiseen (täytyypä muuten muistaa soittaa sinne neuvolaan :O).

      Poista
  4. Ihanat haalarit. Kuvissa muuten mun silmiin näyttää siltä, että niissä olisi todella vähän kokoeroa. Toki punaisessa on selvästi pidempi selkämys, mutta istuvuus on molemmissa hyvä (niin kuin Molon haalareissa aina). Mun makuun on ehkä enemmän purple, mutta punainen on kyllä aina punainen :)

    Mä muuten olen vannonut jo pitkään, ettei meille hankita enää yhtään haalaria, mutta tyttöpä oli eri mieltä. Reimalta tulossa fleecehaalari väliasuksi talveen (kun kaikilla muillakin on) ja kuulemma tarvitaan myös vk-haalarikin vielä... Saas nähdä, kuinka kauan Elloksen toimitus kestää, että ehtiikö käyttöön vielä tänä syksynä. Haalarit ovat siis pop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä ei muuten kauheasti olekaan kokoeroa! Siis päällekkäin jos asettelee tarkasti niin paljon pienempi on ero 104 ja 110 välillä kuin mitä oli 98 ja 104 välillä. Molemmat on siis sopivia käyttöön nyt. Punaisen selkämitassa saattaa vaan olla just ne ratkaisevat pari senttiä enemmän :D.

      Hah. Vai niin jouduit taipumaan vielä haalareiden ostoon :D. On vissiin nopeampia pukea teidän tytön mielestä ja jos kerran kaikilla muillakin on.

      Poista
    2. On ne haalarit ehkä näppärämmät, kun pukeutumisinto on, mitä on. Vetoketjut ovat hirvioitä ja milloin takin alta repsottaa paita ja milloin huivi. Ehkä haalari on kuitenkin se oikotie onneen ja vähentää omaakin stressiäni siitä, että onko tarpeeksi päällä ja onko lämpölukot kohdillaan :D

      Poista
    3. Joo ja kyllä mullakin oli haalari vielä eskarissa, punainen jossa oli sininen vuori. Ihanin haalari ikinä, siis lämpimin - muistan sen vieläkin :D. Oliskohan ne aiemmat talvivaatteet olleet peräti äitini tekemiä eli ei niin lämpimiä ja sitten eskariin olis ostettu ihan kaupasta haalari.

      Poista
  5. Minäkin päädyin meidän pojan (myös 102cm!) kohdalla tuohon 110cm -kokoon ja 104 lähti jo kiertoon. Mutta 116 olisi ollut varmaan turhan jätti!

    Liila ja punainen molemmat miellyttää silmää, mutta olen niin rajoittunut että en osaa pojalla hankkia kumpaakaan. ;)

    Tästä vuodesta taisi muuten tulla välikausiton, kun kevät ja syksy näyttää molemmat jäävän kokonaan välistä. :D No joo, eiköhän tuo tuosta vielä vähän lämpene ennen kun talvi oikeasti tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me nyt aateltiin vielä syksypuoli kitkuttaa tuon 104 senttisen kanssa :D. Ehtiihän sen sitten kierrättää vaikka ens vuonna vanhemmalle serkkutytölle (joka oli jo puoli päätä nuorempaa serkkuaan lyhyempi). Vaikeita nämä koko asiat kyllä kun eikös näitten sitten luulis vielä ens talvena mahtuvan siihen 116... Ehkä :D.

      Punainen nyt ainakin sopis pojallekin. Minun mielestäni :D. Mutta ymmärrän rajoittuneisuuden, miehenihän on hingunnut meille farkkua tai rainbowia mutta minä olen mieltänyt ne enemmän pojile sopiviksi :D. (Joo, kiva on ollu kattella niitä teillä ;)).

      Meiltäkin lähtee hirmu hyväkuntoinen välikausihaalari ens keväänä kiertoon kun näitä välikausia ei ole oikein näkynyt :D. Mutta jätäpä kuule ens vuonna välikausivaatteet hankkimatta niin jopa on sitä mutavellikautta kolme kuukautta ja kylmä, sateinen kesä siihen kaupan päälle :D.

      Saas nähdä että vieläkö lämpenee!

      Poista
    2. Mä luulen että punainen ei menisi läpi pojalle eikä iskällekään... ;) Mutta mitämitä, kyllä minä näkisin varsinkin tuon rainbow'n helposti tytölläkin! :)

      Mahtavaa sinänsä kuulla että jonkun mies hinkuu lapselle jotain muotikuosia, täällä suunnalla ei merkkejä moisesta... :D

      Niin, ja 116 ennustan olevan vuoden päästä talven koko...

      Poista
    3. Jännää kuinka voisin kuvitella pukevani punaista pojalle mutta että rainbowia tytölle.. Hmm... Omituisia rajoitteita mulla! Olen ehkä nähnyt sen liian monella pojalla? :D

      Joo! Mun miehen ja mun vaatemaku ei vaan useinkaan kohtaa että joskus joudumme vähän neuvottelemaan :D.

      Poista
  6. Tuo punainen on erityisen kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja varmaan varsinkin lumen keskellä ihana!

      Poista
  7. Meillä on metrin mittaisella pojalla myös 104 (viime vuoden) ja 110 Polaris -haalarit. Ja molemmat sopivat hyvin. Luulen, että tämä alkutalven lumeton aika käytetään vanhaa haalaria ja seurava koko kyllä menee sitten koko lopputalven, ellei mitään yllättävää tapahdu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Luulen kanssa että tuo 110 on sopiva sitten kun lumi ehtii maahan. 104 senttisessä vähän jännittää tuo niska-haaramitta että riittääkö enää pitkään.

      Poista
  8. Toi punainen on tosi kiva, tykkäisin siitä meilläkin ;) 104 näyttää paremmalta päältä kokonsa puolesta. Ei toinenkaan pahalta näytä, mutta kun nyt kerran kysyit =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis just nythän tuo 104 on sopiva mutta niska-haaramitan riittävys askarruttaa. Yhtään ei saa kyllä selkä venyä kun jää pieneksi :D. Mutta sittenpä ainakin mahtuu tuo 110 vielä kuitenkin eli ei paniikkia :D. Punainen on kyllä tosi kiva!

      Poista
  9. Mä vinkkaan sulle vaan, että Metsolassa Mini a turen uuden malliston rukkasia -50%! Hinnat näkyy vasta kun avaa tuotesivun. Myös kaikki takit, housut oli ton saman, oisko ollut vahinko?

    VastaaPoista