maanantai 16. syyskuuta 2013

Untuvatakkikelit

Ei onneksi ihan vielä ole untuvatakkikeli. Mutta jos lapsi suostuu sovittamaan uutta takkiaan vain jos se päällä pääsee ulos niin toki pääsee.
Vilautetaanpa sitten teillekin meidän tulevan talven untuvatakkia joka on Pomp de Luxin ihana Bergen koossa 104cm. Kokoa pähkäilin pitkään ja nyt näyttäisi onneksi siltä että päädyin oikeaan lopputulokseen. Lapsella on mittaa nyt suunnilleen metri, ehkä jopa vähän yli.
Näissä kuvissa peukalot ovat resorin peukkuaukoista läpi eivätkä nuo hihat vaikuta yhtään liian pitkiltä. Seuraava koko on kaksoiskoko 110/116 ja se olisi tulevana talvena varmaan aivan liian iso. Seuraavaksi talveksi joudun kyllä sitten hankkimaan uuden takin (hirveä harmi ;)).
Takissa juoksennellessa tuli kuulemma hieman kuuma joten laitoimme takin odottamaan niitä kunnollisia pakkaskelejä.

t: L-E

P.S. Kenkävalinta kuviin oli lapsen :D. 
P.S.2. Äidillä on nyt hieman untuvatakkikateutta ilmassa. Löysin jo täydellisen mutta hintalappu 420 euroa pisti vähän kapuloita rattaisiin :D.

11 kommenttia:

  1. Hieno on! Mullakin pieni talven stressi postaus valmiina kun sais kuvat napattuu niin julkaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä varsin onnistunut malliltaan, erityisen ihana tuollasella pienellä tytöllä.

      Mikäs talvessa nyt stressaa? Eikös teillä ala olla jo aika valmista? Olin huomaavinani että takkikin löytyi (joo, mä vakoilen taas sua :D). Että hopihopi kuvia ottamaan!

      Poista
    2. Just tässä kuvia lataan :D Kun kamerassa just ja just riitti patteri :D Et odota hetki :D

      Poista
  2. Jokos olet niitä asusteita miettinyt? Takki on kyllä söpönen, juurikin pienelle tytölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pariinkin ideaan on langat olemassa. Äidin mieliksi ja tytön ;). Niin tuo on kyllä sen mallinen että on parhaimmillaan pienellä tytöllä, isoja kokoja ei olis tarvinnut tehdä ollenkaan :D. Se viime talvinen oli taas enemmän isojen kuin pienten :D.

      Poista
  3. Tosi kiva untsikka! Mä tiedän kaks naista jotka ostivat tälle talvelle 2000€ maksavat untuvatakit. Meinasin pyörtyä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :O Alkoipa tuo 420 euroa kuulostaa aika halvalta ;). Lähdenpä metsästämään kalliimpaa... Ei ku ai niin, enhän mä raaski ostaa ees tuota halvempaa :D. Josko laittais vaan vanhan takin alle villakerroksia ja menis sillä :D.

      Poista
  4. Kaunis takki. Pidän väristä paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Minä myös pidän väristä, vuosi sitten olisin voinut olla vielä eri mieltä mutta niin se vaan värimaailma muuttuu (niin sisäinen kuin ulkoinenkin).

      Poista
  5. Se on just eikä melkein hyvä! :) Nyt vasta muuten huomasin, että takissa on hyvänmallinen kaulus, joka suojaa hyvin viimalta. Harvassa takissa on noin hyvä. Pitäiskö mun sittenkin harkita... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sun oikeastaan tarvii :D. Ihanampaa takkia saa hakea ja tuossa tosiaan on hyvänmallinen kaulus, sisäpuolella vielä rypytys niin että kaulaan ei taatusti tuule. Eli ei kun ostoksille ;).

      Poista