lauantai 13. heinäkuuta 2013

Onnenpotkuja

Tämä kesä on ollut äärimmäisen rankka terveyteni puolesta (korrektimpaa olisi kai sanoa että sairauteni tai vielä oikeammin sairauksieni puolesta), olen sinnikkäästi yrittänyt jaksaa päivän kerrallaan - eihän sitä muutakaan voi. Jaksamattomuus on näkynyt täällä blogissakin hiljaisuutena kun ajatuksetkin ovat olleet ihan jumissa. 

Tällaiseen vaikeaan tilanteeseen on osunut kuitenkin piristäviä onnenpotkuja. Ensin huomasin voittaneeni Kimperin arvonnassa suorastaan IIIIIIIK-ihanaa PupuLove-neulosta metrin - kiitoksia vaan sinne, ompelu on suunnitelmissa jonain parempana päivänä. Ihana kangas on kotiutunut ja pesty odottamaan päätymistä E.T:n huppariksi (luultavasti, jollei suunnitelma muutu matkalla).

Sitten ajattelin että johan on onni potkinut kun vastahan syksyllä voitin ne ihanat vaaleanpunaiset Topmanin lapikkaat ja nyt tämä kangasvoitto vielä, siinä sitä on onnenosumia pitkäksi aikaa mutta ei se sitten vielä siinä ollut kun osui kolmaskin voitto kohdalle. Miima onnitteli jo fb:n kautta ja olin ihan pihalla kunnes luin myös sähköpostini. Voitin 100 euron lahjakortin Booztille Mietteeni mun-blogista! Iso kiitos sinne, hyvin arvottu ja tuli tarpeeseen. Itsekkäästi päätin käyttää sen omiin vaatteisiini koska mulla oli isompi tarve kuin tytöllä. Muutaman päivän mietiskelin mitä oikeasti tarvitsen ja sitten tein tilauksen, kolme ihan tylsää peruspaitaa (mustaa ja harmaata) joita en nyt tässä esittele ja todelliseen tarpeeseen ihana Desigualin huivi:

Olen käyttänyt yhtä ja samaa Turkista vuonna 1997 ostamaani huivia vuosikaudet ja nyt ajattelin että sen taitaa olla aika päästä eläkkeelle (no jos ei nyt ihan kokonaan eläkkeelle niin ainakin vähäisempään käyttöön). Huivi oli livenäkin juuri niin ihana kuin kuvittelinkin, juuri oikean mallinen ja ihanan iso ja värikäs. Luulen että saattaa mennä vuosi jos toinenkin ennen kuin tämä huivi pääsee eläkkeelle.

Toinen mille oli tarve oli uusi takki, olen jotenkin salakavalasti hieman kutistunut joten sellaisellekin oli tarve. Ehkä ensimmäisen kerran ikinä ihastuin tummansiniseen ja tilasin itselleni tuon alla olevan Onlyn Fridan. Tehostetikkaukset ja nauhat ovat kivasti hieman neonväriset mutta enpä nyt osaa sanoa että onko se pinkki, punainen vai oranssi. Tykkään aivan älyttömästi! Ja kokokin osui oikeaan. 

Sitten vielä yksi ostos, jota voisi kai sanoa myös onnenpotkuksi. Katselin nimittäin keväällä Sokoksella ihanaa limenvihreää takkia, sen ainoa "vika" oli parinsadan euron hintalappu. Tänään huomasin että Campadre (suosittelijalinkki) myy nyt samaa Five seasons-takkia 79 euron hintaan. Hitusen emmin mutta kun tyttö ja mies yllyttivät vieressä niin ostin. Ja mulla olikin sopivasti tarve vedenpitävälle ulkoilutakille sillä edellinen kunnollinen ulkoilusade osoitti edellisen takkini vuotavan jo kuin seula.


Mitäs muille kuuluu? Toivottavasti kesä on sujunut paremmin kuin tällä suunnalla!

t: L-E

P.S. Miima, käytin sittenkin samaa otsikkoa ;).
P.S2. Unohdin mainita että tyttö sai Booztin paketissa yhdet housut - että ihan en kaikkea tuhlannut itseeni ;).


11 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja halauksia <3 Paljon jaksamista, toivottavasti asiat terveydenkin osalta menee parempaan suuntaan!

    Meillä on muuten mennyt ihan hyvin, mutta reilu viikko sitten veljeni oli auto-onnettomuudessa ja nyt vasta alkaa itselläkin järki luistaa, kun on joka päivä nähty ja tiedän, et veljellä on nyt kaikki hyvin. Blogissakin tosta jotain kirjoitin, mut en aiemmin pystynyt kirjoittaan tota syytä... Ja tuossakin joku huumehörhö oli syyllinen :( No onneksi peltiä saa aina, vaikka toki autokin harmittaa. Mulle on pääasia et mun veli on elossa ja suhteellisen hyvässä kunnossa :) En edes halua miettiä mitään muuta vaihtoehtoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Toivotaan että tämä tästä vielä paremmaksi muuttuu - päivä kerrallaan.

      Meinasinkin silloin kirjoittaa sulle ja kysyä että mitä on tapahtunut mutta kun oma jaksaminen on ollut kortilla niin en tullut kysyneeksi. Hyvä että veli on kunnossa! Peltiä saa aina uutta!

      Poista
    2. Juuri niin, päivä kerrallaan :)! Ja eiks se ollu et häntä pystyyn vaikka hakaneulalla :)!!

      Juu ollu vähän herkkä aihe itselle toi niin en oo siitä pystynyt aiemmin oikein kirjoittaan. Taidan seota kohta lopullisesti, ku paloautoja/ambulansseja menee ja tänään on täälläkin tuppukylässä ollut monta kolaria nii koko ajan puhelin kuumana kaikille et "oottehan hengissä" :D Kohta kaikki läheiset varmaan vaihtaa jotku salaiset liittymät etten saa ahdisteltua heitä :D

      Poista
    3. Onneks mulla on nyt hakaneulojakin :D.

      Älä liikaa ahdistele, kyllästyvät tosiaan vielä :D.

      Poista
    4. Mä voin lähettää lisää hakaneuloja jos loppuu kesken :D
      Yöllä meinasin saada slaagin ku ambulanssi meni ohi ja tyhjällä tiellä tietty klo 2 huudatti pillejä! :D

      Poista
  2. Itekkin haluisin tollaisen sun Only takin tyylisen, mutta todellakin jonkun muun värisenä ;) Eli hieno! Ja kaikki muutkin! Että onnea vaan voitoista :)

    Huomenna on parempi päivä, sovittaisko näin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D En olis minäkään i-ki-nä uskonut sinistä ostavani ja pitkään harkitsinkin sitä vihreää joka oli vaihtoehto (ja ennen niiiiin itsestään selvä valinta mulle) mutta vaihtelu virkistää. Nyt just tuntui tuo sininen oikealta :O.

      Huomenna on pakko olla parempi päivä! Todellakin!

      Poista
  3. Olet sä kyllä tosi sissi kun jaksat niin hienosti vaikeassa tilsnteessa. <3
    On tosi kivoja juttuja! Ja nyt iski himo tuohon pupukankaaseen. Oranssi pohjavärikin ja kaikkee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän mä aina jaksa ja olikos tässä vaihtoehtoja? ;) Pupukangas on kivaa ja nyt vielä Kimperillä alennuksessakin (tai oli ainakin viimeksi kun katsoin).

      Poista
  4. Dääm! Koita nyt saada oireet kuriin. Ei kesällä ole aikaa sairastaa! Tsemppiä :)

    Sulla on kyllä nyt käynyt hyvä tsäkä. Mun hyvä onneni sen sijaan on kääntynyt ihan totaalisesti :D Toisaalta on kyllä ihan kiva lukea postauksia ihanista arvontavoitoista. Varsinkin, kun voitot menevät noin hyville tyypeille ;) Onnittelut siis voitoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän sitä on ollut hyvä potea kun mies on lomalla ;). Kiitos tsempeistä!

      Ei siitä niin pitkä aika ole kun kateellisena väitin sun voittavan aina että ettet vaan epähuomiossa lähettänyt sitä arpaonneasi tänne :D. Kiitos onnitteluista, kivaahan tämä on ollut.

      Poista