perjantai 5. heinäkuuta 2013

No jos ihan vähäsen alesta...

Ihan vähän ollaan aleaktivoiduttu tälläkin suunnalla... Hitaasti ja harkitsemalla hankittu vaatteita vuodeksi 2014 (mihin kummaan nämä vuodet katoavat näin nopeaan? Vastahan se oli 2000). Joku aika sitten jo tuli tytön valitsemana hankittua Pikku Mineasta pöllötakki eli Ej sikke Lejn softshell hyvällä alekoodilla.  Varsinaista tarvetta ei ehkä olisi ollut (sillä Molon softshell saattaa sopiva vielä ensi vuonna (?)) mutta ihanahan se on ja paremman kokoinen luultavasti ensi vuonna kuin nyt vaikka tyttö on sen muutaman kerran jo päälleen mankunut. Takki siis kokoa 110.
 
Housuja kuvissa on kahdet, hyvällä alella ostetut Villervallan punaiset henkselittömät ja pinkit Reimatecin henkselilliset - molemmat kokoa 110 ja lahkeista aika samankokoiset eli toivottavasti sopivat ensi vuonna mutta mahdollisesti käytettävät jo syksyllä. Riippuu kuinka paljon kesä tyttöä venyttää. Yllättävän hvyin sopivat nuo pinkit kummankin takin kanssa vaikka Ej sikke Lejssähän ei pinkkiä ole ollenkaan ja Villervallan pinkki on vähän housuja vaaleampaa.
Punaisten Villervallan housujen kotiuduttua alkoi mietityttää kovasti tuo raitatakki ja reilun viikon jahkailun jälkeen sen sitten Metsolasta kotiutin ihan vaan siksi etten viitsinyt tilata pelkkää pipoa joka oli sillä tahtoo-listalla. Takki on myös kokoa 110 ja luullakseni juuri oikea koko ensi vuodeksi, kun vertasin nyt käytössä oleviin.
Harvinaisen ihana pipo ja harvinaisen hankala kuvata niin että näyttää siltä miltä livenä :D. Minulle tästä tuli mieleen lapsuuteni pesuhuoneen muovipintainen seinä ja mummin kylpytakki - nostalgialla (kai tämäkin minulle) myytiin.

Me ollaan nyt lomailtu viikko ja kaksi on vielä jäljellä - huomenna tulee mumma pariksi päiväksi ja sen enempää lomasuunnitelmia ei olla tehty. Ihan tarpeeseen tulee kotoilukin, nyt olen siivoillut kolme päivää :D.

t: L-E

13 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään näistä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me too :D. Mutta mehän oltiinkin ne kaks jotka tykkää <3, saas nähdä löytyykö kolmatta ;).

   Poista
  2. Oisinko mä sitten se kolmas? Herkullisia värejä, ja onpas Ej Sikke Lej'llä itsensä näköinen windfleece (eikä sellainen futuristinen kuin muilla). Hm, olisiko pöllöillä tilaa meidänkin kaapissa...

   Poista
  3. Jee! Ilomielin saat olla se kolmas :D. Sehän on siis softshell eikä windfleece mutta tähän aikaan illasta ei välitetä tällaisista pienistä ajatuskatkoksista ;). Se on ihana! Suosittelen! Ja raivaat tilaa pöllöille kaappiin jos ei muuten sovi :D. Lapsi tykkää pöllötakistaan tavattomasti, etenkin kun hihoissakin on pöllöheijastimet :).

   Poista
  4. Siis softshell piti sanomani, minkä tietysti huomaat tuosta ilmauksestani "futuristinen", joka sopii paremmin softshelleihin kuin windfleeceihin. :) Luin pikkutunneille Habsburgin suvun historiaa (huvikseni), ja sitten Felix heräsikin jo kuudelta. Vähän tässä ajatus jo pätkii tähän aikaan illasta.

   Mistä löydän pöllöjä?

   Poista
  5. :D Toki oikoluin enkä välittänyt ;). PikkuMineassa on jäljellä vielä 116cm (varmasti liian iso :D)... Ööh. Olisko Ej sikke Lejlllä? :D Sun täytyy varmaan googlettaa ja mä voin kertoa jos törmään :D.

   Poista
  6. http://shop.ejsikkelej.dk/en-FI/product/Soft+shell+Jacket/978773?context=retailer_category#!color=5252 Tuolla olis 110... Mitenkähän ne toimittaa Ruotsiin? En ole katsonut :D.

   Poista
  7. Millaista mitoitusta vaikkapa verrattuna johonkin toiseen merkkiin? Huomasin googletellessani, että noissahan on hauska pöllövedinkin.

   Poista
  8. Väittäisin että vastaa kokoaan aika hyvin. Tuo meidän 110 on selkeästi vielä vähän iso - resorit sisäänpäin kääntämällä voi juuri ja juuri käyttää. Oletan siis meidän ensi vuoden kooksi. (E.T. on nyt vielä vähän alta metrinen).

   Vertasinkohan johonkin sitä jo... Hmm... Varmaan 104 senttiseen Reiman takkiin jota isompi oli. Ja 110 senttiseen Molon softshelliin ja nämä suht saman kokoiset paitsi Molo kapeampi ja olisko ollut vähän pidempi? (en muista varmaksi)

   Poista
 2. Villervalla on ihanan värikäs :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. En ymmärrä miksi ostopäätöksen tekemiseen meni niin pitkään ja miksi nämä ihanan pirteät ja laadukkaanoloiset takit eivät tunnu muille kelpaavan :D.

   Poista
 3. Kivat ja värikkäät alelöydöt!

  Mä olen aleillut nyt aika maltillisesti. Tosin eilen lähti tilausta Metsolan alesta, kun oli niiiin halpaa, ettei pystynyt pidätteleen. Ihan pientä kuitenkin vaan. Mä olen keskittynyt itseasiassa nyt itseeni ja tilasinkin Espritiltä hyvästä alesta farkut, jotka osoittautuivat tavoitefarkuiksi. Tulivat vähän kalliiksi, kun nyt sitten olohuoneen nurkassa nököttää Crosstrainer :D Voi jessus! Ja minähän en vaatteita palauta!

  VastaaPoista
 4. Toi raitatakki on iiihana!! :) Noh, kuten varmaan tiedätkin, niin aletahmonnasta huolimatta olen shoppaillut siellä, täällä ja tuolla, joten loppu hyvin kaikki hyvin ;D

  VastaaPoista