perjantai 14. kesäkuuta 2013

Viikko t-paitoina.

Tänä vuonna kesä yllätti tämän äidin tai oikeastaan se yllätti kuinka viime kesäiset t-paidat olivat kutistuneet kaapissa. Meinasin lähteä t-paitaostoksille mutta laiskotti. Ja koska kuulemma laiska töitään luettelee niin tässäpä tulee:

 Maanantaina testiteeppari Ikasyrin PaaPii-leijonista. 

Tiistaina PaaPiin bambeja. 

Keskiviikkona PaaPiin kettuja.

Sitten vähän harmitti kun ei ollut enempää PaaPiita työstettäväksi. Tunnustan nimittäin potevani kuosiähkyä joka ei koske PaaPiin kuoseja. Vähän mietin että olisiko Siiri ja Myyry seuraavaksi kivaa?

Tostaina Znokin kesäiloa (viimekesäistä eli sitä pirteämmän väristä) kuosiähkystä huolimatta koska tyttö tykkää. Hihat Marimekon palloja.

Ja tänään perjantaina Lillestoffin satumetsää Marimekko-pallohihoilla.

Kaikissa kaavana Hoops Ottobresta 3/2012 kokoa 98cm pidennettynä ja kaula-aukkoa muokattuna. Tarkkasilmäiset sen ehkä jo huomasivat että näissä kaikissa on tyttöhihat... Minä kun olen julistanut sellaiset härpätykset ihan turhiksi mutta näköjään tykkään ommella sellaisia hihoja... Ja meidän 2,5-vuotias on äidin hämmästykseksi jostain oppinut sen p(r)insessankin vaikken ole opettanut.

Ehkä se ei kuitenkaan ihan prinsessaksi ala?

Josko näillä pärjäisi jo yhden kesän? Tämä alkaa näköjään muuttua käsityöblogiksi mutta minkäs sille voi jos valmiina ei saa tarpeeksi kivoja vaatteita. Alennusmyynnitkään eivät kiinnosta... ellei sitten puhuta kangasalesta.

t: L-E

16 kommenttia:

  1. Suosikki alin kuva. Style mimmi. Eikun pinsessa. <3
    Kaikki superhienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinsessa Kiukkuviukkunen ;). Joka ihme kyllä tykkäsi jokaikisestä uudesta paidastaan :D. Kun ei nyt vaan tottuis liian hyvään eli että joka päivä saa uuden paidan ;).

      Poista
  2. Tosi hienoja kaikki. Tykkään tosta bambista ja ketusta eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin tykkään niistä eniten... Enimmistä eniten ehkä ketusta vaikka siinä ekana käyttöpäivänä tais ollakin jotain kiukkuenergiaa mukana ;).

      Poista
    2. Se voi olla ton kettupaidan ominaisuus et ollaan vähän kettumaisia ;) Ainakin meillä oli eilen kettupaita päällä just sellanen fiilis ;)

      Poista
    3. Jaa-ah, no nyt sitten kyllä vähän jännittää että lähteekö se ominaisuus edes pesemällä kun teilläkin se on jo useasti pesty ;).

      Poista
  3. Hienoja on - mä tykkään tuosta leijonasta eniten (ylläri?) :) Mulla kans ei kiinnosta alet Yh-Tään :O Aika erikoista,..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikkellä on varmaan joku anti-alevirus? :O :D

      Poista
  4. Voi kun olet ahkera. Ihania kaikki! Mä tartuin taas puikkoihin ja ompelukone saa pölyttyä ihan rauhassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä normiviikkojen tahti ollenkaan tällainen :D. Kohta pidän varmaan taas vuoden ompelutauon (no, toivottavasti en).

      Poista
  5. Ihania teeppareita!!!!! Ja toi kuva tytsystä saappaineen, huippu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Vähän sen tarvii juu noiin mun siroihin nelikakkosiin kasvaa :D.

      Poista
  6. No eihän sitä tarvitse mitään ostaakaan jos osaa itse tehdä! :) Siinä on kesän teepparit kasassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Niin, paitsi kangasta :D. Nuo oli kaikki kyllä jemmassa että tällä erää tuli halvaksi ;). Luulisi riittävän.

      Poista
  7. Hitsi miten niin teidän näköisiä ihanuuksia! Mä tykkään väreistä ja kuvioista, mutta jostain syystä ne ei tunnu ei yhtään omalta neidiltä eikä itseltä. Millillä on noin muutenkin menossa pinkki pinkimpi pinkein kausi ja mielellään mahdollisimman prinsessa vaatteita. Osaisimpa minäkin tehdä edes jotain itse :/ olisi ihana omella omanlaisia prinsessa mekkoja tosin ehkä hyvä etten osaa - aika kun on muutenkin kortilla tällä eukolla ja aina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä nää minustakin ihan meiltä näyttää ja omaksi tunnistaa :D. Kun itte tekee niin saa just sitä omannäköistä eikä ole samanlaista joka mukulalla. Saas nähdä tuleeko meidän p(r)insessa Homssantuulle kunnon prinsessakautta ja jos niin koska :D. Pitäisköhän jo varautua ostamalla pinkkejä kankaita :O.

      Poista