lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäyöppäri

Luulin että kesäyöpukutarve on täysin tyydytetty mutta olin väärässä - lyhytlahkeiset haalarit ovat 2,5-vuotiaalla niin out (niistä ei pääse potalle tarpeeksi nopeasti - tätä en tullut ajatelleeksi vielä viime kesänä). Tarve oli siis to-del-la akuutti ja vaikka ostolakkoni taas loppuikin toukokuun loppuun niin kaupan sijaan surautin yöpuvun silti itse (miksi lähteä kauppaan jos tarvikkeet ongelman ratkaisuun odottavat kotona?).
Astronautit olivat hyvin marinoituneet kaapissa, en vaan osannut käyttää niitä päivävaatteeseen ja yöpuvun oli tarkoitus ompeloitua itsestään viime jouluksi mutta se ei suostunut tekemään niin mutta nyt kangas ja tarve kohtasivat vihdoin. 

Molempien kaavat Ottobren numerosta 3/2013. Paita on Brave firemen ja hassut housut Easy Piece. Noita housujakaan en ehkä osaisi päivällä käyttää vaikka yllättävän kivoilta näyttävät kyllä jalassa. Siellä se nyt nukkuu uudessa yöpuvussaan, sanoi siitä "hieno ja kiiitooooss, kiitooossss", nyt sitten vaan jännätään miten sen pottajutun kanssa käy.

11 kommenttia:

 1. Haalarimalli on kyllä tosiaan pottailevalta aika possuljettu juttu. Meillä neiti ei vieläkään ole maailman näppärin nappien tai vetoketjujen kanssa eikä sinne vessaankaan mennä oma-aloitteisesti kuin viime tipassa...

  Mutta asiaan. Astronautit sopivat kyllä yöppäriin kuin nenä päähän. Kivalta näyttää! Housujen malli on mielenkiintoinen, varmasti mukavat päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt tuosta kankaasta lapsilla myös päivävaatteita mutta minusta se vaan näyttää ihan liikaa yöppäriltä :D. Kivaa se kyllä on ja onneksi lapsi hilluu ainakin sunnutaisin pitkälle päivään yöppärissä niin sitä saa katsella :D.

   Housujen malli yllätti! Ajattelin ettei ole kiva kyllä mutta päällä onkin :D.

   Poista
 2. Ihana yöppäri. Ottobrella on kyllä kivoja kaavoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Juu vaikka aina niitä saa tuolle pitkäselälle vähän muokata.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Edelleen samaa mieltä kun oon sitä tuossa muutaman illan ja aamun katsellut :D.

   Poista
 4. Kauniit värit! Meillä on vain yksi kesäyöpuku ja lisää tarvis muttei löydy kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tarvii kanssa tehdä itse? :D Silleen saa kivoja :D.

   Poista
 5. Minä jo tässä vannotin etten saumuria nyt näillä ompelutaidoilla ala haluamaan....muttas muttas...kuinkas sitten kävikään...taidanpa halutakkin.

  Nyt vasta tajusin että sulla on se KIDidea...*vakiaisakas ilmoittautuu* viimeksi tilasin sen AlbaKidin keltaisen kukkahaalarin Peppalle ja kyselin niistä samanmerkin ruutupaidoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se saumuri melkein välttämätön on jos vähän enemmänkin meinaa ommella ja etenkin jos meinaa ommella trikoota ja joustista.

   Kididea ei ole oma firmani, olen asiakas niin kuin sinäkin - tuonne blogiin toki kirjoittelen (vähän vaan hiljaista ollut siellä :D). Olisikin oma pulju :D.

   Poista
  2. Aaaa, okei...ajattelin että on sun...sieltä KIDideasta saa nimittäin niiiiiiiiin hyvää palvelua että...siellä on oikein ilo asioida....toinen ihana paikka on MiniMint....

   MiMa Veljestenmaailmasta "mustana" kun en jaksa kirjautua taas....

   Poista