perjantai 19. huhtikuuta 2013

Happy birthday to me - again

Mullehan iski ihan järjetön tennarikateus kun Vera esitteli omansa täällä! Tennarikateushan ei helpota sitten millään muulla kuin hankkimalla tennarit! Veralta kyselin vähän mittoja sen tennareista ja sitten vaan googlettelin kun merkki Rocket dog oli ennestään vieras.

Aluksi olin varma että haluan kanssa tuollaiset kukalliset mutta koska en löytänyt oikeaa kokoa tarpeeksi nopeasti aloin harkitsemaan myös muita vaihtoehtoja (tai kymmentä uutta paria)
Seuraavaksi iskin silmäni noihin ylläoleviin ompputennareihin... Mutta niitä etsiskellessä löysinkin vielä jotain kivempaa ja sitten ei tarvinnut enää etsiä. Nuo alla olevat oli love at first sight. Näytti ihan minulta - tai ainakin teini-ikäiseltä minulta :D. Olisko mulla joku ikäkriisi? Emmin ehkä sekunnin ja sitten tilasin ne itselleni synttärilahjaksi.
Tilasin täältä: Schuh, kunhan olin ensin googletellut kokemuksia kyseisestä firmasta. Toimituskulut Suomeen alle 75 euron tilauksiin 5euroa (yksi pari, seuraavat +2,50) ja UPS toi ovelle asti. Tai sanotaanko että olisi tuonut ovelle jos olisi osannut... Allekirjoittanut siis seisoi risteyksessä ja otti sateessa paketin vastaan. Mutta pääasia että perille tuli, olenko ennen kertonutkaan että meille on vaikea löytää johtuen talojen hassusta numeroinnista ja alueen monista ajoreiteistä? (En nyt sitten toimituskuluilta säästyäkseni tilannut toistakin paria vaikka vähän kyllä teki mieli ja jälkiviisaana veikkaan että se toinenkin pari olisi ollut yhtä ihana.)

Toimitus kesti tasan viikon ja UPS:n sivuilta pystyi koko ajan seuraamaan paketin kulkua ja arvioitua toimitusaikaa. Ainoa mikä aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä oli sähköposit missä pakettiani väitettiin jo toimitetuksi mutta kyse oli onneksi vain harhautuneesta sähköpostista - seurantakoodi oli eri kuin omalla paketillani.
On muuten yllättävän vaikeaa kuvata omia jalkojaan ja tosi järkevää yrittää kun ulkona sataa ja pihassa näyttää syksyltä (joku ei ehkä muistanut haravoida etupihaa ennen lumia). Koko osui kerralla oikeaan, nämähän on suurinta tehtävää kokoa eli 41, sanoisin että vastaavat kokoaan ehkä jopa aavistuksen reilut.

Ihanat! Sanoinko jo että tykkään :D. Tiedä sitten onko nämä hirmuisen katu-uskottavat tällaisella tanttaralla mutta ainakin saan hymyjä jos ei muuta! Tarttisin muuten uusia farkkuja, mulla ei ole muuta kuin liian isoja ja liian roikkuvia (outo ilmiö). Tennarikuume ei ihan helpottanut tennarit hankkimalla, nyt haaveillaan sitten toisista.

t: L-E

16 kommenttia:

  1. Hauskat! Ja mä tykkään hauskoista kengistä :) Mut nää ei onneksi ole minun näköiset, niin ei tarvi lähteä maailmalta tilaamaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli silleen mun tavalla hauskat :D. Halvemmat oli toimituskulut kuin monesta paikasta Suomessa ;).

      Poista
  2. Ihanat!! Hei mullakin olis heinäkuussa synttärit eli ihan pian eli saa ostaa:)) No ei vaa, pitäisköhän Joonakselle esittää lahjatoivomusta, kun niitä on vasta aika monta jo. Lomamatka, Ikean matto, kameraan tarkempi se putkijutska jne;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta heiii! Jos sä lähdet lomamatkalle niin tarviit uudet tennarit joilla on hyvä kävellä :D. Niin ja kameran uudella putkella on hyvä zoomailla uusia tennareita... Öööh, no Ikean matolla niillä ei kyllä sitten ehkä kannata astella kuitenkaan, paitsi ihan uutena ja sovitusvaiheessa :D. Eli listaan vaan ja kai sun äitikin sua lahjoo ;).

      Poista
  3. Ihanat tennarit!!!! Jeps lisäsit sit mun MustHave listaan esittelemällä nämä ihanuudet...pakko saada...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla avuksi ;D. Noi on kyllä luokkaa pakko saada! Mä käytin niitä jo ulkona vaikkei ihan vielä tainnut olla tennarikeli... Lapsi hoiti sen lätäköissä loikkimisen ja äiti huuteli kuivalta maalta että mä en voi nyt tänään tulla sinne kun mulla on nää tennarit :D.

      Poista
    2. Jes, noi mä haluan...minäkin voin sit kiljua kuivalta maalta etten nyt voi tulla auttamaan kun pojat kaatuilee kuraan ja lätäköihin et kun mulla on nää The Tennarit...ihana oot...

      Poista
    3. Hieman kauhuissani kyllä lähtiessä mietin että jos tapahtuu sama kuin tässä vähän aika takaperin ja tyttö kaatuu johonkin isoon lätäkköön naamalleen ja jää siihen kellumaan niin varmaan riisun tennarit ensin ja hyppään sitten vasta perään :D. No juu, oikeasti en varmaan ajattelis siinä vaiheessa tennareita (paitsi ehkä vähän :D). P.S. Mies risti nuo Pelle Hermanni-kengiksi

      Poista
    4. *nauraa*...ai että sain ihanat lauantai hepulinaurut..."riisun ensin tennarit ja pelastan sitten lapseni lätäköstä"...eeeeehhheeeheee

      Mun mies sanois varmaan ihan saman kommentin...

      Poista
    5. :D Olin mä niitten kanssa jo eilen hiekkalaatikolla ja annoin lapsen kaataaa hiekkaa päälle... Muutaman viikon päästä en varmaan enää ollenkaan väistele ;).

      Poista
  4. Hei vitsi, nämähän on ihanat <3 en oo edes nähnyt tämmösiä missään!!! Täytyy heti tsekata toi sun löytämä putiikki =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo-o! Heti kun törmäsin näihin niin tiesin että noi on NE! Ja tuosta putiikistakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa, ainakin tän tilauksen kohdalla kaikki toimi mallikkaasti ja se paketin seurantakoodi oli kiva kun näki että missä ne on tulossa ja koska on arvioitu toimitus. Tällä kokemuksella ainakin suosittelen! Ja toimituskulutkin mun mielestä hyvinkin kohtuulliset (Suomen postihan riistää enemmän).

      Kiitos sulle vielä kun ilman sua mä en olis löytänyt näitä ollenkaan <3!

      Poista
  5. Voi kuinka ihanat, kyllä pitäisi täydentää omaa kenkävarastoa tälläisilla värikkäillä tennareilla, näissä on hyvä ottaa askelia eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon viimeisen vuoden pikkuhiljaa (tai no, aika nopeasti) täydentänyt omaa kenkävarastoani kun viime muutossa tyhjensin sen niin että mulle jäi ehkä kahdet kengät :D. Muut oli huonoja ja väärän kokoisia.

      Poista