tiistai 9. huhtikuuta 2013

Synttärilammassukat

Samalta kerältä kyllä lanka vaikka onkin tuolleen eripariset. Mulla oli siis tänään synttärit ja sain lahjaksi lammassukat... Tai sain kun itse tein, valmiiksi tulivat neljä tuntia ennen synttäripäivän loppumista eli hyvinkin ajoissa. Nyt tuntuu sitten vanhalta, oikeasti (mutta katsotaan sitten kolmenkymmenen vuoden päästä uudestaan?).

Niin ja unelmatorttuakin sain... kun tein itse mutta maistuipa se muillekin. Mieheltä sain lahjaksi vapaapäivän... siis miehen vapaapäivän töistä. Heräsin aamulla hieman hämmentyneenä kun puoliso olikin ihan väärään aikaan vielä vieressä. Ei hullumpi lahja ollenkaan, olen ollut kovasti väsynyt kaikesta sairastelusta joten tuli ihan hyvään aikaan tämä vaikka tietysti arvelen että tällaisen lahjan sain kun muuta ei keksinyt. No, väliäkös sillä kun meillä oli mukava päivä kuitenkin.

Ne pari tärkeää puhelinsoittoa (joita turhaan odotan joka vuosi) jäivät taas puuttumaan mutta pitkäaikaisin ystäväni sentään soitti heti aamusta pitkästä aikaa ja se kyllä ilahdutti, tiedättehän ne ihmiset joiden kanssa vaan synkkaa ja juttu jatkuu aina siitä mihin edellisellä kerralla jäi? On onni että on ainakin yksi sellainen ystävä!

Vanhaa väsyttää joten hyvää yötä!

t: vain päivän vanhempi L-E

P.S. Saattaa olla että ostin Cittarin tarjouslenkkarit tytölle.

11 kommenttia:

  1. Onniaonnia vielä tätäkin kautta!!! <3 Hei ny mä vasta tajusin tuon että vapaapäivä olikin LAHJA. Ihana lahja! Ja nuo sukat on kyllä hienot. Me tehtiin kuin tehtiinkin mustikkamuffinsseja, ehkä sun synttärin kunniaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä oli lahja vaikkei ollutkaan paketissa, sain aamulla luvan kanssa notkua yöpuvussa sängyssä. Ei ollut arkipäivä sitten ollenkaan :). Toivon ettei olleet bumerangimuffinsseja ;).

      Poista
  2. Onnea synttäripäivänä! :) Hyvä lahja mieheltä!

    P.S. Mua on alkanut houkuttaa nuo cittarin tarjouslenkkarit, kun te kaikki olette niistä muka ohimennen maininneet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan saako tämä mainio lahja jatko-osan... Tarkkaan ottaenhan minä toivoin vuorokautta yksin kotona :D. Mutta kyllä tämäkin ihan lepopäivältä tuntui.

      Emmää niitä ostamaan mennyt kun vähän hiplasin vaan... Mutta tiiätkö kun ne oli tytön mielestä Flents-kennät (Lego friends) niin eihän niitä voinut sinne jättää kun ihan varmasti kelpaavat :D. Eli mee säkin vähän vaan niitä hiplaamaan sinne, silleen ihan pikkuisen...

      Poista
  3. Ziljardisti onnea!!! Ja onpa upeet sukat! Mitä lankaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos :). Lanka on... ööööh... Novitan Polku punajuuri (muistaakseni, vanhuus ei vissiin tule yksin :D).

      Poista
  4. Iiisot onnittelut! :) Parhaat lahjat tulee aina itseltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin sitä vuosien varrella oppii tuntemaan itsensä niin hyvin että tietää jo mitä haluaa lahjaksi :D.

      Poista
  5. Onpa hienot sukat (varsinkin tuo lilampi ;D)! Onnea vielä! :)

    Ja mitkä tarjouslenkkarit?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Minunkin mielestä se lilampi on kivempi... Olisin ehkä vähän pätkinyt lankaa jos olisin tehdessä ymmärtänyt että tulee kovin erilaiset :D.

      No siis ne Viking Apollot... vaikka tuolla Cittarin nettikaupassa lukeekin että kävelykenkä niin kyllä ne minusta lenkkarit on :D.

      Poista
  6. Oikein paljon onnea <3 ostat ne tennarit kanssa (tai laitat miehen siis maksamaan, tietysti)

    VastaaPoista