maanantai 11. maaliskuuta 2013

The mekko

Onkohan joku jo ehtinyt ihmetellä mitä tapahtui sille mekolle joka hieman hetkautti ostolakkoani? Tilattu Metsolan Flyhigh kävi meillä kääntymässä ja vaihtui kokoa isompaan. 98/104 näytti siltä että on parin viikon päästä liian pieni (olisko tuo lapsi venynyt?). Meille tuli siis kokoa 110/116. Se hassu puoli on noissa kaksoiskoooissa (miten ihmeessä tuo taipuu ja montako noita oota?) että hyppäys seuraavaan kokoon on aika iso.
Ainakin tämä koko menee pitkään ja on varaa venyäkin. Omaan silmääni ei ole kuitenkaan niin iso etteikö hyvin voisi jo käyttää. Eikä haitannut lapsenkaan tansseja ja kiipeilemisiä. Tykkäämme siis hurjasti!
Tässä mekossa on se hyvä puoli että navan tallella oleminen on helppo tarkistaa ja tarpeen tullen sitä voi käyttää myös kaulahuivina.

17 kommenttia:

  1. -onpa harmi että tuossa edessä on tuo sininen, olisi mieluummin vihreä!! :D Miten mä en ole muistanut ihmetellä että missä tää mekko on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. What´s wrong with you and blue? :D Mun mielestä tuo on oikein kiva sininen tuossa. Toki vihreä on (toistaiseksi) lempivärini että kyllähän tuollainen limekin siinä kiva olisi ollut.

      Olisko sulla ollut muuta tekemistä ja ajateltavaa kuin meidän mekkoasiat?

      Poista
    2. Varmaan jotain traumoja kun se on äidin lempiväri ;D

      Mitämitä, onko mulla elämää blogistanian ulkopuolella??? :D Toivotaan että enenevissä määrin ;)

      Poista
    3. Ai, sinunkin äitisi :D. Minun äitini aina sanoi että "värillä ei väliä kunhan se on tummansininen". Hän kyllä itsekin kyllästyi siihen jo :D. Minä kartan ehkä jossain määrin tummansinistä mutta muita sinisiä siedän.

      Kai sulla on? Mulla ehkä ei :D.

      Poista
  2. Hyvältä tuo koko näyttää neidin päällä ja onhan se magee mekko muutenkin. Tuo 110/116 on ihan uskomaton koko. Aloin suosia sitä tytöllä monessa vaatemerkissä jo reilu vuosi sitten ja suuri osa niistä mahtuu vieläkin päälle ja hyvin. Hihattomissa mekoissa on muuten se hyvä puoli, että menevät päälle tosi pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että näyttää hyvältä koko ja muutenkin. Tätä tullaan meinaa näkemään piiiiitkään :D. Mä en ihan vielä aio kamalasti 110/116 kokoa suosia... paitsi ehkä mekoissa, riippuu mallista. Tuossa se näyttää jo toimivan.

      Poista
  3. Ihana mekko! Ja varsin sopivan kokoisen näköinen jo nyt, ja silti menee varmasti vielä pitkään (eli voidaan pitää jo investointina). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin vähän ajattelin että jospa tämä olisi vähän pidempiaikainen investointi kuin se pienempi koko :D.

      Poista
  4. Tuo on kyllä kiva! Ja kokokin näyttää hyvältä. Meillä neiti melkein 4v siirtyi viime kesänä käyttämään kokoa 98/104cm ja näyttää, että samat mekot menis vielä toisenkin kesän. Vielä en ole uskaltanut tuota isompaa kokoa ostaa, mut ehkä nekin menis jo.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tuo kuvissa oleva tyyppihän on vasta 2v4kk että en uskalla ajatellakaan mitä kokoa käyttää kun on melkein neljä :D. Monet mekot on kyllä ainakin sellaisia että hyvin voi käyttää jo vähän reilumpana. Luulen että tämäkin menee meillä ainakin kaksi kesää.

      Poista
  5. Mun äitin lempiväri on kanssa sininen, ja meidän koti oli sini-valkoinen kuin Suomen lippu konsanaan. Mut puettiin vauvanakin pelkkään vaaleansiniseen ja siskon toinen nimi on Sini! Meinas tulla eka mun etunimeks, mutta luojan kiitos isäni ei suostunut. Mulla kanssa sitten perintönä siniahdistus. Eks toi taivu ihan vaan koissa? En mä tiedä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä meidän äitejä on vaivannut :D.

      Jos se olis koissa niin sittenhän se olisi se koi se kantasana ei koko? Emmää tiiä kun mää vaan tänne blogiin kirjoittelen :D.

      Poista
    2. No mites ois ko´oissa =D Tää on vaikee =)

      Poista
    3. Jaa-ah... Noin se saattaa muuten ollakin! Mutta seuraavan kerran kun mietin tätä niin en varmaan muista taas tuota vaihtoehtoa :D. Tää on vaikee kyllä!

      Poista
  6. Kiva mekko on! Teijän tyylinen:) Bloggasinki sulle kiitoksen tosta sandaalien tilauksesta, kun mä en ollut ennen tutustunu noihin ja pähkäilin Sisulle sandaaleita, kun meillä ei koskaan ole ollut käytettäviä sandaaleita, koska ne on olleet huonoja! Kiitos siis täälläkin:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se, tarpeeksi pirteä tuolle pomppijaiselle :D. Kiva jos sandaalipostauksesta oli hyötyä jollekin muullekin kuin meille :D.

      Poista
  7. kaksoiskoooissa > tuplakoon vaatteet :)

    VastaaPoista