perjantai 21. joulukuuta 2012

Oho, nyt se luottokortti piiloon :D

Hitusen on liian helppo shoppailla kotoa käsin. Saattaa olla että poikkesin ihan viattomasti katsomassa Ticketin alea. Haalaria ei tarvittu (no joo, ei ollut niissä mitä olisin halunnut niin kokoja jäljellä) niin pienen kikkailun kera laitoin ostoskoriin nämä koossa 104cm. Näitähän ei ollut englanninkielisellä puolella näkyvissä ollenkaan   (tämän olin luonnollisesti huomannut jo aiemmin) että saa nähdä josko ne mulle suostuu näitä ollenkaan myymään :D.
Klara-takki (vauvapuolelta mun vauvalle :D)
Ontario-toppahousut (väri on cerise)

Ontario ei ole ollut lempimallini välikausihousuina mutta nyt meillä on yhdet talvimalliset ja tykkään kovasti plus että tuntuvat todella lämpöisiltä. Tuo takki on toivottavasti isompi kuin meillä nyt käytössä oleva viime talven vauvamallinen Hilda 98cm (joka sekin on kyllä reilu). Hinnat olivat kyllä heti alkualesta niin kohdillaan (nämäkin puoleen hintaan suunnilleen) että harmitti kun en ymmärtänyt olla aamusta jo paikalla.

Nyt laitan lompakon kiinni ja suuntaan katseeni jouluun. Etenkin kun noiden lisäksi on tulossa jo se cerise Kit-takki ja tummanharmaat Reiman toppahousut ja kaapissa on Molon toppahaalareita kahtakin kokoa että eiköhän me ensi talvesta selvitä jo noilla jos vain koot osuvat kohdilleen.

t: L-E

p.s. Kuvat lainattu Keltaisesta ketusta kun se kävi sukkelammin

12 kommenttia:

  1. Täällä vähän samoja "mopo karkaa" -meininkejä. :) Mutta -50% oli aika paha vastustaa. Kuopukselle tähän talveen kauppatakki, ja esikoiselle ensi talveen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni kun en ole ostanut mitään turhaa ja ylimääräistä mistään joulukalenteritarjouksista :D. Varsinaisia heräteostoksiahan nämäkään ei ole vaan tarkkaan harkittuja tarpeellisuuksia (perustelen tässä itselleni :D). Nyt oli kyllä hyvät alet!

      Poista
    2. Eikä tarvii enää jouluna ja sen jälkeen hötkyillä paniikissa alejen perässä vaan nyt voi sitten ihan rauhoittua vaan ja odotella paketteja kotiin :D.

      Poista
    3. Tiedätkö, ajattelin juuri samaa. Olen NIIN HELPOTTUNUT, ettei tarvitse olla enää ale-jännityksessä, vaan voi ottaa joululoman nettikaupoista. :D
      Oli ihan karseet paineet!

      Poista
    4. :) No siis olishan se kamalaa jos jäisi kokonaan ilman jotain mitä on koko talven kaavaillut ostavansa. Nyt sitten rentoudutaan ihan rauhassa :D. Mä tosin vielä jännitän hedelmäkakun uunista ennen kuin alan rentoutumaan kun ikinä en leivo ja nyt tein hedelmäkakun äidilleni tuliaisiksi kun huomenna mennään sinne ja hän sitä haikaili muttei viitsinyt itselleen tehdä :D. Kauheet paineet onnistua :O.

      Poista
    5. Toivottavasti kakku onnistuu! Huhhuh, sitten jos kakkukin onnistuu, voitkin relata ihan hervottomasti. Ihanat joulut sinne! Mekin mennään huomenna porukoille ja siskokin tulee sinne tyttönsä kanssa ja vanha kaveri tyttöjensä kanssa...here we go... :)

      Poista
  2. Sama täällä. :D Aamulla olin aivan varma, etten tilaa mitään vaan säästän ensi talveksi sitten haalarin hankinnan, mutta kuinkas sitten kävikään... :D Meillekkin on tulossa tuota samaa kukkakuosia nyt haalarinakin, takki meillä onkin jo, saa nähä tuleeko ensi talvena kukkaähky. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vähän meinasin ettei tarvita mitään mutta sitten ihan vaan ajattelin käydä vilkaisemassa että olisko tuota vauvapuolen kukkatakkia isoimmassa koossa jäljellä ja kun oli niin eihän sitä voinut yksikseen tilata että saa ilmaiset postarit ;).

      Tuo kukkakuosi oli mulla(kin) ensi näkemältä yök ja ei ikinä mutta niin se kävi sen edellisenkin kanssa mikä on ollut meillä takkina :D. Livenä en kyllä ole tuota nähnyt että saa nähdä tykkäänkö sitten ollenkaan :D.

      No, teillä on kyllä sitten kukkia ainakin tarpeeksi :D.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Toivottavasti on livenäkin ja oikean kokoinen :).

      Poista
  4. Mä oon meinannut sortua jo ticketiin, popiin ja vaikka mihin mut en sit kuitenkaan... vielä :D
    Risoo kun rahoja lojuu nettikauppojen tileillä eikä saa omia pois :( ärrinmurrin.

    VastaaPoista