maanantai 3. joulukuuta 2012

En keksi tähän mitään nasevaa :D

Tänään oli eka virallinen koko perheen lomapäivä ja käväisimme pakkasta uhmaten kaupungissa, oli muuten raikkaan hytistävä keli, rapsakat 23 astetta tai sinne päin. Onneksi kaupoissa oli lämmintä. Minun piti ihan nopeasti käydä katsastamassa Löytötexin hiusharjahylly ja löysinkin tytölle sopivia, pieniä Muumi-hiusharjoja. Tyttö valitsi Niiskuneidin vaikka ehdotin Pikku Myytä. 
No heiii! Onhan tämä sentään MUMMA eli siis muumi (meidän mumman kaimaotuksia siis :D).

Ennen sitä hiusharjahyllyä joutuu kuitenkin kulkemaan läpi lastenvaateosaston ja tietäähän sen että Löyttärin Tutta-rekkeihin voi aina luottaa. Ja voih, ne ovat vielä ihanampia livenä, retronorsut! Etenkin ne kuolattavan ihanat velourmekot (onneksi sellainen on meille jo tulossa). Löyttärin norsu(eikun siis Tutta-)osaston ainoa vika on se että vaatteita on vain kokoon 86cm, tai korkeintaan 92cm, asti. Jotain kuitenkin löytyi meillekin - myymälän viimeinen pyjama (jota en meinannut hankkia) koossa 98/104, se vaati päästä mukaan ja mies oli samaa mieltä. Kuten sanottua kuosiin en kyllästy varmaan koskaan. Nuo Reimashopin kuvat ovat kyllä kummallisen valjuja, livenä nämä ovat kirkasvärisiä ja ihania, materiaali tuntui hypistellessä hyvältä, käyttökestävyyskin toivottavasti kohdillaan (ainakin meidän norsuissa on ollut aina ja kokemusta löytyy kohtalaisen monesta vaatteesta).

Arvatkaa muuten mitä mulla on päällä?


No joo, en malttanut olla kertomatta että meidän Polarn o Pyretin tilaus saapui perille ja nuo raitapaidat todellakin ovat reilua kokoa. Omani on sen verran reilu että vähän saisi kutistua pesussa ;). Vielä pienempi kokokin ehkä menisi (vaikka tämäkin on pienempi mitä normaalisti käytän), paitsi jos nuo ihan älyttömästi kutistuu. No, mietin sen seuraavan paidan kokoa sitten kun sellaisen hankin. Ihanan pehmoisen tuntuinen kyllä on päällä. Harmi vaan että se todellakin tuli tuollaisen mahan kanssa, etenkin kun en ole edes raskaana :D. Jaa-ah, ehkä se maha on nyt vähän turvonnut muista syistä tai sitten todellakin tarttis tehdä asialle jotain. 
Tytölle tuli tää:
Laitoin joulupakettiin kun ei ole mikään pakko saada heti käyttöön ja on vielä reilua kokoa - toista se on norsupyjaman kanssa.

Muoks! Unohdin kertoa että talven tähän asti kylmimpänä päivänä, eli tänään, tyttö päätti että on tarpeeksi rohkea laskemaan liukumäkeä (tähän asti on vain kiljunut paniikissa jos on yritetty) ja laskikin sitten monta kertaa.

Niin ja toinen Muoks! Unohdin kertoa myös sen että meillä (vihdoin) nukuttiin viime yönä ilman tuttia ja ihan yhtä hyvin kuin sen kanssakin. Nyt niitä lutkutushärpäkkeitä ei ole (toivottavasti) enää missään kun tontut tarvitsivat ne tonttuvauvoille.

4 kommenttia:

 1. Kiva, että löysit harjan :) Ihania paitoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vaan harjalle hintaa kun piti ostaa pyjamakin :D.

   Poista
 2. Tahtoisin itsellenikin tuon popin paidan! :) Harmi vaan kun on niin monta muutakin juttua mitä tahtoisi... ;) Mutta kiitos kokovinkistä, täytyy huomioida tämä jos päätän paidan tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tiesin että on reilua ja silti vähän yllätyin että niin reilua :D. Noh, ihan hyvältä tuntuu jo päällä kun on vähän asettunut ja luultavasti kuitenkin vähän ekoissa pesuissa kutistuukin eli varmaan ihan oikea koko. Tai sitten annan tän miehelle ja ostan itelle pienemmän.

   Poista