perjantai 28. joulukuuta 2012

Ensi talven toppaa ???

Booztilta tuli meille alennuksen ennakko-lisäalella hankittua Ticketin kirsikanvärinen Kit-takki, jonka hain eilen postista mutta tyttö oli vastahakoinen sovittamaan (EI!). Henkarissa roikkuessaan takki näyttää jättimäiseltä ja nuo tummanharmaat Reimatec-housut vieläkin jättimäisemmiltä. Mutta kun vertailin takkia nyt käytössä oleviin niin ei se niin jättimäinen olekaan, ehkä jopa pienempi kuin mitä kuvittelin (jaa-ah, kunpa osaisi ennustaa paljonko tuo tyttö vuodessa kasvaa).
Toppahousut ostin Lekmerin joulukalenteritarjouksesta ja mietin mustan ja tummanharmaan välillä, silloin ei ollut takista vielä tietoa niin vähän tonttumainen kokonaisuushan tuosta tuli ;). Vaikuttavat lämpimämmiltä nuo housut kuin Reimatecit aikaisemmin ja kangaskin oli erilaista kuin kuvittelin. Tuo muistuttaa kovasti meidän harmaata Molon Polarista tuo kangas, toivottavasti on kestävääkin. Hiplaustuntuma siis ainakin parempi kuin odotin. 
Tänäänkin tyttö oli vastahakoinen sovittamaan mutta pienen kitinän säestyksellä saatiin sentään takki pikaisesti sovitettua ja kyllähän se vielä on reilu, ihan liian reilu siihen että otettaisiin nyt käyttöön, paitsi hätätapauksessa (eli jos kaikki muut vaatteet olisivat pesussa, näillä vaatemäärillä enpä oikein usko :D).
Tuossa ylläolevassa kuvassa näyttää yllättävänkin sopivalta kun hihansuut pysyvät melkein siellä missä kuuluukin mutta kyllä tuo selkeästi on hartioista vielä iso ja runttua noissa hihoissa kohtalaisen paljon. 
Nähtäväksi jää että pääseekö tämä käyttöön talvella 2013-2014, toivottavasti. Äitini muuten kysyi että "Mitä, mietitkö sinä jo ensi talvea?". Nythän se on mietittävä jos alesta meinaa ostaa, eipä näitä syksyllä ihan näin edullisesti saa kuin mitä nyt on tullut hankittua.

33 kommenttia:

  1. Ihanan värinen takki ja housutkin passaa niihin tosi hyvin. Paljon takille jäi hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-ah, muistankohan mä enää :D. Reilut kuusikymppiä. Ticketiltä saisi nyt vielä hieman halvemmalla mutta eipä jaksa edes takaisin lähetellä ettei vaan jää lopulta ilman :D. En arvannut että Ticketillä aloittavat alen niin hyvillä prosenteilla.

      Yllättävän hyvin nuo housut kyllä passaa vaikka vähän emminkin että kuinka käy.

      Poista
    2. Joo samoissa nuo Ticket takkien hinnat suunnilleen ovat. Meille kotiutui Ticket tähtitakki jo aiemmin ja hintaa jäi n.60€.

      Poista
    3. Niinpä. Eikä se niin ihan euron päälle ole :D. Enkä tuosta meille tulleesta takista kyllä mitenkään maksaisi 120-130 euroa :O :D.

      Poista
  2. Kivan värinen tuo takki! Mä en ole vieläkään osannut hankkia kalliita takki-housut-yhdistelmiä - meillä menee haalarit ykkösvaatteina ja kaksiosaiset saa olla vaikka henkkamaukkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Väri on kyllä todella herkullinen. Mä taas en osaa ostaa henkkamaukkaa kun näitä kaksiosaisia käytetään ihan yhtä paljon kuin haalariakin ja tykkään että ovat sitten kanssa vedenpitäviä yms. Se että tytöllä on pitkä selkä on helpompi säätää kaksiosaisten kanssa kuin haalarissa missä se selkäosa ei pitene sitten millään ;).

      Poista
  3. Meille tuli kanssa ne MAT:in toppahousut tuolta Booztin ennakkoalesta ja koko on varmasti oikein hyvä vaikka otinkin vähän reilumman koon, yllättävän pientä mitoitusta olivat tosiaan nuo Mini A Turen housut.
    Tickettiä meille onkin tulossa sieltä Ticketin verkkokaupasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiinsa olin sun blogissa kommentoimassa ja sää olitkin täällä :D. Hyvä että housut ovat hyvän kokoiset, aina parempi kun osuu kerralla. Meillekin tulee lisää Tickettiä Ticketiltä tai siis ainakin pitäisi, katsellaan sitten vuodenvaihteen jälkeen että tuleeko :D.

      Poista
  4. Zirkin kommentti hupuloitui näemmä sitten kokonaan täältä jonnekin :O. Lisään sen sitten tökerösti näin takaisin :D.

    zirk on lisännyt kommentin:

    Hyvältä näyttää! Me like!
    Millaista mitoitusta Matin kintaat muutes on, jos tulis alessa vastaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah. Nythän tää näyttää mun yksinpuhelulta :D.

      Vastasinkin jo Hupulaisissa tuohon rukkasasiaan mutta sanonpa vielä tässäkin että ainakin meillä ne vastaa kokoaan. 2-veellä käytössä 2-3vee koko ja saattaa olla että menee myös ensitalvena.

      Poista
    2. Kiitoskiitos. Mulla olis NYT aikaa blogata ja alettaa, mutta vaan puhelimella pääsee nettiin. Ärsyttää! Näitä hetkiä kun ei liikaa päivisin ole... Btw. Denim haalarit tuli Toivolle ja Johannekselle ja mies näki ne eikä tykännyt! Olin yllättynyt?! No onneksi haalarit eivät olleet hänelle. ;)

      Poista
    3. Ohhoh! Meillähän taas mies melkein vaatii että se denim-haalari pitäisi meille ostaa... ja mulla kun on kaapissa vaan purple magic ja fire red... Ups. Saa vaan nähdä että onko tuo purple jo pieni ensi syksynä kun on 104 ja joudunko ottamaan sen helmikuussa jo käyttöön :O. Niin ja sen rainbowin olis hyväksynyt kanssa mutta ei sitäkään ole oikeassa koossa tullut vastaan :D.

      Poista
    4. No niinpä! Olin todella yllättynyt! Sovitin Johannekselle, 99cm sitä 110cm haalaria ja kivasti oli 10cm haaroissa tilaa. Se 104cm haalari on just hyvä nyt. Talvea on niin paljon jäljellä, että saas nähdä saako poika myös siirtyä kevättalvella isompaan haalariin. Ja veikko myös...
      Se fire red on niin upea, olisin sen voinut ottaa Toivolle, vaan eipä ollut kokoja! Johannekselle en tohtinut, kun ei tiedä miten noi tyttöjen ja poikien väri hommat nousee pintaan...

      Poista
    5. Minkä väriset ne teidän Matin kintaat on? Lasten Juulia ja joonatanissa niitä olis -40% ! Molon denimissä on niin shokkioranssia, ettei Matin oranssi taida sille pärjätä? Kai otan harmaat. Kootkin menee hassusti: 12-18kk ja sit 2-3vee. Kai mun täytyisi tuolle pienelle lapiokouralle se 2-3vee ottaa? Sittenkin, kun tyyppi on tasan vuoden päästä sen reilu 18kk?

      Poista
    6. Meillä on vaan tyttövärejä :D. Vaaleanpunaista ja silleen. Ei se oranssi kyllä yhtään ole samaa kuin se Molon, muistaakseni joku sanoi sitä likaiseksikin väriksi. Harmaa on aina varma valinta. Kyllä mäkin teille ottaisin 2-3vee kun Toivo on kuitenkin poika :D. Niin ja meneepähän sitten luultavasti parikin talvea, tuskin puoltoistavee niitä vielä hajallekaan saa kun ei meidän kaksveekään?

      Poista
    7. Näin teen: harmaat ja se koko 2-3vee. :)
      Toivo on nykyisin usein niin kovalla päällä, ettei sitä tiedä millainen rymy-Eetu siitä tulee. :D mut ei oo paha, kun kintaille jää n 16e hintaa. Nyt ku vaan osais päättää mitä muuta tilais vai tilaisko...

      Poista
    8. Ole hyvä :). Onpa niitä muuten vähän jäljellä missään noita kintaita :O. Ihan vaan huvikseni etsiskelin ;).

      Poista
    9. Niin kun ajattelin että se ombre blue olis voinut sopia siihen denimiin ehkä kanssa :D.

      Poista
    10. harmaat olikin loppu oikeessa koossa juulia ja joonatanissa! missä oli ombre blueta? vois passata joo!

      Poista
    11. Höh. Kun ei ole :D. Niin siis sitä kummastelin että ovat kaikkialta jo myyneet mutta jos törmään niin kerron :D.

      Poista
    12. Sucettessa olis kahvia ja purplea mutta ne taitaa olla molemmat ihan out :D.

      Poista
    13. http://www.hoplikeabunny.co.uk/girl/skiwear/mini-a-ture-cesar-mittens
      Hop Like a bunnylla olis ombre blueta mutta postikulut 10 puntaa ei varmaan paljon lämmitä :O.

      Poista
  5. Nooh, ehtiihän nuo ensi vuonnakin. :) juu ei kahvia eikä purplea väriä...

    VastaaPoista
  6. Kivan näköinen setti :) meille ei tuu mitään alesta, kun kaikkea löytyy jo (liikakin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh. Eiköhän mekin jo pärjätä. Sanoo tuo tilikin vähän jo sellaista ettei tarvii muuta kattella ;).

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Ou jee! Vähän tätä pelkäsinkin ;). Kiitos! Jospa mä tuohon muistaisin tarttua vielä kun miehellä on lomaakin jäljellä :D.

      Poista
  8. Minkä kokoinen on takki ja minkä kokoinen tyttö? Harkitsen toisessa värissä kyseistä takkia meidän tytölle (nyt noin 96cm pitkä, vuoden kuluttua luultavasti noin 10cm pidempi)ja mietin kokojen 98 ja 104 välillä. Ticketin takeista on niin vaikea tietää kun koot vaihtelee malleittain. Olisin siis avusta erittäin kiitollinen.

    t. Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Takki on 104 ja tyttö nyt noin 94-95 senttiä pitkä. Tuo ei mielestäni ole mitenkään hirmuisen reilu vaan ihan kokoaan vastaava. Meillä on Ticketin takeista juuri nyt käytössä 98cm :). Eli teille ainakin 104 senttinen, näin sanoisin.

      Poista
  9. Kiitokset näistä kokovinkeistä, takki lähti koossa 104 tilaukseen (väri bright fuchsia). Lisäksi tilasin vielä kukkatakinkin samassa koossa...(oli niin halpaa). Luulen että koko 110 olisi liian iso, tytöllä ei ole kädet mitenkään pitkät. Meillä on usein vähän liian pitkät hihat vaatteissa kun jos odottaa että käsistä on sopiva niin sitten napa vilkkuu.

    t. Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla avuksi :). Totta tuokin että käsien pituus vaikuttaa, meillä kai on vähän keskimääräistä pitempikätinen ja -selkäinen tyttö :). Uskon että tuo 104 on teille just hyvä.

      Poista