torstai 29. marraskuuta 2012

Farkkumekko Lindexiltä

Kävin tätä hiplaamassa taannoin jo myymälässäkin, oli sellainen todella kiva mutta jäi mietintään kun ei välttämättä tarvittu. Äsken tilasin kun nettikaupassa on tilaukset ilman toimituskuluja ja today´s online offer on kaikki mekot koossa 86-122 16,95 (joissain kohdissa kyllä lukee 14,95 mistä laitoin Lindexille jo palautetta kun sitten toisaalla lukee tuo 16,95, jonka kyllä joutui maksamaan). Samaan pakettiin tilasin pari basic-malliston paitaa ja yhdet leggarit koossa 104 koska tyttö on kasvanut ulos ysikakkosistaan niin halusin tietää josko hypätään suoraan kokoon 104. Mekkokin tulee siinä koossa sillä kaupassa vertailin sitä 98 kokoiseen eikä niissä ollut kuin pari senttiä eroa ja leveydessä ei yhtään ja tyttöhän on pitkäselkäinen (ja jospa menis vielä ens vuonnakin, hah).

Sopivankokoisten tyttöjen vanhemmat (meinasin sanoa äidit mutta josko sinne eksyisi muutama isäkin) mekko-ostoksille tästä: KLIK.

Muoks. Hintatietovirhe sivuilla on nyt korjattu, oikea hinta siis sen 16,95. Kiitokseksi virheen huomaamisesta sain 5 euroa, aina kannattaa olla aktiivinen :D.

13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu, vaikka eihän me sitä vieläkään välttämättä tarvittu :D. Aloin vaan miettimään että harmittaa sitten kuitenkin jos jäädään ilman eli kai me sitten kuitenkin tarvittiin :D.

      Poista
  2. Toi on kyllä tosi nätti :) Lindexin joulumekot on vaan vuodesta toiseen kovin samanlaisia, mutta niin on kyllä po.pinkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä mutta ilmeisesti joulu onkin niin perinteinen juhla että vuodesta toiseen ne samanlaiset joulumekot myy :D. Hetken aikaa harkitsin myös sitä Po.pin joulumekkoa mutta tuo Lindexin oli jotenkin monikäyttöisempi.

      Poista
  3. Söötti! Shoppailin hiljattain Lindexiltä joululahjan 3vee kummitytölle. Oli jännää! Siellä oli tytöille tosi kivoja college-leggareita, joissa oli paikat polvissa. Otin niitten kaveriksi harmaan tunikan, jossa oli iso-iso söpökissa. Oli kauhean vaikeeta valita kivat, tytöille olisi ollut vaikka mitä! Toiveina oli päiväkotivaatteet, jotka voi pestä 60 asteessa ja ovat siis perus arkeen sopivat. Mietitytti tunikan harmaa pohja, mutta se kissa....se oli niin ihku. Kummityttö leikkii kissaa, että eiköhän miellytä...lisäksi otin söpöjä sukkia ja hiuspompulat ja h&M:ltä ponilaastareita. :)
    Ja nyt jänskättää ihan hirveesti tykkääkö ne lahjasta, heh. Toiveena oli lisäksi, että EI leluja. Muuten olisin kallistunut Sylvanian familien puoleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun et ole meidän E.T.n kummi :D. Jos tyttöshoppailuttaa niin meille saa laittaa :D. Kelpais meille ne Sylvanialaisetkin.

      Poista
    2. :D hih, siitä vasta riemu repeis, jos olis vaateintoilija kummitytön äitinä! (Tän nykyisen ei ole :) ) mun sisäinen pikkutyttö haluaisi Sylvanian figuureja. Jotain vastaavia pupuja mulla oli pienenä. Ne oli ihania!

      Poista
    3. :D Jos mä joskus vielä saan lisää lapsia niin harkitsen sua vakavasti kummiksi ;). No hei, hankit pupuja teille, jos pojat ei tykkää niin leikit itte :D.

      Poista
    4. Mun vanhat Puput voi löytyä porukoitten luolta. Ens kerralla etsin ne käsiini!

      Poista
    5. Ja joo, mä oon ihan ready kummiksi! :)

      Poista
    6. :D Mun pitääkin mennä katsomaan mistä niitä vauvoja saa kätevimmin ;). Toimitusajat taitaa olla aika pitkiä kyllä ja voi olla että jono on niin pitkä ettei saa ollenkaan.

      Poista
  4. Meillä oli tuo viime jouluna ja menee tänäkin vuonna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa eli siis toivoa on :D. Meidän neitihän on melkein vuoden teidän neitiä nuorempi (mutta ilmeisesti vain nelisen senttiä lyhyempi :D).

      Poista