torstai 26. heinäkuuta 2012

Mutta kun mä HALUUN!

Tähän aikaan illasta ei onneksi enää ole kyse varttia-vajaa-kaksivuotiaan uhma- eikun siis tahtoiästä vaan sitä että tämä äiti tahtoo! Nimittäin olen kaksi edellistä talvea etsinyt arkikäyttöön sopivia kenkiä ja siis nimenomaan sopivia, varpaani eivät ole useidenkaan kenkien kanssa yhteensopivat. Mutta juuh, ei ole löytynyt ei sitten täydellä hintaa eikä alesta... Ja taas on talvi tulossa. Asiassa on kuitenkin edistytty sen verran että tänään tajusin että mä haluan nää:


Ongelmahan on sitten se että näitä ei taida löytyä koossa 41 (tai mahdollisesti jopa 42), mutta kun mä HALUUN! Haluan kauniit nahkakengät lampaanvillavuorella ja kivalla värillä. Jooh ja jos joku tulee ehdottamaan Riekereitä mä lupaan nauraa (edelliset Riekerit kestivät käytössäni yhden talven, seuraavana niillä sai heittää vesilintua, vaikka syytönhän se lintu siihen oli).

Ja anteeksi vaan kaikille jotka kuvittelivat tätä lastenkenkäpostaukseksi vaikka tokihan olen oman äitini lapsi minäkin ;).

19 kommenttia:

  1. Onpas söpöt! Mut epäilenpä, olisko yhtä söpöt koossa 41 ;D

    Mä taas olen niin viluvarpainen, että olen tässä useamman vuoden etsinyt niitä lämpimiä kenkiä. Viime talvena oli Sorelit, jotka oli iso parannus Vikingeihin, mutta ei niitäkään superlämpimiksi kyllä voi mainostaa. Tai jotkut mainostaa, mutta ei vaan toimi niin hyvin mulla. Tilasin jo EMUt kokoa 36, mutta ne osoittautuikin kooksi 35/36 ja se oli liian tiivis, eikä varmaan olisi ollut lämmin :( Ja sillä aikaa se isompi koko oli mennyt, joten en saanut vieläkään tietää onko nuo mainostetut lampaankarvakengät maineensa veroiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D "Myydään söpöt ja sirot talvikengät neliykköseen jalkaan". Ei taida olla ihan uskottava myyntilause :D.

      Mulla alkaa jo hikikarpalot kihota otsalle kun pelkään että joudun ulkoilemaan koko talven Tretornin lämminvuorikumppareissa :D.

      Heiii mutta hanki sinä huopikkaat. Vai ootko jo kokeillut?

      Poista
    2. En ole kokeillut, ei ole tullut vastaan tarpeeksi kivan näköisiä. Nekin on niin törkykalliita, että pitäisi sitten olla mieleiset.

      Poista
  2. Voi sua! Nuo hopeiset rapit on kyl hianot, vaikka kyse ei ollutkaan niistä. Kokeile kenkäshoppailua miehesi kanssa, löysihän hää tytöllekin "kivat" kesäkengät. ;D
    Ei vaan, mulle mies bongasi tosi kivat saappaat viime talvena! Ei niissä mitää karvaa oo, mut ovat sopivat. Minulla kun on jalka mallia räpylä, ei mitkään sievästi naiselliset tule yleensä kyseeseen. Mikäs sun jalkojas vaivaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jee, mä niin en halua nähdä meillä talvicrocseja en oikeana enkä varsinkaan kopiona :D. (Ja Miimahan luonnollisesti tulee tähän kehumaan ;)).

      Mulla on nuoren miehen varpaat :D. Näin on sanonut jalkaterapeuttini ihan päin naamaa ja vakavalla naamalla. Sellaiset pottuvarpaat kuulkaas ettei paremmasta väliä, väitän perineeni ne isältäni. Jep ja ne ottaa hyvin helposti nokkiinsa vääränlaisissa kengissä eli alkavat kivasti turvota ja märkiä siitä kynnen vierestä, yök.

      Poista
    2. Liittyykö varpaiden herkkyys diabetekseenkin? Äidillä on se ja tosi tarkkaa kenkien kanssa on. Eli tilava lesti pitäisi sinullekin olla, eikö? Oletko hush puppiesit kokeillut?

      Poista
    3. Jaa-ah, vaikea sanoa mikä liittyy mihinkäkin. Samat varpaat mulla oli jo ennen D:tä. Mutta juu sellainen lesti pitää olla että sopii varpaita vähän heiluttelemaan. Enpä ole kokeillut, vielä.

      Poista
    4. Entä camperin kengät? Niissäkin on ainakin joissain tilava lesti ja tykkään niitten jännistä malleista. Kerro sit meille jos löydät hyvät!

      Poista
    5. :O No en mä nyt niitä Crocseja ole kauniiksi väittänytkään, mut lämpimät oli (ja kyllä ne mun silmään Kuomat voittaa siinäkin missikisassa) ;)

      Poista
    6. Ai tää kääntykin näin päin ;). Mä kun luulin että te kerrotte mulle että mistä mä löydän ne hyvät kengät :D. No joo, toki kerron täällä jos löydän hyvät se kun on vuosisadan uutinen jos niin käy :D.

      Poista
    7. Edellinen kommenttini siis Zirkille :D, Miima vaan oli samaan aikaan astialla ;). Elä nyt nokkiis ota :O. Kehumaan ajattelinkin että tulet siksi että ne on lämpimät :D. Mun mielestä Kuomat ei muuten ole rumat :D. Taidan olla joku omituinen poikkeus?

      Pitäisköhän mun sittenkin hankkia itselleni Crocsin talvisaappaat :D. Tai no joo, olisko ne sitten kuitenkin vähän samaan käyttöön kuin mun lämminvuoriset Tretornit. Höh.

      Poista
    8. No siis niitähän on nykyään ihan nahkasaappainakin - eivät siis näytä Crocseille ;D

      Poista
    9. Niin siis crocsillahan on oikeasti hienoja kenkiä naisille!

      Poista
    10. Juuh. Riippuu tietysti vähän mitä etsii :). En tyrmää kyllä niitäkään sovittamatta :D. Mun jalkaani kun ei taideta ostaa kenkiä sovittamatta mutta kovin montaa paria ei kehtaa tilata sovitettavaksikaan :D. Pitäisköhän sitä syksymmällä etsiytyä ihan oikeaan kauppaan kokeilemaan.

      Poista
  3. Hih, mä olen myös monesti haaveillut lasten kengistä;) Minulla on jalka kokoa 38, eli aika monesta mallista löytyy kokoja, mutta kuten Miima totesi, ei ne kyllä niin kivoilta näytä isossa jalassa valitettavasti. Testattu on:)
    Jos haluat lämpimät kengät, suosittelen UGGeja, niitähän löytyy vaikka missä värissä ja vaikka paljeteilla. Minulla on myös ollut aina palelevat jalat, mutta noissa ei palele!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta jos ominaisuudet on kumminkin kohdallaan myös aikuisen jalassa :D.

      Ja mä haluaisin nauhalliset kengät, siis en saappaita missään tapauksessa :D.

      Poista
  4. Hei kuule mä kommentoin nyt iiiihan eri asiaa - en löytänyt sun sähköpostiosoitetta joten pistetään nyt tähän sitten:

    Eli hulluna helistinnaisena päädyin huomaamaan, että olit ostanut teidän tytölle punaisen Metsolan helistin-paidan koossa 92, mutta mieluusti olisit halunnut kokoa isomman. Meille kotiutui juuri tuo sama paita koossa 98 ja se on aaaivan liian suuri. Nettikaupasta taas on tietty koko 92 jo loppunut. Ei sua kiinnostaisi vaihtokaupat? ;) Jos, niin heitähän postia: intonaatio(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Hei mulla on Riekerit ja ne on kestänyt hyvin! Ei ne kyllä mitkään superlämpimät ole. Mulla palelee kanssa helposti varpaat, mutta käytän villasukkia ja sitten semmosia uggin tyylisiä pitkävartisia saappaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. Mä en uskalla ostaa Riekereitä vaikka ne kuinka sopiskin mun jalkaan... Ne edelliset tosiaan kesti pari viikkoa hyvänä ja sen jälkeen en olis enää kutsunut niitä talvikengiksi ;). Ehkä mä vaan kävelen liikaa?

      Poista