torstai 19. heinäkuuta 2012

Pidämme Pitayasta

Kiitos Miiman mahtavan vinkin meille kotiutui Karpaloshopista jo viime maanantaina ihana ja piiitkään jahkailun ja harkinnan kohteena ollut Molo kidsin softshell (kerrankin kannatti jahkailla pitkään niin saatiin hinta kohdilleen). Tuota väriä olin pähkäillyt pitkään ja se olikin syynä jahkailuun kun en missään päässyt livenä näkemään että minkä värinen se sitten oikeasti on. Värihän on nimeltään siis pitaya, joka ei ainakaan itselleni sanonut yhtään mitään väristä :D. Veikkaan että siinä on syy miksi näitä on yhä monessa paikassa myymättä.
 Onneksi tällä kertaa saimme yllättyä iloisesti, tämähän on ihana! Paljon parempi kuin kuvittelin. Näissä kuvissa aika oikealta näyttää ainakin omalla koneellani. Sellainen kiva korallihtava punainen, eikä ollenkaan räikeä tai liian vaalea (kumpaakin etukäteen vähän pelkäsin). Koko on niinkin suuri kuin 110cm, kaupassa ei ollut jäljellä pienempää ja toisaalta vertailin mittoja meidän nyt käytössä olevaan 90 senttiseen Didriksoniin (kuvia täällä) ja tuntui että pienempi ei olisi oikein ollenkaan sitä isompi ja tästähän on tarkoitus tulla seuraaja sille mainiolle takille.
 Isolta näyttää siis vielä, mutta niin kuuluukin kun lapsella on pituutta noin 90 senttiä. Vuorihan tässä on aika räikeä - suorastaan neon - mutta noin vähissä määrin kiva tehokeino kun näkyy käytössä vain hupun sisäpuolesta. Kuvissa ei tietenkään toistu niin loistavana. 
Nyt meillä on kyllä sitten uudenlainen ongelma. Unohdin että me oltasiin tarvittu myös mustat housut ja mielellään takin kanssa saman merkkiset (mihinkäs sitä luottomerkistä vaihtaisi) meillähän kun on kaapissa myös valko-musta Ticketin takki jonka kanssa ne samat housut toimisivat hyvin. Aleostoksiin heräsin vaan liian myöhään, meidän kokoon (oletan että täytyisi olla jo 104cm) en ole törmännyt enää missään. Onneksi mustia housuja saa varmasti ensi vuonnakin - harmi vaan että täyteen hintaan ;).

Nyt kun olette nähneet meidän mainiot kuvat ihanasta takista niin vinkkaan että muutamassa koossa niitä on vielä Karpaloshopissa jäljellä - täällä.

Mistä muuten saisi äidille yhtä kivan softshellin kuin lapselle?

13 kommenttia:

  1. No herrrrrajestas, nythän mulle vasta pätkähti päähän, että mihinkäs kokoon asti näitä tehdäänkään?!?!? Josko mulle mahtuis joku isoin koko :O Pitää lähtee googlettamaan ;D

    Mutta siis asiaan :D Kivalta näyttää väri ainakin näissä kuvissa! :) Mustia housuja toki löytyy melkein kaikilta valmistajilta, että jos niistä tähdistä vähän tinkii, niin varmaan housut vielä löytyis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko tätä mallia 140 senttiseen asti? Mutta niitä Hollyja oon nähnyt 164cm - riittäiskö? Mulle ei kyllä ihan :D.

      Oli oikeasti kyllä todella positiivinen yllätys tuo väri, vaikka en kyllä vielä kertaakaan ole merkkiin pettynyt :D.

      Ihan vielä en ole valmis tinkimään tähdistä - paitsi jos tulee tarpeeksi hyvillä ominaisuuksilla varustetut, sopivan kokoiset ja halvat housut vastaan :D.

      Poista
  2. Varmasti kiva väri! Meillä on ollut yksi Molon takki ja en kyllä tykkää tuosta vinosta vetskarista :( Monelle se on just sitä "jotain" mitä vaatteessa pitää ollakin, mutta mulle tuo jotenkin ei iske.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en yleensä niin välitä vinoista vetskareista mutta tämä ei ole liian vino vaan tarpeeksi lähellä suoraa eli tästä tykkään kyllä :D.

      Poista
  3. Onpas toi ihana :) Täytyykin miettiä jos ton vielä metsästäis meille...

    Mulla on Peak Performancen softshell ja olen siitä tykännyt kyllä hurjasti :) Eli sinne suuntaan kannataa katse kääntää jos itselleen havittelee. Jos jotain pahaa pitää sanoa on se mitoitus! Olen pieni kokoinen ja tuo pienin koko xs on minulle reilu, mutta käytettävä... eli kestäis olla pienempikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tosiaan tätä, mut ainakin yllätti positiivisesti tuo väri, nettikauppojen kuvat ei tee sille oikeutta.

      Kiitos myös tuota Peak Performance vinkistä! Todellakin aion metsästää itselleni softshellin. Täytyy vaan päästä sovittelemaan niitä jossain. Ja ihan sama mitä maksaa jos löytyy mieleinen :D.

      Poista
  4. Mä mietin et ois Nopalle tilannut tämän pitayan, mutta tilasin sitten sen rusertavan vihreän kukertavan, mikä lie =) Epulle tilasin sen sinisen ja koossa 164! Ei ollut pienempääkään halvalla tarjolla. Mitat kun tarkistin niin se on samankokoinen kuin 146 kokoinen Ticketin tähtitakki (mikä sitten taas on reilu), eli kyllä se varmasti tolle pojalle on ens vuonna ihan hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo väri kyllä menis mun mielestä pojallakin, jonkun toisen mielestä ehkä ei :D. Mutta se rusehtavan vihreän kukertavakin on varmasti livenä kiva :D. Mitään ylireilujahan nämä ei ole mun mielestä. Oliko muuten ton mallista noin isossakin koossa kuin mitä Epulle tilasit? Vai jonkun toisen mallisenko?

      Poista
    2. Siis just tämä malli, mut se väri nordic =)
      Mun mielestähän ei oo mitään tyttöjen ja poikien värejä, pois sellainen ajattelu minusta. Mieluiten oisin ostanut sen farkkusen Nopalle, mutta en jaksanut nousta sängystä ylös kun se tuli aleen =D Katoin siis sängyssä kännyllä sähköpostin, ja siellä oli tarjous nettikauppaan. Kävin kännyllä nettikaupan sivulla ja ois ollut sopivakin, mutta tilaaminen ei kännykällä onnistunut.

      Poista
    3. Näitä on siis tehty noinkin isoissa kooissa :D. Luulin että vain 140 asti :O.

      Poista
    4. Näin muuten punaista leluosastolla kaupassa tässä yksi päivä kun pieni poika (about 3-vee) osoitteli meidän tytölle että ne "tyttöjen lelut on tuolla toisessa välissä" :O. Mun mielestä kun lelujakaan ei voi jaotella tyttöjen ja poikien leluihin. Meidän tyttö ei pojasta piitannut vaan katseli autoja ja sanoi sille että brummmm :D.

      Poista
  5. Aivan mahtava väri ja varmaan nappikoko, jeejee!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo väri on kyllä tosi jees livenä mutta jälkiviisaana on hyvä todeta että onneksi jahkasin niin sain halvemmalla :D. Kokoasioissa sinusta oli kyllä apua ja niistä Karpaloshopin mitoista. Luulen muuten että meillä on aika saman mallisia lapsia :D.

      Poista