lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kaikkeni yritin...

...mutta huusivat liian kovaa. Meinaa nämä  ihanat Bisgaardit:
 Jep. Tilasin nämä meille juuri Pikkujaloista ainakin sovitettavaksi ja kuolattavaksi (palautusoikeus taitaa kyllä mennä siihen jos oikein kovasti kuolaan). Tarkkaan harkiten kuitenkin ostos tehtiin ja kovasti koitin vastustaa ja laskeskelin tytön jalankasvua ja tein tarkkoja mittauksia. Siis hei KUKA ostaa TALVIkengät heinäkuussa? Tai no, ainakaan vajaa 2-vuotiaalle...
Näköjään minä ostan. Ehkä näissä vetosi se että muistuttavat kovasti niitä kenkiä joilla itse lapsena tallustin. Niin ja Prinsessan aarteet blogin Jessica kehuskeli näitä minulle vielä lisää, tosin heillä on ollut toisenvärisiä (täällä).


Värin nimi on granaattiomena eikä minulla ole hajuakaan miltä näyttää luonnossa eli ovatko enemmän punaiset vai pinkit (no, kumpikin taitaa sopia meille). Toki harkitsin myös kovasti että odotan ne tämän vuotiset värit myyntiin mutta jaa-ah ainahan mä voin sitten talvialesta (joutua) osta(ma)a(n) toiset ihanat kengät. (Tai oman luonteeni tuntien ostan lokakuussa jo toiset :D)


Mikä niitä tanskalaisia muuten vaivaa kun tekevät ihania lastenvaatteita ja toinen toistaan ihanampia kenkiä? Muistattehan vielä meidän kesäsandaalit täällä?

20 kommenttia:

  1. Ihanat! Mä pohdin kovasti mikä koko meille talveen. En uskalla oikein ostaa vielä. Pojan jalka taas kasvanu noin pari senttiä kesällä :D
    Eli nyt alkaa Addut 26 jäädä naftiks. Eli talveks 28 tai 29 :D ja ikää 2v!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep. Meillähän on tänä vuonna jalka kasvanut jo 2,5cm että mitään takeitahan ei ole että nää menis sitten kun tulee kylmät mutta otetaan nyt riski kumminkin :D.

      Näissä kyllä pitäis olla vähän varaa kasvaakin vielä mutta eihän sitä tosiaan koskaan tiedä. Viime vuonna aikavälillä elokuu-helmikuu tytön jalka ei kasvanut oikeastaan yhtään.

      Me ollaan näköjään koko ajan teitä pari kengänkokoa jäljessä, mutta isojalkainen tuo kai tytöksi on kuitenkin ;).

      Poista
  2. Nuo on hyvät popottimet. Meidän Epalla oli viime talvena ruskeana, ja olivat tytön omat lempparit. Pienille hankin kuitenkin edelleen Tepsut, jo vaikka ihan tukeakseni paikallista yrittäjyyttä :). E:llä ei vaan enää koot riitä, ja muuta piti keksiä. Onneksi löydettiin kertalaakista hyvät. Ostin itse juuri alesta hänelle kokeeksi Arauto Rapin talvikengät, josko niistä saataisin toiset hyvät. Tuo granaattiomena on todella kaunis väri, ei pinkki, ei peruspunainen.. No kohta näet!

    Ja hei, fiksu ostaa kesällä talvikengät alehintaan ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän ei sitten tarkoita sitä etteikö meillekin vielä eksyisi myös Tepsut, eihän? ;D Toivoisin vaan että Tepsuihin tulisi uusia värejä mutta saas nähdä. Innolla odottelen ihmisten Tepsu-raportteja jo (vielä täytyy kai hetki malttaa?).

      Mullakin oli itse asiassa Arauto Rapit vaihtoehtona että kiva kuulla teiltä sitten kokemuksia niistä :).

      Ahaa, jännä nähdä mitä väriä sieltä paketista sitten kuoriutuukaan :D. Toivottavasti tykkään :D.

      Jaa-ah, katsotaan sitten lokakuussa kuinka fiksua se olikaan :D.

      Poista
  3. Meillä oli viime talvena nuo samat hopeisena, ja oli tosi kivat ja hyvät :) meillä ei jalka ole kasvanut viime syksystä kuin puolisen senttiä, joten saattaa nuo samat mennä edelleen alkutalvesta, jollei nyt kasvupyrähdystä tule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla lisää hyviä kokemuksia :). Ja ei kai meidänkään neidin jalka voi ikuisesti tuota tahtia venyä, toivon ainakin niin mutta kauheasti en kuitenkaan uskalla kenkiä jemmata. Ensi kesään en ollenkaan, ostan sitten täydellä hintaa jotain tosi mieluista :D.

      Poista
  4. Ei hitto, just ku päätin olla kenkiä tilaamatta, kaikki täällä retostelee sillä miten hyvät noi on ja sä tilasit NE. :D ei vaan, tutkiskeltuani sieluani olen eccojen kannalla, vaikka vähän kaihertaakin. Ei oo helppooo....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kosto siitä Molon softshellien kehumisesta ;D. Meille en haaveile talvi-Eccoista ollenkaan, viime talvena oli eikä ne oikein meinanneet eksyä jalkaan ollenkaan :O.

      Nii ja en mää huonoja kenkiä viittis ostella ollenkaan, toki mä selvitin noiden hyvyyden jo etukäteen ;).

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Lapsosen heilumisen jälkeen sanoisin että siinä kahden sentin kieppeillä on varaa, ehkä vähän ylikin. Jos joku kertoo kuinka tuon ikäisen jalan saa mitattua luotettavasti (ei muuten onnistu edes kenkäkaupassa, kamala huuto tulee siitä ;)) niin olisin kiitollinen vinkistä :D. Vertailin meillä nyt käytössä olevien kenkien mittoihin ja niiden reiluuteen ja... juuh, korkeampaa tähtitiedettä on tämä :D.

      Poista
    2. Mikäs niissä eccoissa mätti? Kaikki kokemuksen haluan kuulla! haha, miten sais luontevasti mitattua: mies pitää lasta seisomassa paperin päällä, itse pidän lasta jalasta kiinni ja yritän piirustella jalkapohjan ASAP. -näin toissakerralla.
      Viimeksi Johannes innostui siitä, miten IIISO jalka hänellä jo on ja seisoi kiltisti ja Veikko otti esimerkkiä =selvisin urakasta yksin, kunniakkaasti. :D

      Poista
    3. Jaa-ah, niissä Eccoissa taisi eniten mättää se jalkaan laittaminen :D. Ne oli siis aika ahtaat siinä jalkaanlaittamisvaiheessa ja kun lapsi ei osannut vielä yhtään itse auttaa vaan päin vastoin eli veti jalkansa taattuun 90 asteen kulmaan niin laitapa siinä sitten kenkä jalkaan :D. Tepsut oli huomattavasti helpommat kun ne sai enemmän auki :D.

      Ehkä joo ne Eccot tänä talvena toimisikin jo mutta saattaa olla että ne olis vähän liian kapeatkin vaikka ei tuolla kyllä mikään huippuleveä jalka ole kuitenkaan ja on sillä nytkin yhdet kävelykenkäEccot.

      Ahaa meidän pitää siis ensin piirrellä isin jalka paperille ja sitten yrittää samaa lapsen kanssa kun isi on tehnyt siitä hauskaa :D. Tai sitten vaan lainaan Johannesta :D.

      Poista
    4. ok. Olen edelleen ihan sekaisin kenkäasian kanssa, eccojen kannalla, mutta sekaisin. hahhaha! hautukoot se siis. On tullut tehtyä muita hankintoja, koska takkisekoilut lopetin ja päätin pitää MaTit. :D
      Aivan loistoidea hyödyntää isin jalan piirtämistä esimerkkinä! Go for it!

      Poista
    5. Sä et siis halua lainata Johannesta ;D. Vähänhän voisi kyllä olla tuolle pitkä matka ja saattais tulla äitiäkin jo ikävä kun ihan vieraaseen paikkaan joutuisi tulemaan :D.

      Ja jee, todellakin pidät ne MaTit :). Näemmä kai etsit niihin jo asusteitakin ;).

      Poista
    6. Voisin mä Ton riiviön vaikka antaa sulle: repi eilen tapettia.
      Jep, asusteet on hakusessa ja nyt Panikoin toisia vedenpitäviä takkeja :D

      Poista
    7. Haha, onneksi meillä ei ole tapettia eli hyvä paikka Johannekselle :D.

      Mä päätin eilen meidän Jesperissä (jep jep onhan se "meidän" kun ei sinne ole kuin 30km) jättää takkiostokset kevääseen (vaikka siellä olis ollut puoleen hintaan meille sopivaakin :O) kun vähän toivon että meidän neiti sopis vielä 98cm Reimaan ens vuonna ja olis yks (mahdollisesti tuleva) takki kiikarissa ;).

      Poista
  6. Hyvän valinnan teit :) granaattiomena on kyllä kaunis väri! Se ei ole oikein pinkki, mutta ei mikään punainenkaan. hymmm. en keksi mikä kuvaisi väriä parhaiten...

    Meillä jalka saadaan mitattua niin, että mitataan ensin fanny unipupun jalka ja sitten Millin jalka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen siis ostanut määrittelemättömän väriset kengät :D. Nyt odotan pakettia kyllä vielä enemmällä jännityksellä.

      Loistava idea tuokin, taitaa meidän unilammas (toistaiseksi nimetön mutta äärimmäisen rakas) päästä jalan mittaukseen :).

      Poista
  7. Mun pitäis kanssa ostaa talveksi lapsille parit kengät, voi apua! Enkä tiedä yhtään että minkälaiset ja kuinka monet, viime talvena niitä oli liikaa, mutta mikä on tarpeeksi, huoh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teoriassa pärjäisi kaksilla yksi lapsi... Siis teoriassa :D. Meillä on kyllä ainakin kolmet ja voi olla että ainakin yhdet tulee vielä jostain jonkunlaiset. Ja jos kirppiksellä kävelee vastaan Kuomia sopivassa koossa niin voin sellaiset kotiuttaa hiihtokengiksi (tytöllä kun on ne sellaiset remmisiteelliset hiihtimet). Toisaalta meillä on kyllä lämminvuoriset Vikingin kumpparit että ehkä niilläkin voisi hiihtää.

      Poista