torstai 10. toukokuuta 2012

Päätön lapsi helistinpaidassa

Ihan päätöntä meininkiä? 
No juu, on todellakin sellaisena aamuna kun ei mennä ulos... Lapsi on ehtinyt yhtä ja toista (tai ainakin yhtätoista jos äidiltä kysytään) kiellettyä asiaa yhden parituntisen aikana. Onneksi tämänikäisen voi laittaa päiväunille ja onneksi tänään se sattui nukahtamaankin niille ihan ilman pomppimisia. Ei menty ulos koska satoi vettä ja koska yö oli nukuttu huonosti ja koska äidillä oli pää kipeä... No, ulkona olisi kyllä ollut helpompaa (jos ei laske kyykäärmeitä ja syviä ojia haitoiksi?).
Meille kotiutui Metsolan helistinpaita koossa 92cm (mieluusti olisin kotiuttanut kokoa isomman mutta kun kaupasta oli se koko loppu), kuvissa näyttää ettei hihoissa olisi kasvunvaraa mutta kyllä niissä onneksi on, tuo hihojen kapeus vaan saa sen näyttämään siltä että olisi ihan sopiva vaikkei vielä olisikaan. Housut on muuten omaa tuotantoa, taskut ja kaikki, eilen illalla huomasin akuutin keltaisten housujen pulan (juu, tuo lapsi ei tosiaankaan mahdu enää 80 senttisiin Metsoloihin) ja surautin nuo joustofroteehousut. No, innoissani saatoin unohtaa (syömisen lisäksi) että minkäskokoinen lapsi mulla olikaan eli reiluthan nuo on vielä mutta se on onneksi asia joka korjaantunee syksyyn mennessä. Muuten kyllä tykkään kovasti. Keltainen joustofrotee ja resori on muuten meidän lempparikangaskaupasta eli Fabriinasta.
Loppuun vielä fiilistelykuva siitä ulkoilusta, näin aurinkoista oli toissapäivänä meidän takapihan hiekkiksellä. Meidän ihan takapihalla on iso hiekkalaatikko (jonka juuri itse raivasimme, viiteen vuoteen sitä ei kuulemma ole käyttänyt kukaan) ja liukumäki, karuselli ja keinut. Harmi vaan että siellä tosi harvoin käy ketään muita alle kouluikäisiä lapsia. Pari päivää sitten näin äidin kolmen pienen lapsen kanssa meidän alueella ja oli ihan siinä ja siinä etten juossut perään kyselemään että muutatteko tänne :D.

8 kommenttia:

  1. Heh, meidän blogissahan on aina päätöntä menoa (paitsi takaapäin otetuissa kuvissa) :D

    Ai teilläkään ei menty tänään ulos - ei meilläkään ja sen kyllä huomasi...

    Jestas - ollapa taitoa noin vain surautella vaatetta... :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en tiennyt että osaan ommella kunnes tulin kokeilleeksi :D. Eikä siitä ole edes kauan kun aloitin (alle vuosi?).

      Poista
  2. Ihanat vaatteet :) Mekään ei tänään menty aamupäivän kävelylle, eli pojalta jäi päikkärit sateen takia välistä mut annoinkin sit nukkua 1,5h pidempään ja ite jumitin koneella :D nyt ei enää sada mut evvk mennä tonne märkään ja koleaan ilmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, onneksi muuallakin on jätetty ulkoilematta :D. Meidän on kyllä kohta pakko kävellä lähikauppaan ellei sitten jaksa leipoa leipää :D.

      Poista
  3. Ihanat vaatteet! Keltainen on nykyään yksi lempiväreistäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiemmin olin sitä mieltä että tuolle lapselle ei sovi keltainen ollenkaan mutta hyvin näyttää nyt sopivan, ainakin alaosissa :D. Tykkään siis kovasti, seuraavaksi suunnitelmissa on ommella keltasävyinen paitakin, saa nähdä voiko sitä ollenkaan pitää.

      Poista
  4. Jestas, ei muuten menty meilläkään tänään ulos. Riiviötä ei saa varmasti kovinkaan helposti unille. Toi on muuten tosi ihana yhdistelmä, siis toi helistinpaita ja housut =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on ollut joku yleinen "ei ulkoilla"-päivä? :D Päädyin muuten leipomaan sämpylöitä kun en jaksanut raahustaa sinne lähikaupalle (sade hieman avitti päätöstä).

      Omasta mielestänikin ihana yhdistelmä ja pakko oli eilen ommella noi housut kun halusin paidan päälle tänään ja ainoa vähänkään sopiva alaosa olis ollut punaiset collarit, eikä olis yhtään niin kiva :D. Niin joo ja sitten olis ollut keltainen röyhelöhame mutta ei ollut oikein hamesää :D.

      Poista