torstai 24. toukokuuta 2012

Meidän isi shoppailee

Tiedättekö mitä meillä tapahtuu kun päästää miehen (sen isän, jota ei mukula kiedo sormensa ympärille) valvomatta kauppaan lapsen kanssa?
No katsokaa, tällaisia se tuo kotiin koska lapsi halusi (siis se puolitoistavee):
Smurffiina-paita Prismasta.
Hello kitty- mekko H&M.
 Perusteeppareita, Ciraf - Prisma. Ompputeeppari löytyy myös korallinpunaisena (mutta se on nyt päiväunilla tai oikeammin lapsen päällä, jonka PITÄISI olla päikkäreillä). Näiden printeissä on jopa kimalletta (ja hintaa alle 4 euroa kappale). Jaa niin ja toihan se trikoo-caprejakin, peräti kolmessa värissä (valkoinen, musta, keltainen).
 Ja sitten nämä feikki-crocsit (olisko Prismasta), jotka jo vilahtivat edellisessä postauksessa. Juu-uh, onhan ne pirteät.
Toisaalta olen iloinen sillä olen kuullut ettei isäni ole ikinä ostanut minulle yhtä ainoaa vaatetta kun olin lapsi, meillä ei siis ainakan mene niin. Ja nyt ihan oikeasti oli pulaa perusteeppareista (täten tunnustan pukeneeni lapselle niitä viime kesäisiä 70 senttisiä :D) ja caprejakaan ei ollut yksiäkään sopivassa koossa. Että kyllähän nämä tarpeeseen tuli. Ja kaikki oikeaa kokoa, myös nuo "crocsit".
Kuinkas teillä muilla? Shoppaileeko isi? Tuleeko osumia vai huteja?

P.S. Ja jos joku tietää mitä tehdä puolitoistaveelle, joka tällä viikolla on jo kahdesti päättänyt jättää päikkärinsä väliin (lue: kiukkuinen äiti, joka ei saa hengähdyshetkeänsä keskellä päivää) niin vinkkejä otetaan vastaan. Ulkona juoksuttaminen ei auta muuta kuin yöuniin :O.


P.S.2 Pyydän anteeksi kuvien kamalan huonoa tasoa, edellisestä peeässästä johtuen äiti on ollut vähän väsynyt eikä muistanut puhdistaa kameran linssiä tai miettiä kuvauspaikkoja ja kuvakulmia.




10 kommenttia:

  1. :D Voi iskä minkä teki! meille on raahattu traktorilippiksiä. Tosi "ihanaa" vaan pitäähän niitä käyttää. :D
    Onko makkarissa pimennyusverhot tai auttaisko pitkä vaunulenkki? Välillä ei auta mikään...huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensiks sitä niinku nieleskelee ja sitten saa sanotuksi että "onpa tosi kiva" :D (ja sitten sitä toivoo ettei se lukis tätä blogia, ainakaan kovin usein ;)). Mutta siis joo, itse asiassa musta noi omput on ainakin ihan kivoja vaikka ne kimaltaakin :D.

      Ja munhan pitäis olla näihin tosi tyytyväinen sillä muistan koko lapsuuteni mankuneeni edes yhtä sellaista paitaa tai lippalakkia jossa olis joku hahmo... Mutta eiiii, ei näkynyt meillä Aku Ankkaa smurffeista puhumattakaan. Äitini oli vannoutunut pallo- ja raitaihminen ja kuvattomuuden puolestapuhuja. Jotenkin ymmärän sitä nyt. Mutta lupaan ymmärtää myös lasta jolle nuo tuollaiset kuvat voivat olla maailman rakkaimpia (Mutta hei, ei kai ihan vielä? Eiks tää vielä vois olla niin että äiti päättää? Ai, ei vai?)

      Poista
    2. Ja siis kyllä muuten tuli taas hassusti sanottua, miten niin äitini oli... Höh, kyllä siis ON, edelleenkin on pallo- ja raitaihminen ja yksinkertaisten kuvioiden ystävä :D.

      Jaa-ah, olisko tässä lähdettävä pimennysverhokaupoille? Mutta juuh, kun yöunilla ei sitten tarttekaan olla pimeää. No, ehkä se vielä joskus nukkuu päikkäritkin :D.

      Poista
    3. :D Meillä taas äiti ei suostunut ostamaan mitään violettia vaatetta, koska se oli kuulemma vanhan piian väri?! No saipa tartutettua muhunki violetti-inhonsa. hah! Mitähän me lapsiin tartutetaan :)
      Onpa meillä sentään osallistuvat miehet ;)
      Ehkä tuo teidän neidin päikkäriongelma on vaan kesä-villitystä joka menee ohi. Toivotaan!

      Poista
  2. Mies ei koskaan osta lapsille vaatetta jos en ole mukana (tietää paremmin). Tai nyt valehtelin - on se ostanut Ihan-samalle t-paitoja ja sukkia, ja sen sulatan kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tosiaan. Olis meidänkin isi voinut tuoda vaikka sukkia - niistä on huutava pula kun mä en tiedä minkä kokoisia ne pitäis olla (19-21 ei mee enää millään :D).

      Poista
  3. Smurffi paita on ihana :) Mä ostan meillä kaiken paitsi rakennustavarat, käytän autonki ite huollossa :) Tosin ei se mua kyllä haittaa =)

    VastaaPoista
  4. Hymmm. Meillä taitaa asua poikkeus mies... Mä ostin toisen viime talven cupcaken haalarista ja mies haki toisen, kun otin kuuleman "väärässä värissä"... Ostan mä reilusti enemmän, mutta oli toi vasta ostanut mm. neidille teeppareita gant storessa pyörähtäessään aika kasan (itselleen myös). Meillä mies tosin on nirsompi... ei halua kokeilla mitään uutta vaan luottaa vain niihin tuttuihin ja turvallisiin mitkä on sekä omassa, että minun käytössä hyväksi todettu mm. Lacoste, Gant, Rl yms.
    Ja mitä tulee noin muuten h&m kuuluu ehdottomasti listalle mitä neidille ei saisi ostaa koska ne on kuuleman paskalaatuisia massavaatteita, mutta sen sijaan esim. lindexistä saa ostaa... ainakin mun silmään ihan yhtä massatavaraa kummassakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla tosiaan taitaa olla joku poikkeusmies siellä :D.

      Poista
  5. Meilläkin mies ostaa muksuille vaatetta, enimmäkseen kyllä kenkiä ja ulkoiluvaatetta yms. ei niinkään esim. mekkoja tms. mutta kun tytöt oli penempiä niin osteli niitäkin. Meillä mies oli itseasiassa se, joka halusi heti sen ensimmäisen ultran jälkeen lastenvaateosastolle ja osti vaatteita ;)

    VastaaPoista