torstai 16. kesäkuuta 2011

Olipa meillä lapsena hienoja leluja!

Mummalan kätköistä löytyi tuollainen helistinpalikka, punaisena ja ihanasti jo hieman kuluneen näköisenä. Harmi kun ei tullut kuvattua sitä kun viimeksi kävimme, mutta ehkä sitten ensi kerralla. Tuo on just passeli pieneen käteen ja kulmineen mielenkiintoinen ja maistuukin kaiketi hyvältä.
Tällainen satajalkakin siellä on, sekin todella paljon leikityn näköinen eli maali kivasti kulunut noista "jaloista". Tämä oli ollut hajalla ja äitini oli koonnut sen uudestaan uudella narulla ja tuon ison pallon oli laittanut siihen narun vetopäähän, nähtävästi se kuuluisi tuonne loppuun :D. Niin ja tuosta värijärjestyksestäkään en mene sanomaan että kuinka se oli. Ihania leluja, onneksi ovat säilyneet! Saavat ollakin mummalassa niin kaikki lapsivieraat voivat niillä leikkiä.

Kuvat siis täältä: Jukka. Suosittelen ihan täysillä noita leluja, vähän arvokkaitahan ne ovat mutta todistetusti kestäviä (minä ja veljeni emme kovin hellin käsin kohdelleet lelujamme). Nyt muuten kun selasin noita sivuja niin olihan meillä tuollainen hakkakin ja... Kaikkea ei kuitenkaan ole voinut säästää mutta olin iloinen että edes muutama lelu löytyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti